- 27 Nisan 2024
- 11
- -14
- 1
- Konu Sahibi kelebek3445
Merhaba kızlar yakın zamanda düğünüm var düğünde takıları kim muhafaza eder ve düğün salonunda para sayılır mı kayınvalidem paraları sayar mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım takıdan sonra takıları poşetle gelin odasına koyup kapının anahtarını alabilirsiniz. Ya da yine çantaya koyup güvendiğiniz aile büyüklerinden birine verebilirsiniz.Merhaba kızlar yakın zamanda düğünüm var düğünde takıları kim muhafaza eder ve düğün salonunda para sayılır mı kayınvalidem paraları sayar mı ?
Sayma adetleri varsa sayar, yoksa saymaz kendiniz müstakbel kocanızla konuşup süreci öğrenmeyi deneseniz daha kolay olurMerhaba kızlar yakın zamanda düğünüm var düğünde takıları kim muhafaza eder ve düğün salonunda para sayılır mı kayınvalidem paraları sayar mı ?
Ne kadar da ileri görüşlülükhatırladıça çıldırıyorum bir de benim takı paramdan bize sormadan düğün masraflarını ödediler biz balayındayken. bir de dövizlerimi yüne bana sormadan TLye cevirdiler. aha sinirlendim yine. Allahım yaa manyaklarr
Kız gelin odasına para altın mı konur bu devirde arabanın bagajı en sağlam yer geçici olarakCanım takıdan sonra takıları poşetle gelin odasına koyup kapının anahtarını alabilirsiniz. Ya da yine çantaya koyup güvendiğiniz aile büyüklerinden birine verebilirsiniz.
ahh ben dedim ama annem alsın diye. dinlemedi beni kimse. bir de simdi diğer oğlu evlenecek diye birikim yapıyormus. dedim rahat ol bize ne yaptın da ona ne yapacaksın. takı parasından halledersiniz yüneNe kadar da ileri görüşlülük
Nerde o anonslu gövde gösterilerinin yapıldığı takı törenleri hey gidiiiiEskisi gibi takı da gelmiyor ki insanın sayası bile gelmez hep kapalı zarf hep kapalı zarf
Mesajı işine gelmediği için anlamamıştırahh ben dedim ama annem alsın diye. dinlemedi beni kimse. bir de simdi diğer oğlu evlenecek diye birikim yapıyormus. dedim rahat ol bize ne yaptın da ona ne yapacaksın. takı parasından halledersiniz yüne
cidden anlamadıMesajı işine gelmediği için anlamamıştır
Ne bileyim aşkım ya biz geçen sene öyle yaptık bir şey olmadı. Geçen cumartesi arkadaşımın düğününe gittim onlarda öyle yaptı. Problem yaşanmadı ama belli olmazKız gelin odasına para altın mı konur bu devirde
Bak o da çok mantıklıarabanın bagajı en sağlam yer geçici olarak