Düğünde takılan takılarımın sürekli istenmesi

Bu iki yüzlü insanlarla bir ömür geçirecebilecek misiniz gerçekten? Aileyle de çok içli dışlısınız anladığım kadarıyla.
Eşiniz armut dibine düşmüş cinsten.
Her şey bir tarafa bu ailenin genini taşıyan bir çocuk dünyaya getirme niyetiniz varsa çok iyi düşünün derim.

Altınları kendi adınıza bir kasada tutun. Eşinizden her şey beklenir. Kolaylıklar diliyorum.

Boşasana ne pavyonu ya? İşsiz güçsüz ana kuzusu babasının ağzına bakıyo pavyona gidiyo. Daha neler

Valla eşiniz sizden yanaysa ne ala araba almak lüks degilmi o kayınpeder sizimi beklemiş yıllarca araba almak için bende babama derdim başlık parası işte araba al eşitlik olsun.Espri bı yana zekat ile araba almak evlamidir.Allahim arabaya muhtacım onsuz yapamıyorum varmı böyle birşey .Benim bildiğim böyle özel seyler için zekat kullanilamaz net Saptirmasinlar . İnşallah eşiniz sizden yanadır yoksa çok mu aradınız bu aileyi diyebilir okuyanlar.Vermeyin diyorum onlara ne pahasına olursa olsun vermezdim

Aynen öyle bende herşeyi bekleyip ona göre önlem alacağım

Boşasana ne pavyonu ya? İşsiz güçsüz ana kuzusu babasının ağzına bakıyo pavyona gidiyo. Daha neler
Lafta şaka yapıyor ama şakaları da densiz gerçekten gidilmedi (savunma amaçlı demiyorum) ama şakaları aşırı yersiz çalışıyor ama birikim de yapıyor fakat beni kullanmaya çalışıyorlar bu sinir bozucu

Altinlarinizi mutlaka kasaya koyun, bankadan alamıyorum belli bir müddet boyunca yatırım amaçlı bankaya verdim filan diye de ortaya laf atin. Açıkça da söyleyin, altınlarım benim güvencem, hastalık sağlık olmadıkça ne eşime ne başkasına veririm diye.
Laçkalaşmış iyice ilişkiler, biraz uzak durmanızda fayda var. Çocuk içinde acele etmeyin lütfen.

Böyle paragöz aile ve kocayı daha önce farketmedinizmi acaba. Takılar benim ne istersem yaparım diyin bankada tutun ama evde tutmayın

Altının sadakası olmaz zekatı olur. Evet bu konuda haklı altın zekatı vermelisin.(inançlı biriysen tabi) ama bunu kayınbabana vermek zorunda değilsin kendin uygun gördüğün bir kişiye yardım yapabilirsin.
Ama benim altınım azalmasın zekat vermek istemiyorum,bunlar da yakamdan düşsün dersen o zaman bozdur bir araba al

Bu arada aklıma geldi, benim kuaförümün bir kalfası vardı. Kız yeni evli sayılırdı, evlerine hırsız girmiş. Kızın o zaman için (2015) 50 bin lirası çalınmıştı kendi biriktirdiği. Bir süre sonra boşandı, kocası itiraf etmiş ben çaldım diye.

Altınları bi hal yola koy erteleme. Sakladığın yeri de kocana söyleme derim

Cevap bile verme canım onu eşimle düşünürüz ne yapacagımızı de ilerde ev alırız cocuk olur bi masraf olur de. Eviniz arabanız var mı ki zekat size düşer mi anlamadım. Araba almak için kendi altınınızı bozmayın. Eşine bişey takılmadı mı sen de onu sor, iste madem ne yaptınız diye. Kadının ekindekini almak ne cüretkarlık ya çocuk gibi görüyorlar kadını.

Ne karaktersiz insanlarmış, allah ıslah etsin, zekatımı ben düşünürüm kendi altınımın siz oğlunuza laf edin pavyon lafı ediyor utanmadan deyin. Bu insanlarla aile olunmaz sanki ahlak yok eşinin o lafı da çok kötü olmuş. Kayınbabanın yüzsüzlüğü de çok çirkin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…