- 4 Nisan 2023
- 8
- 13
- 28
-
- Konu Sahibi selinnnnnnnnnn
Belki kız evlat olduğunuz içindir.Merhaba kızlar yaklaşık 4 yıl önce evlendim düğün zamanında korona zamanı denk geldi babamın işleri çok iyi değildi bana herhangi bi takı takmadı o zamanlar da içime bi oturdu bu durum hatıra olsun diye isterdim babamdan birşey neyse bu yıl erkek kardeşim evlenecek onun için bilezik yaptılar çok şükür babam emekli oldu isleri yoluna girdi oğlunu evlendirecek anlıyorum durumu elverdiğince talacak bilezik cart curt ama bana takmadı sonuçta içime bi oturdu bu durumbu arada annem babam çok destek olurlar bana , torunlarına
Merhaba kızlar yaklaşık 4 yıl önce evlendim düğün zamanında korona zamanı denk geldi babamın işleri çok iyi değildi bana herhangi bi takı takmadı o zamanlar da içime bi oturdu bu durum hatıra olsun diye isterdim babamdan birşey neyse bu yıl erkek kardeşim evlenecek onun için bilezik yaptılar çok şükür babam emekli oldu isleri yoluna girdi oğlunu evlendirecek anlıyorum durumu elverdiğince talacak bilezik cart curt ama bana takmadı sonuçta içime bi oturdu bu durumbu arada annem babam çok destek olurlar bana , torunlarına
Nasıl paylaşabilirim bunun oluru var mı ki kıskanç görümce konumuna düşerim diye korkuyorum düğün üzeri.. annem oğlunu hep kayırmıştır bu aradaBile isteye haksızlık yaptıklarını, evlat ayırdıklarını düşünüyorsanız haklısınız, ailenizle paylaşın kırgınlığınızı..
Öyle insanlar değillerse, iyi niyetlilerse ki şuanda her türlü desteği sağlıyorlarmış, dert etmeyin, değerlerini bilin, kardeşiniz için mutlu olun..
Kardeşiniz ve gelininiz duymasın tabi ki, düğünden bi süre sonra "benimde baba hatırası bi takım olmasını isterdim" gibi bi cümleyle konuya girebilirsiniz belki :)Nasıl paylaşabilirim bunun oluru var mı ki kıskanç görümce konumuna düşerim diye korkuyorum düğün üzeri.. annem oğlunu hep kayırmıştır bu arada
Çok teşekkür ederimKardeşiniz ve gelininiz duymasın tabi ki, düğünden bi süre sonra "benimde baba hatırası bi takım olmasını isterdim" gibi bi cümleyle konuya girebilirsiniz belki :)