Gelinbaşı ve Gelin Tacı Düğünde gelinin saçı koyu renk mi olmalı ?

eğer avrupa yakasında gercekten iyi makyaj yapan bir yer bulabilirsem inş.
İyi dileklerin için teşekkürler canım benim

bak yine kafam karıstı :) kuzenimde aynı cümleyi kurmuştu

yaa canım burda hiç kimse seni görmeden bişey diyemez ki.
ne sarışınlar var fıstık gibi ne esmerler var su gibi :)
bence sen yüzüne, tenine yakışan rengi bulmalısın.
ben mesela açık kumral bi insanım, üni.deyken saçlarımı sapsarı boyatmıştım, bir de açık tenli olduğumdan hayalet gibi olmuştum. şimdi çikolataya döndüm kendimde dahil olmak üzere herkes bunu çok daha fazla yakıştırıyor.
yani demem o ki ten rengine en yakışan tonu çevrendekilerin yardımıyla kendin bul. sarı yakışıyorsa sarışın bi gelin ol neden olmazmış fıstık gibide olur bence.

Tabiki orası öyle canım ya mesela ben bu renge boyattıgımda insanlardan cok fazla olumlu tepkiler almıştım ki hala da alıyorum eskiden kendimi bu kadar güzel bulmazdım yani şimdi salına salına yürüyorum :):)
Ama işte gelinlikde koyu renk olur diye cok kişiden duyunca kafam karıstı

Yok canım daha neler hakkında kanunmu varmış :)
o zaman gelinlik dediğinde beyaz olur ama artık birçok mağazada renkli gelinlikler bile var:)
bence senin içine sinmesi hepsinden önemli, kendini dinle:)

Bence kendini nasıl daha iyi ve güzel hissedeceğin önemli canım.. Ayrıca saçları açık renk olan çok güzel gelinler var.. Eğer saçlarının rengini beğeniyorsan ve kendine yakıştırıyorsan hiç bozma derim

bak yine kafam karıstı :) kuzenimde aynı cümleyi kurmuştu

kızlarr 2+2 4 eder bırakın artık klasık gelin modasını yaısm 23 son derece arastırmacı ruhluyum net gazete dergıler edındıgım okuryazar tecrubelerıme dayanarak soyluyorum dugun gecenızde tepenızde patates buyuklugunde topuzlar ıle 5 kilo boya ıle cıkmayın naturel olun dogal olun 3 ay sonra dugunum var ve rabbımnasıp kısmet ederse sade bir gelinlik ıcınde flu bı makyajla saclarımı salık bırakıp cıcekler serpili tacla ortada kugu gıbı olucam ...
kızlar vazgecın artık cok makyaj demek cok guzel olmak degıl kuaforde sabahtan aksama kadar kalmak demek olaganustu bı gelin olmak degil ne kadar sade o kadar sık.. izmirden sevgıler

kuzum doğru diyosun ama ben makyajsız kendimi hiç begenmem sanki güzel bir makyajla o gece özel olmak niyetindeyim yinede boya küpü olmamak sartı ile :) tabi herkes farklı düşünür saygı duyarım.

ne bileyim ya kararsızım fazlasıyla..
Bide şimdi gelinlik acık renk sac acık renk makyaj kendini göstermezse cok pişman olurum

Yine sen bilirsin elbette, hangisi senin içine siniyorsa..
Mesela internetten sarışın gelin resimlerine bakabilirsin, yada esmer gelinlere..
Gözlerini kıs ve kendini hayal et :)
Karar vermen daha kolay olur

kuzum doğru diyosun ama ben makyajsız kendimi hiç begenmem sanki güzel bir makyajla o gece özel olmak niyetindeyim yinede boya küpü olmamak sartı ile :) tabi herkes farklı düşünür saygı duyarım.

gelinligin buyusune ınananlardanım.. bembeyaz gelinlik ıcınde sen zaten o gece herkesten cok daha guzel olacaksın.
flu bi makyaj ıcınde cok daha ozel ve guzel olacaksınız.. cok makyajın uzerıne yagan ısıklar ıle cok yaslı ve yorgun bi goruntu yansıyor o gece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…