• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dugunde takilan altinlarin kayinvalidemde durmasi

Bir tek dugun gunu gordugum icin durup durmadigindan da emin degilim. Ama bu kadar konusulan telefon acilip sayisini verdikleri şeyin de hepsini satip yemislerse de iki elim yakalarinda olur. Gerci esimin o altinlari satip arabayi degistirme plani var o yuzden annecigi oglu için satmamış olabilir altinlari. O altinn satilip arabayi degistirme plani da ayri bir konu olur ya neyse..

Sen kendi arabanı babana geri gönder lütfen. Bir zahmet esin 35000 lik arabanı satıp üzerine senin altınları bozdur araba alamasin. Kusura bakma ama seni cimri ve paragoz olmakla suclayanlar aslında kendi suçlarını sana atıyorlar.

Kocana ve annesine kesinlikle güvenmedim. Ben senin yerinde olsam kalkar bu aksam altınları alır gelirdim. Yarın da bozdurur parasıyla kendi hesabıma yatırırdim. Ya da takacagim takı alırdım. Zaten yemisler. Daha da yiyemesinler.

Altınlarını yemişler de ondan seslerini çıkmıyor...

Eşini aracı koymadan direkt kendin isteseydin keşke, takılarımı değişyirip takacağım gibisinden...

Benim düğün altınlarım da gitti ve emanetin emanet derdi, her açtığımda çıldırırdı. Ben güvensiz, paragöz olurdum meğerse altınlarım gitmiş bir yerlere...

Beni de 6 ay hırsıza karşı koruyoruz merak etme diye diye uyuttular meğer hırsız kendileriymiş. Şu an sinirimden yorumları bile okuyamadım çünkü yine sinirim fırlayacak. Gelin odama gelip bir güzel saydılar sonra da hop alıp kaçtılar. Bir de yüzsüzce k.v. siz gelip gidip aldınız ya demesin mi? Aldığımız 2 çeyrek o da market yaptık çünkü evlendiğimizde buzdolabımız erkek tarafı sayesinde bomboştu ve biz düğün sabahı aç kaldık :kızgın::kızgın::kızgın:

Allahım hatırlamak bile istemiyorum. Mutlaka peşine düş. Bana daha neler neler yapıldı yazsam sanırım sayfalar yetmez...

En acısı da evlendikten 1 yıl sonra k.v. ayy size takılan gram altınlar çok iyi oldu bana. Konu komşunun düğününe hep onları taktım demesi... Allahım ellerim titriyor şu annn...:kızgın::kızgın::kızgın:

Gözünüz aydın,keşke böyle olmasaydı ama onlar da niye direniyorlarsa vermemek için ilginç ,sizin altininizi,siz den saklıyorlar.öyle ya da böyle alabilmis olmanız güzel. hiç pişman olmayın, uzulmeyin, siz haklisiniz

Bence bu altınların üzerine bir bardak buz gibi su iç sonra karar ver.
Ama tabiki sen haklısın canım

Kizlar eve geldim simdi. bir güzel gittim bankada kasami kiraladim ve oh icim cok rahat artik. Esim bana yokmusum gibi davraniyor ama ben iyiysem iliskim de iyi giderdi. O da yaptigi densizligi insallah anlar.
ohhh en iyisini yapmışsınız benim bile içim rahatladı eşinizde yakında düzelir inşallah

Valla canım salonda çeyrekleri keseyle koluma bir taktım. Allah ın bir kulu çıkarttıramadı onları. Aldığım gibi de balayına gittim. Öyle güvenlikli otel filan da değildi tatil köyüydü prefabrik kulübede kalıyorduk. Odaya kilitleyip denize giriyorduk. Çaldırsam da kendim çaldırdım derim. Benim olan bir şey için onlara ağız mı açacaktım. Ki zaten onlara gitse gelmezdi. O yüzden gözümü karartıp yanımda götürdüm. Babası balayındayken laf soktu eşime. O da merak etmeyin eşim çok iyi sahip çıkıyor dedi. Ben 16 yaşımdan veri ailemden uzaktayım 5 lira bile kaybetmedim adam aklı sıra beni saf salak yerine koyuyor sanki ben sahip çıkamıyorum. Bir ara da altınları bozdurun demiş. O altınlar durdukça millete dert oluyor anlamıyorum. Ne yap ne et kurtar altınlarını

