Düğünde takılan takılarımın sürekli istenmesi

E sen çalışıyorsun, maaşımdan öderim ben onun zekatını, size kalmaz korkmayı, de. Sert çık. Şerefsizliğe bak yaaaaa 🤬
Aile ortamı herkes var şakayla karışık bir tane allahın kulu da susturmuyor adamı ben ne dediyse cevabını verdim amacı sadece benim altınların üzerine bunun farkındayım diğer gelin yalandan veririm baba tabii dedi ama bak sustum dedi sıra bana gelince ben de vermeyeceğimi iletmeme rağmen susmadı yani

Borcu kime verdiyse ondan istesin. Peki anne sen de çalış çalışınca da kartını kocana ver o zaman anne demek lazım bunlara. Bunlarla yaşamak için çelik gibi sinirlere sahip olmak gerek konu sahibi Allah yardımcın olsun
Şimdiki erkekler de karı parası yiyor bizim kesemiz ortak kocamdan iste ne isteyeceksen diyorum illa altın illa altın

Kendi adınıza bir banka kasası açıp altınlarınızı oraya koyun bence, eşinizde iş yok sizin hakkınız olanı bulduğu gibi pislik babasına yedirir.
En son misafirlikte idik kalkarken şaka ile dedi ki eşim kafam çok bozuldu pavyona gideceğim bende dedim ki tutumlu dediğin oğlana bak bir de borç istiyorsun dedim kayınbabamda dedi ki yola gelsin diye sen bol bol zekat vereceksin artık dedi dedim yola gelmeyene dünyayı versen de nafile tabi görsen hepsi şen şakrak hepsi gülüyor sen gerilsen kompleksli diyecekler bende mecbur sırıtıyorum ama içim sinirden kendini yiyor yani kayınbabam hep şey der alıngan insan komplekslidir

Yerinizde olsam altinlarim esimin de bilmedigi bir bankanin hesabina koyarim. Sonra satip parayi borsa da kaybettigimi söylerim. Nasil diye sorsalar: Son aylarda 80%/90% cakilan hisseler var. Mesela Alzheimer ilaci üretmeye calisan bir sirket. Gecen ay hissesi cakildi cünkü arastirmalar istenilen sonuclari vermedi. Uzun lafin kisasi. Altinlari ortadan kaldirin

Yerinizde olsam altinlarim esimin de bilmedigi bir bankanin hesabina koyarim. Sonra satip parayi borsa da kaybettigimi söylerim. Nasil diye sorsalar: Son aylarda 80%/90% cakilan hisseler var. Mesela Alzheimer ilaci üretmeye calisan bir sirket. Gecen ay hissesi cakildi cünkü arastirmalar istenilen sonuclari vermedi. Uzun lafin kisasi. Altinlari ortadan kaldirin
🙏👏🏼dediklerinizi mantıklı buldum

Koca diye yanınızda tuttuğunuz adam altınlarrla babasının üzerine araba alıp, size ödetmeyi düşünürse herkes her şeyi söyleyebilir.
Çokta şey yapmamak lazım.

Ayrıca kayınpeder eşinizin alkol kullandığından haberdar mı?
Değilse eşinize bir daha baban bana altınların zekatından bahsederse ilk önce seninle ilgili dert etmesi gereken şeyler olduğunu söyleyeceğim ona göre sen konuş deyin. Eğer haberdarsa ben yine bu konu üzerinden susturdum onları. Eşim sonrasında istediği kadar çıldırsın.

En son misafirlikte idik kalkarken şaka ile dedi ki eşim kafam çok bozuldu pavyona gideceğim bende dedim ki tutumlu dediğin oğlana bak bir de borç istiyorsun dedim kayınbabamda dedi ki yola gelsin diye sen bol bol zekat vereceksin artık dedi dedim yola gelmeyene dünyayı versen de nafile tabi görsen hepsi şen şakrak hepsi gülüyor sen gerilsen kompleksli diyecekler bende mecbur sırıtıyorum ama içim sinirden kendini yiyor yani kayınbabam hep şey der alıngan insan komplekslidir
Bul şu kasayı koy altınlarını allah aşkına, bana daral geldi şu kadarcık duymaktan. Bunlar çalıp gider haberin olmaz. Kasadayken en azından 'bulabilirsen al senin olsun' deme şansın olur.

