- 15 Mayıs 2022
- 18
- 4
- Konu Sahibi Berivan 2306
Teşekkür ederimEvet ya da hayır diyerek zan altında kalmak istemem ancak ben olsam bu durumu kabul etmezdim.
Kesinlikle ben olsam tekrardan bi nikah isterdim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimEvet ya da hayır diyerek zan altında kalmak istemem ancak ben olsam bu durumu kabul etmezdim.
Kesinlikle ben olsam tekrardan bi nikah isterdim.
Dini nikahtan şüphem olduğu için sormak istedimYaşınız profilinizdeki gibi 21 ise sizi ciddiye almayıp, canları nasıl istiyorsa öyle yapmışlar.
İşin mehir kısmını geçtim, kendi adıma ayrıca dini nikah isterdim, öyle içim rahat eder çünkü. Bunu da kimseye sormaya gerek yok.
İmam nikahı diye birşey var ama resmi nikah gibi devlet tarafından resmi sayılmıyor tabiki. İmam tarafından kıyılıyor. 2 erkek şahit yoksa 1 erkek 2 kadın şahit oluyor, ne kadar mehir istediğin soruluyor, sonra x kızı y, a oğlu byi kocalığa x gram altın mehir karşılığında kabul ettin mi diye soruyor 3 kez, 3 kez de damada soruyor aynını 3 kere ettim diyorsun sonra şahştlere soruyor nikah duası yapıyor bitti.İmam nikahı diye bir şey yokmuş aslında ben öyle biliyorum evlendiğin zaman imamda oluyor gibi bir şey duymuştum. Zaten sorulmuyor bir şey yapılmıyor normal nikah yeterli.
Sen mehir istemw diye yapmamışlar belli ki dini nikahı.Kaynanam da hoca eşi. Ama böyle birşey yapılması bana da değişik geldi
Umre ve hac belli bir süre sizin geçimizi sağlayacak bir para vs değil o yüzden olmuyor. Para gibi değerli birşey olması gerek.Bildiğim kadarıyla olmuyor tabi işin ehline sormak lazım ben hac istemiştim imam kabul etmedi senin geçimini sağlayacak mebla işte dedi bende 20 reşat altın demistim yani sizinki oldu bittiye getirilmiş bir hocaya danışın
Resmi nikah dini nikahın yerine geçmediği için beğenmedim attım. Din konuşmak yasak olduğu için daha fazla detaya girmeyeceğim. Şimdi sakinleşebilirsiniz.A airy-fairy neye beğenmedim attınız merak ettim?
Dini nikahın şartları 2 tarafta kabul edicek. Ve nikahın kıyıldığını şahitler, herkes bilicek değilmi.
Bunlar resmi nikahta karşılanıyor zaten.
Konu sahibi mehiri düşünmüş oda boşanma durumunda resmiyette nafaka olarak veriliyor zaten.
-ama evet eş ailesi biraz tuhaf şekilde davranmış sonuçta gelin olmasını istiyorsa yapılmalıydı.
Yalnış birşey dediğimi düşünmüyorum siz yalnış anladınız sanırım
Gayet sakinim sağolunResmi nikah dini nikahın yerine geçmediği için beğenmedim attım. Din konuşmak yasak olduğu için daha fazla detaya girmeyeceğim. Şimdi sakinleşebilirsiniz.
21 yaşında değilim? Profilimde yaşım yazmıyor ayrıca nasıl böyle bir tahminde bulundunuz anlamadım? Çok boş konuşmuşsunuz. Kendi adınıza konuşun geçin o zaman. Millete sallama hırsı neden? Böyle mi tatmin ediyorsunuz kendinizi? Yazık. Ha birde 21 yaşındaki çoğu insan hayatın ciddiyetinin gayet farkında. Siz 21 yaşından daha büyük bir yaştasınız fakat yaşın önemli olmadığının cahilliğin her yaşta olabildiğinin en güzel kanıtısınız. Cehalet mutluluk getirir devam edin böyleYaşınız profilinizdeki gibi 21 ise sizi ciddiye almayıp, canları nasıl istiyorsa öyle yapmışlar.
İşin mehir kısmını geçtim, kendi adıma ayrıca dini nikah isterdim, öyle içim rahat eder çünkü. Bunu da kimseye sormaya gerek yok.
Konu sizin mi ?21 yaşında değilim? Profilimde yaşım yazmıyor ayrıca nasıl böyle bir tahminde bulundunuz anlamadım? Çok boş konuşmuşsunuz. Kendi adınıza konuşun geçin o zaman. Millete sallama hırsı neden? Böyle mi tatmin ediyorsunuz kendinizi? Yazık. Ha birde 21 yaşındaki çoğu insan hayatın ciddiyetinin gayet farkında. Siz 21 yaşından daha büyük bir yaştasınız fakat yaşın önemli olmadığının cahilliğin her yaşta olabildiğinin en güzel kanıtısınız. Cehalet mutluluk getirir devam edin böyle
Beni neden alıntılayıp söylüyorsunuz o zaman anlamadım?Konu sizin mi ?
Konuyu açan başka biri çünkü.
İkinci üyelikle açtığınız konuya ilk üyelikle yorum yazmak yasak.
Sizin değil konu sahibinin profilinde yazıyordu yaşı. Pardon aynı kişiydiniz değil mi
Kendi nikahı hakkında fikri alınmadan, öyle oldu böyle oldu laflarına birşey diyemeyen çok olgundur evet. Size mutluluklar.
Sizi alıntılayan kim?Beni neden alıntılayıp söylüyorsunuz o zaman anlamadım?
Ben konu sahibini alıntılayıp cevap yazmısım.Beni neden alıntılayıp söylüyorsunuz o zaman anlamadım?
Mesaja bakar mısınız?Ben konu sahibini alıntılayıp cevap yazmısım.
Kendi kendimize yorum yapıyorsunuz tabi aynı kişi değilseniz. Neyse yönetim ilgilenir o konuyla.
İmam nikahı diye bir şey yokmuş aslında ben öyle biliyorum evlendiğin zaman imamda oluyor gibi bir şey duymuştum. Zaten sorulmuyor bir şey yapılmıyor normal nikah yeterli.
Her şeye yorum yapmak zorunda hissetmeyin kendinizi. Gereksiz. Kasmayın
3 aydır aklınız neredeEvet çünkü benim bundan hiç haberim olmadı gece bittikten sonra bana öyle söylendi bende o anın şokuyla hiç bişe diyemedim ve 3 aylık evliyim