Merhaba bayanlar.. Yasamis oldugum durumda siz ne yapardiniz nasil tepki verirdiniz merak ediyorum. Acaba hata bende mi bunu sorguluyorum. Vereceginiz yanıtlar icin şimdiden tesekkur ederim :)
1 sene once evlendim. Kayinvalidem bilmem neden iyi bir kadin gibi gozukmesine ragmen ustalikla bana laf sokan, alttan alta oglunu dolduran bir kadin. Şoyle ki oglu bana evlilik teklifi yapmışken bana hala oglunun eski sevgililerine yaptigi fedakarliklari (yok esim kiza ev tutmuş,ders calistirmis, kiz surekli gelmis onlarda yemek yemis, kayinpederim ogrenci kizdir diye gitmis ev esyalarini tasimis vs vs) anlatan ama bunu yaparken de guya oglunun ne kadar merhametli oldugunu anlatmayi amaçladigini söyleyen bir kadin. Herseyi kılıfına cok guzel uydurur. Bu huyu zaten eşya aliminda da bizi inanilmaz yipratti. Gozu surekli benim anne ve babamin ne alacagindaydi. Iste senin mutfak takımların neden cicili bicili degil,annen bu ceyizimi yapmış, şuyun eksik buyun eksik. Kadına o kadar sinir oldum ki bir ara evlenmekten vazgecmeyi bile dusundum. Evime ev hediyesi olarak tost makinesi ve cay makinesi aldi onu bile "bunlari kiz tarafi alir ama neyse ben almis oldum artik"diye kafama kakti. Benim annem ve babam da doktorali kiz yetistirdiler. Ve ailemle ortaklasa araba almistik esim daha hayatimda bile yokken. Ve ben arabami ailemin evine birakmayip almama rağmen o 35.000 tl degerindeki arabanin hic esamesi okunmadi. Kadin bi bilmis sizinkiler bisi almiyor, sizinkiler size esya almiyor. Ya zaten kiz tarafi bizim yoremizde sadece yatak odasini alir ki onu da aldilar zaten. Ustune ustluk nisan nikah kina hepsini de ailem yapti. Derdi maddiyatsa ben oglundan 2000 tl fazla maas kazanan biriyim zaten. Bu huzursuzluklar tadimizi daha ilk gunlerden kacirdi. Neyse dugun oldu bitti biz balayina gitmeden mecburen altinlarimizi kayinvalidemin evinde birakmak zorunda kaldik. Hatta dugun gunu biz eve gelince salondan altinlari saymak istedim ve kayinvalidem inanilmaz bozuldu. Neymis evde misafirler varken yapilacak seymiymis. Neyse ben sayi mayi bilmeden gittim balayina. Donuste alacagiz dedik. Balayindan donduk geldik esim tutturdu annemlerin evi guvenli kasaya para vermeyelim. Ben de tabi salak kem kum ettim ama olay cikartmadim. Oylece kaldi altinlar onlarda. Sayisini da yazip elime vermediler. Ben bir kere isteyecek oldum sayiyi cok ayip olurmus diye esim susturdu beni. Bu konu sanki bir tabu inanamazsiniz. Her acildiginda esimle kavga ediyoruz. Gecenlerde bir sayi geldi onlardan kardesimin dugun gunu saydigi rakamla alakasiz. Esim de bu aralar is dolayisiyla onlarin yaninda. Esimden rica ettim bak artik kasaya koyalim getir altinlari onlarda kalmasin diye bildiginiz birbirimize girdik. Surekli neden sen annemle babama guvenmiyorsun, ben senin ne demeye calistigini biliyorum, taktin o altinlara, getirmicem iste, merak etme kimse senin altinlarina cokmedi, senin gibi maddiyat meraklisi değiliz biz diyip durdu bana. Ya dedim bizim malimiz deil mi kendimiz bilelim hesabimizi. Adam kudurdu inanamazsiniz. Ben acikcasi o altinlarin basina bir is geldigini düşünüyorum tepki bu kadar sert olunca. Ben de delirdim sonunda. Yasada bile altinlar kadinin resmen zaptediyorsun diyince de senin fln deil onlar yarisi da benim diye bagirmaya basladi. Su anda inanilmaz bozuguz. Hatta beni uzun bir sure görmek istemiyormus esim. Ben altinlarin derdine dusmus zavalliymisim.
Bir kadinin dugunde takilan altinlarini istemesinin nesi garip lutfen bana biri anlatsin bunu??
Bizim de ilk gün kvdeye verildi biz salondan eğlenceye gitmiştik çünkü.. ertesi gün eşim söyledi kurdeleleriyle birlikte getirip verdi.. zaten eşim dini nikah sırasında tüm takılar eşimin olucak demişti mehir haricinde.. o zamanlar böyle bi kanun yoktu.. velhasılı çok büyük ayıp etmişler maddiyatçılık yapan kendileri ve seni o pozisyona düşürmeye çalılıyolar.. ve bu sebepten ötürü emsal boşanma davası okumuştum bi yerde... tabi bu sebepten evliliğini asla yıkma derim ama çok sinir bozucu bi durum

