• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünde Ve Nişanda İlk Dans

nişanımız oldu bitti şükür. Zuhal olcay pervaneyi seçtik ilk şarkı olarak pastada kayahan seninle herşeye varım ben :) Şimdiii gelioruz düğün kısmına düğünde ne olabiliiirrr ?:97:
 
kızlar benim de 21 mayısta düğünüm var Allah kısmet ederse,
bende giriş ve ilk dans için müzik arıyorum
girişteki müziğin çok çok etkileyici bişey olmasını istiyorum o ambiyansta herkes duygulansın istiyorum :)
ilk dans şarkımız için aklımda birkaç şarkı var; tuğba özerk - içime sindin, fikrimin ince gülü, kenan doğulu - en kıymetlimsin ve nilüfer - ta uzak yollardan gibi romantik şarkılar geliyor aklıma
nikah esnasında da ajda pekkan halil kocak - nikah veya unchanged melodi düşündüm
 
gerçekten güzel hem coşkulu hem de romantik olsun istiyorum ama bir türlü giriş için vurucu etkileyici güzel bişey bulamadım:43:
 
kızlar ben hafta sonu Sertap Erener -Aşk-'ı dinlemedim, giriş için düşünebilirim belki
tam Aşk dediğinde çıkmayı başarırsak da etkisi süper olur.
siz ne dersiniz?
 
sertap erener aşk ı tekrar dinledim gerçekten çok güsel şarkı ama dans için uygun mu bilemedim..

yok canım ilk dans için değil,
giriş için Aşk
girişten sonra direk nikah masasına oturacağız, dans etmicez hemen
nikah esnasında Halil Kocak - Nikah- çalacak ya da unchainced melodi
nikahdan sonra ilk dans - fikrimin ince gülü- :31:
 
Bizim de 4 haziranda nikahımız var. Nikah kalabalık olacak ama sonrasında 100 kişilik bir yemek organizasyonunda ilk dansımızı edeceğiz. İlk dans müziğimizi dikkatle seçtik ve dans çalışmaya başladık :)
Bizim ilk dansımız şöyle Özer Atik -yok böyle bir şey- araya aniden ne olduğunu kimse anlamadan zeybek girecek ve beni savuruken nişanlım tek başına oynamaya başlayacak, 3 dk kadar tam herkes benim de ona katılacağımı düşünürken misket çalacak ve tek başıma misket oynayacağım (Ankara'dan Denizli'ye gelin gidiyorum) sonra yine değişecek ve birlikte mezdeke ve apaçi dansı yaptıktan sonra dans müziğimize geri dönüp hiç bir şey olmamış gibi dansımıza devam edeceğiz :66: İlginç bir dans olacak ama epey şaşıracaklarını umuyoruz çünkü kimseye bundan bahsetmeyeceğiz. pastamızı keserken de Işın Karaca Dert Bende Derman Sende yi düşündük bizim için anlamı büyük o nedenle.
Dans müziğimizi arkadaş hatrına stüdyoda hazırlattık. :69:
 
biz ilk dansımızı fliz- seviyorum seni adlı parçayla yapmıştıkk vee çok güzeldiii :16:
 
Giriş için aşk gerçekten çok güzel. biraz önce dinledim şarkıyı temmuza kadar daha iyi bir seçenek bulamazsam kesinlikle giriş müziği bu olacak.
 
bende giriş müziği için soner arıca devlerin aşkını düşündüm ama henüz kesin karar vermiş değilim..araştırmalarım sürüyo:)
 
Kayahan'ın 365 gün şarkısını seçtik:17: çok güzel, yeni evlenecek arkadaşlara fikir olsun.
 
Nişanımızdaki ilk dansımız Mariah Carey--My All .. çok romantik bi dans olmuştu.Tavsiye ederim kızlar :81:
 
bizim giriş şarkımız

[video]www.youtube.com/watch?v=Gm5S43YC2uo[/video]


ilk dans şarkımızda..

[video]www.youtube.com/watch?v=d1BgYTZ4Mxc[/video]
:69::69::69::69:
 
Son düzenleme:
Hiç düşünmedim ama nişanlımla bizim sarkımız Niran Ünsal & Özcan Deniz Aklım Hep Sende sanırım ilk dans müziğimizde bu olabilir.
 
Back