• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünde Ve Nişanda İlk Dans

nişanımda Mustafa Ceceli Hastalıkta Sağlıkta çalmıştı ilk dans müziği olarak, çok güzel atmosfer oluyor tavsiye ederim. :asigim:

biz ilk dans müziği ya sezen aksu hoşgeldin yada zuhal olcay pervane diye düşündük. misafirlerle yapılan dans da seferad seni ne cok sevdiğimi bir ben bir allah bilir.. pasta kesilirken de fonda candan erçetin melek çalsın istiyorum. takı töreni sırasında da bıkaç şarkı bulacaz bekleyen misafirler sıkılmasın diye ama onlara henüz karar vermedik.

bence mustafa ceceli seni hastalığımda sağlığımdada yanımda görmeliyim süper olur bence ben düğünümde ilk dansımı o şarkı ile yapacam

ismi bahar olan yada bahara denk gelenler candan ercetınden baharı calabılırler dun gece bır düğündeydım kızın adı bahardı ve harıka oldu bence dusunun derım

bence gülben ergenden teşekkür edrim türkçe dans müziği isteyenler için harika ne çok hızlı ne çok yavaş hemde sözleri harika.:69::69:

belki, zeki müren den '' gitme sana muhtacım '' olabilir. ama orjinal sesiyle. gelin ve damatın mekana girmesi için şarkının başında bir kaç dk lık müzik var. ( uzun bir yol yürüyeceğiz sanırım biz )

GİRİŞ MÜZİĞİ:victory-bond(sözsüz müzik)
İLK DANS MÜZİĞİ:yaşar-benim bütün rüyalarım seninle(yabancı versiyonu ana gabriel-historia de un amor)
PASTA MÜZİĞİ:waltz of butterfly(sözsüz müzik)
İKİNCİ DANS:özcan deniz niran ünsal aklım hep sende

KESİNLİKLE DİNLEMELİSİNİZ ARKADAŞLAR ÇOOOK ARAŞTIRDIM ÇOOOK GÜZEL DE YORUMLAR ALDIM..

bende yinede ilk dansın türkçe müzik olması taraftarı olanlardanım.. Sözleri önemli.. Burcu güneş vardı bi ara biz aşkı meleklerden çaldık. Kayahanda seninle herşeye varım güsel..

bizde nişanımız için arıyoruz ama hala karar veremedik
kıraç-endamın yeter
soner arıca-seni seviyorum
rafet-ömrümün sahibi
kayahan-seninle herşeye varım ben
seferad-seni ne çok sevdiğimi
RAFET-BANA SEN LAZIMSIN
GÜLBEN-TEŞEŞKKÜR EDERİM
HAYAL GÖZLÜM
YALIN-MELEKLERİN SÖZÜ VAR
YARINIMSIN
SAMANYOLU
yücel arzen&devrim iki alyans
Göktan - Gözbebeğim
rafet el roman- seni seviyorum
SEZEN AKSU-TUTUKLU KALDIM

bunları beğendim ama hala karar veremedik...

merhaba bu konu uğruna bende çok şarkı dinlemişdim :) pervanede karar vermişdik ki özer atik - yok böyle birsey sarkısını dinledim çok beğendik nişan şarkımız o oldu:)
düğün de de goran karan stay with me seçdik :) ikisi de çok güzel oldu herkes çok beğenmişdi :)

Back