- 29 Mayıs 2021
- 13.318
- 86.326
- 36
-
- Konu Sahibi babynative
Bu iki yüzlü insanlarla bir ömür geçirecebilecek misiniz gerçekten? Aileyle de çok içli dışlısınız anladığım kadarıyla.Evettt ama yılbaşı konu başlığımda da bakabilirsin çok zor şeyler yaşadım ama ailesi içki içtiğine nedense inanmadı ama eşim zaten bildiklerini söyledi ama ailesi ne zaman bir araya gelsek diyor ki sen içeceksen evinde iç bundan sonra:) yani bunu da gizli saklı konuşuyorlardı
Boşasana ne pavyonu ya? İşsiz güçsüz ana kuzusu babasının ağzına bakıyo pavyona gidiyo. Daha nelerEn son misafirlikte idik kalkarken şaka ile dedi ki eşim kafam çok bozuldu pavyona gideceğim bende dedim ki tutumlu dediğin oğlana bak bir de borç istiyorsun dedim kayınbabamda dedi ki yola gelsin diye sen bol bol zekat vereceksin artık dedi dedim yola gelmeyene dünyayı versen de nafile tabi görsen hepsi şen şakrak hepsi gülüyor sen gerilsen kompleksli diyecekler bende mecbur sırıtıyorum ama içim sinirden kendini yiyor yani kayınbabam hep şey der alıngan insan komplekslidir
Aboooo tosuncuk Türkiye'yi boyle dolandirmamistirAraba alacak ama babasının üzerine yapacak krediyi de bana ödetecek babası da senedi imzalatacak borcumuzu ödeyeceğimize dair şaka gibi
Terslesen de yüzsüzler şaka yollu bile olsa alamayacağını anlasın
Aynen öyle bende herşeyi bekleyip ona göre önlem alacağımBu iki yüzlü insanlarla bir ömür geçirecebilecek misiniz gerçekten? Aileyle de çok içli dışlısınız anladığım kadarıyla.
Eşiniz armut dibine düşmüş cinsten.
Her şey bir tarafa bu ailenin genini taşıyan bir çocuk dünyaya getirme niyetiniz varsa çok iyi düşünün derim.
Altınları kendi adınıza bir kasada tutun. Eşinizden her şey beklenir. Kolaylıklar diliyorum.
Aynen ama lafa gelince karısısın destek olacaksın felan deniliyorAboooo tosuncuk Türkiye'yi boyle dolandirmamistir
Lafta şaka yapıyor ama şakaları da densiz gerçekten gidilmedi (savunma amaçlı demiyorum) ama şakaları aşırı yersiz çalışıyor ama birikim de yapıyor fakat beni kullanmaya çalışıyorlar bu sinir bozucuBoşasana ne pavyonu ya? İşsiz güçsüz ana kuzusu babasının ağzına bakıyo pavyona gidiyo. Daha neler
Allah akıl fikir versin baya değişik insanlarmışAraba alınacak da onlar kendi üzerine alır yani altınları verirsen araba sizin diyor dedim naparsanız yapın ben dolmuşla giderim parasına da karışmam o oğlunun bileceği iş benim araba derdim yok dedim
Koşarak kaç hatta bence boşa bile bu nasıl bir saçmalıktırAraba alacak ama babasının üzerine yapacak krediyi de bana ödetecek babası da senedi imzalatacak borcumuzu ödeyeceğimize dair şaka gibi
Sizin kocanızdan bir halt olmaz maalesefÇok gereksiz bir aile ama diğer gelin de gayet mutlu gibi tek bizden farkı kocası onu asla ezdirmiyor asla
Böyle paragöz aile ve kocayı daha önce farketmedinizmi acaba. Takılar benim ne istersem yaparım diyin bankada tutun ama evde tutmayınKayınbabamın maddi durumları çok iyi aslında şakaya getirip sürekli borç ver bize lazım ödeyeceğiz bize güvenmiyor musun diyor habire yok senin altınların için sadaka vermelisin diyor sadaka vereceksin diye de yakamı bırakmadı ama evlenirken ben eşya felan da aldırmadım takacakları altına da karışmadım ne istiyorlarsa onu yapmışlardı eşim de yakamdan bu altın konusu yüzünden zor düştü ailen akıl veriyor herhalde dedikçe çıldırıp yok öyle bir şey diyor ki bugün resmen babası kendisinin istediğini oğlunun vermediğini ağzıyla ilk defa söyledi taktı kafaya senelik sadaka 13 bin bilmem ne ver ben sadakanı vereyim üzerine farz deyip duruyor ya da altın borcunu öde sadaka üzerine farz olmasın diyor çok sinir bozucu
Altının sadakası olmaz zekatı olur. Evet bu konuda haklı altın zekatı vermelisin.(inançlı biriysen tabi) ama bunu kayınbabana vermek zorunda değilsin kendin uygun gördüğün bir kişiye yardım yapabilirsin.Kayınbabamın maddi durumları çok iyi aslında şakaya getirip sürekli borç ver bize lazım ödeyeceğiz bize güvenmiyor musun diyor habire yok senin altınların için sadaka vermelisin diyor sadaka vereceksin diye de yakamı bırakmadı ama evlenirken ben eşya felan da aldırmadım takacakları altına da karışmadım ne istiyorlarsa onu yapmışlardı eşim de yakamdan bu altın konusu yüzünden zor düştü ailen akıl veriyor herhalde dedikçe çıldırıp yok öyle bir şey diyor ki bugün resmen babası kendisinin istediğini oğlunun vermediğini ağzıyla ilk defa söyledi taktı kafaya senelik sadaka 13 bin bilmem ne ver ben sadakanı vereyim üzerine farz deyip duruyor ya da altın borcunu öde sadaka üzerine farz olmasın diyor çok sinir bozucu
Ne karaktersiz insanlarmış, allah ıslah etsin, zekatımı ben düşünürüm kendi altınımın siz oğlunuza laf edin pavyon lafı ediyor utanmadan deyin. Bu insanlarla aile olunmaz sanki ahlak yok eşinin o lafı da çok kötü olmuş. Kayınbabanın yüzsüzlüğü de çok çirkin.En son misafirlikte idik kalkarken şaka ile dedi ki eşim kafam çok bozuldu pavyona gideceğim bende dedim ki tutumlu dediğin oğlana bak bir de borç istiyorsun dedim kayınbabamda dedi ki yola gelsin diye sen bol bol zekat vereceksin artık dedi dedim yola gelmeyene dünyayı versen de nafile tabi görsen hepsi şen şakrak hepsi gülüyor sen gerilsen kompleksli diyecekler bende mecbur sırıtıyorum ama içim sinirden kendini yiyor yani kayınbabam hep şey der alıngan insan komplekslidir
Sakın yapma altınlatıda vermeAraba alacak ama babasının üzerine yapacak krediyi de bana ödetecek babası da senedi imzalatacak borcumuzu ödeyeceğimize dair şaka gibi