Bir tek dugun gunu gordugum icin durup durmadigindan da emin degilim. Ama bu kadar konusulan telefon acilip sayisini verdikleri şeyin de hepsini satip yemislerse de iki elim yakalarinda olur. Gerci esimin o altinlari satip arabayi degistirme plani var o yuzden annecigi oglu için satmamış olabilir altinlari. O altinn satilip arabayi degistirme plani da ayri bir konu olur ya neyse..

Altınları isteyince bu kadar kavga çıktığına göre kesin sizden sakladıkları birşeyler var.

Merhaba bayanlar.. Yasamis oldugum durumda siz ne yapardiniz nasil tepki verirdiniz merak ediyorum. Acaba hata bende mi bunu sorguluyorum. Vereceginiz yanıtlar icin şimdiden tesekkur ederim :)
1 sene once evlendim. Kayinvalidem bilmem neden iyi bir kadin gibi gozukmesine ragmen ustalikla bana laf sokan, alttan alta oglunu dolduran bir kadin. Şoyle ki oglu bana evlilik teklifi yapmışken bana hala oglunun eski sevgililerine yaptigi fedakarliklari (yok esim kiza ev tutmuş,ders calistirmis, kiz surekli gelmis onlarda yemek yemis, kayinpederim ogrenci kizdir diye gitmis ev esyalarini tasimis vs vs) anlatan ama bunu yaparken de guya oglunun ne kadar merhametli oldugunu anlatmayi amaçladigini söyleyen bir kadin. Herseyi kılıfına cok guzel uydurur. Bu huyu zaten eşya aliminda da bizi inanilmaz yipratti. Gozu surekli benim anne ve babamin ne alacagindaydi. Iste senin mutfak takımların neden cicili bicili degil,annen bu ceyizimi yapmış, şuyun eksik buyun eksik. Kadına o kadar sinir oldum ki bir ara evlenmekten vazgecmeyi bile dusundum. Evime ev hediyesi olarak tost makinesi ve cay makinesi aldi onu bile "bunlari kiz tarafi alir ama neyse ben almis oldum artik"diye kafama kakti. Benim annem ve babam da doktorali kiz yetistirdiler. Ve ailemle ortaklasa araba almistik esim daha hayatimda bile yokken. Ve ben arabami ailemin evine birakmayip almama rağmen o 35.000 tl degerindeki arabanin hic esamesi okunmadi. Kadin bi bilmis sizinkiler bisi almiyor, sizinkiler size esya almiyor. Ya zaten kiz tarafi bizim yoremizde sadece yatak odasini alir ki onu da aldilar zaten. Ustune ustluk nisan nikah kina hepsini de ailem yapti. Derdi maddiyatsa ben oglundan 2000 tl fazla maas kazanan biriyim zaten. Bu huzursuzluklar tadimizi daha ilk gunlerden kacirdi. Neyse dugun oldu bitti biz balayina gitmeden mecburen altinlarimizi kayinvalidemin evinde birakmak zorunda kaldik. Hatta dugun gunu biz eve gelince salondan altinlari saymak istedim ve kayinvalidem inanilmaz bozuldu. Neymis evde misafirler varken yapilacak seymiymis. Neyse ben sayi mayi bilmeden gittim balayina. Donuste alacagiz dedik. Balayindan donduk geldik esim tutturdu annemlerin evi guvenli kasaya para vermeyelim. Ben de tabi salak kem kum ettim ama olay cikartmadim. Oylece kaldi altinlar onlarda. Sayisini da yazip elime vermediler. Ben bir kere isteyecek oldum sayiyi cok ayip olurmus diye esim susturdu beni. Bu konu sanki bir tabu inanamazsiniz. Her acildiginda esimle kavga ediyoruz. Gecenlerde bir sayi geldi onlardan kardesimin dugun gunu saydigi rakamla alakasiz. Esim de bu aralar is dolayisiyla onlarin yaninda. Esimden rica ettim bak artik kasaya koyalim getir altinlari onlarda kalmasin diye bildiginiz birbirimize girdik. Surekli neden sen annemle babama guvenmiyorsun, ben senin ne demeye calistigini biliyorum, taktin o altinlara, getirmicem iste, merak etme kimse senin altinlarina cokmedi, senin gibi maddiyat meraklisi değiliz biz diyip durdu bana. Ya dedim bizim malimiz deil mi kendimiz bilelim hesabimizi. Adam kudurdu inanamazsiniz. Ben acikcasi o altinlarin basina bir is geldigini düşünüyorum tepki bu kadar sert olunca. Ben de delirdim sonunda. Yasada bile altinlar kadinin resmen zaptediyorsun diyince de senin fln deil onlar yarisi da benim diye bagirmaya basladi. Su anda inanilmaz bozuguz. Hatta beni uzun bir sure görmek istemiyormus esim. Ben altinlarin derdine dusmus zavalliymisim.
Bir kadinin dugunde takilan altinlarini istemesinin nesi garip lutfen bana biri anlatsin bunu??
Altınların derdine düşen siz değilsiniz eşiniz
Tabiki bilmek hakkınız onlar size ve eşinize takılmıs hediyeler
Ama bazı erkek anneleri altın delisi oluyor ve el koyuyır
Malesef cocukları da buna göz yumup eşini üzüyor
Bnm eski kv de de takıların üzerine çökmüştü