Kayınvalidenin geline altın aldığı çoktur ama gelinin kaynanaya altın aldığı nerede görülmüş baba deyip kahkaha atmak gerekiyor… bu gece 3. Yazışım bu cümleleri ama bazı kavgalar baştan edilmeli yoksa aman o üzülmesin bu kırılmasın diye diye sonra üzülen biz oluyoruz
Kavga ortamı gibi değildi öyle oyun oynanacak ki bende şakayla karışık yapıştır lafı girsin modundayım artık çünkü tartışsam diyecekler ki bu kız sorunlu ee ailemle de yıldızlarımız hiç uyuşmaz desem ki bu evlilik bitti aileme dönmek istemem zaten öyle işte süreci böyle ite kalka yürütüyoruz ama temkinli olmamda fayda var

Bul şu kasayı koy altınlarını allah aşkına, bana daral geldi şu kadarcık duymaktan. Bunlar çalıp gider haberin olmaz. Kasadayken en azından 'bulabilirsen al senin olsun' deme şansın olur.
Doğru boş kasa bulamıyorum acilen tekrar bakmam lazım

Koca diye yanınızda tuttuğunuz adam altınlarrla babasının üzerine araba alıp, size ödetmeyi düşünürse herkes her şeyi söyleyebilir.
Çokta şey yapmamak lazım.

Ayrıca kayınpeder eşinizin alkol kullandığından haberdar mı?
Değilse eşinize bir daha baban bana altınların zekatından bahsederse ilk önce seninle ilgili dert etmesi gereken şeyler olduğunu söyleyeceğim ona göre sen konuş deyin. Eğer haberdarsa ben yine bu konu üzerinden susturdum onları. Eşim sonrasında istediği kadar çıldırsın.
Evettt ama yılbaşı konu başlığımda da bakabilirsin çok zor şeyler yaşadım ama ailesi içki içtiğine nedense inanmadı ama eşim zaten bildiklerini söyledi ama ailesi ne zaman bir araya gelsek diyor ki sen içeceksen evinde iç bundan sonra:) yani bunu da gizli saklı konuşuyorlardı

Ahahahaha ay sinirden gülüyorum. Bu ne avam, ne geveze bir heriftir ya? Şu aileye çocuk vermeden önce acilen boşanın bence

Kendine ajda yap italyan zinciri yap takacagin seyler yap gerisini dolara cevir hesabin at esinde arabayi kayinpederin uzerine yapmaya kalkarsa bir kurus vermeyecegini bu sekilde evlilik birligi olamayacagini soylersin bunlar cok uyanik heralde
Kendini akıllı sanıyorlar

Sadaka ne ya.. Senin için bi şey yapsalar dahi bu borç olarak yapılmazdı zaten. Ailesin sen böyle şeyler için para istenmez. Ha daha sonrasında sıkışırsın para istersin geri ödenir neyse o ayrı bi durum. Ama altınlarınızı isteyemez. Sakın vermeyin. Eşiniz de ana kuzusu kesiminden belli ki. Borcu nasıl yaptıysa öyle ödesin.

Asla bana diyor ki kocan benden borç para aldı mecbur vereceksin dedim bana sormadan aldıysa beni ilgilendirmez nasıl istiyorsa öyle yapsın o sırada kayınvalidem konuya girip diğer gelini yanındayken maaş kartı kocasındaymış dedi ee ben vermek zorunda mıyım dedim oğlu çok para hesabı biliyormuş gibi davranıyor oğlu savuruyor ediyor bir de gelmiş akıl veriyorlar yok gelin dediğin tutumlu olurmuş filancanın gelini makyaj malzemelerine bile para vermezmiş oğlunda içki var sigara var önce onları bıraksın diyeceksin ama kocamla birbirimize gireceğimiz için sallamıyor gibi duruyorum ama bıktım yani
Balım bu adamları çok mu arıyosunuz ya? Valla üzülüyorum şöyle ana kuzusu adamlar evlenmesin

X