Düğünde takılmamış altın

selinnnnnnnnnn

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
8
13
28
Merhaba kızlar yaklaşık 4 yıl önce evlendim düğün zamanında korona zamanı denk geldi babamın işleri çok iyi değildi bana herhangi bi takı takmadı o zamanlar da içime bi oturdu bu durum hatıra olsun diye isterdim babamdan birşey neyse bu yıl erkek kardeşim evlenecek onun için bilezik yaptılar çok şükür babam emekli oldu isleri yoluna girdi oğlunu evlendirecek anlıyorum durumu elverdiğince talacak bilezik cart curt ama bana takmadı sonuçta içime bi oturdu bu durum bu arada annem babam çok destek olurlar bana , torunlarına

Değerinizi böyle şeylerle ölçmeyin ya. Benim abime ablama setler, 5-6 tane burma bilezikler taktılar, evlerine mobilya aldılar, bana evlenirken bi şey yapmadılar. Öyle denk geldi, öyle oldu. Tamamen ekonomik durumun öyle denk gelmesiyle alakalı. Yanımda oldular, evlenirken de boşanırken de, bi kere bile bana kötü hissettirecek sözleri, imaları olmadı, hep arkamda oldular, herkesin ağzını kapattılar, canlarım benim. Bileziği şusu busu batsın, bazen diyorum bunlar hep gösteriş. Asıl aile desteğini insan, hayatı dibe vurunca hissediyor.

Belki kız evlat olduğunuz içindir.

Aman geçici dünya dert ettiğin şeye bak bana taktıkları takıları bir kere takmış değilim, sağ olsunlar sağlıklı olsunlar başka bir şey istemem

Nasıl paylaşabilirim bunun oluru var mı ki kıskanç görümce konumuna düşerim diye korkuyorum düğün üzeri.. annem oğlunu hep kayırmıştır bu arada

Nasıl paylaşabilirim bunun oluru var mı ki kıskanç görümce konumuna düşerim diye korkuyorum düğün üzeri.. annem oğlunu hep kayırmıştır bu arada
Kardeşiniz ve gelininiz duymasın tabi ki, düğünden bi süre sonra "benimde baba hatırası bi takım olmasını isterdim" gibi bi cümleyle konuya girebilirsiniz belki :)

Düğünde yapamadılarsa torun olduğunda yapsalardı yok o zamanda durumları iyi değildiyse de şimdi yapabilirler. Kız erkek çocuk ayrımı bu başka bir şey değil

Ben evlendiğimde annem ve babam birer tane çeyrek taktılar. Eşime hiçbirşey takmadılar.
Üstelik maddi hiçbir zorlukları yokken. Eşime inat..

Şimdi kardeşim biriyle konuşuyor. Annem ona çeyizleer altınlaaar yapmaya başladı bile

Yani demem o ki. Sebepleri varsa görmezden gel. Zor zamanında destek olurlar, çalacak kapın olur.
Benimkiler gibi bi ailen olsaydı cinnet falan geçirirdin heralde sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…