Ortak Kasa tutup koyup, öyle gittik balayına. Altınları yanımızda götüremezdik, kimseye de vermedik.

Yani eşinde annesiyle bir düşünüyor, asıl onlar paragöz. Bu yaptığı inanılmaz sinir bozucu!

O altınlar ikinizin de... Ve siz evlisiniz, bu Nasıl bir koca pessss!

Altınlar geldi ise kv nizim yüreğine inmiştir
Birkaç gün uyuyamaz şimdi içi içini yer

Nefret ediyorım boyle ailelerden

Ben bu altın konusunu pek takmıyorum açıkçası.
8 senelik evliyim. İlk 1 yılı kv'lerle altlı üstlü oturduk ve altınlarım bendeydi.
1 sene sonunda ben üni. kazandım ve oradan çok uzak bir yere taşındık.
Taşınırken de altınları kv'lere bıraktık.
7 senedir altınları görmedim de sormadım da.
Ev alırken nasılsa ortaya çıkacak altınlar çünkü kp her seferinde söyler ev alırken bozduralım diye.

Tabi bu durum güven varsa kafaya takılmaz.
Sizde güven yoksa haklısınız.
Ama habire de eşinize aynı şeyi söyleyip daha da inada bindirmeyin.

M misssunshine86 canım altınları kurtardın şimdi sıra evliliğinin geri kalan günlerindeki huzurunu kurtarmakta. Bu olayda eşine vereceğin her taviz gelecek günlerin tavizlerine gebe olacak. Çok dikkatli hareket etmelisin bence :KK66:
Tatlim cok haklisin. Az evvel annemo gardan yolculadik istanbula gidiyordu. Annemin yaninda gayet saygili ama ben anneme el salliyorum bir baktim adam gitmis. Bana hicbisi söylemeden adam basmis yurumus gitmis yaa deli olacagim. Dun gece de eve gec gelmis zaten. Evde ben yokmusum gibi davraniyor. Kahvalti hazirliorum edeceksen tabak koyayim dedim. Cevap buzz gibi hayirr. Kapıları carpmalar, hicbisi soylemeden basip gitmeler, evden cikip gece gec saatlerde eve donmeler. Ya goren de sanacak ki ben bu adama cok kötü birşey yaptim.

Back