- 22 Kasım 2012
- 2.363
- 2
-
- Konu Sahibi senbirdeBanaSor
sana yakışan makyajı yaparlar merak etme, ayrıca gelinliğini erken alırsan (ki mecburen erken alıcaksın son güne kalmaz)
makyaj ve saç provasına gidebilirsin,
yaptırmak istediğin saç modelini bul, saçını yaptır makyajını yaptır ona göre karar ver.
bence gayet güzel bir gelin olacaksın.
bende sarışın bir gelindim.
Valla çokda güzel oldu
onun bunun dediğine bakma sen ne istiyorsan onu tercih et.
o gün senin günün olacak başkasının tercihlerine bırakma
hangi renk sana yakışıyorsa o rengi seç bence.
Hayırlı olsun şimdiden
benım 3 ay sonra dugunum olacak ınsallah gelinligim ve sac modelim alısılmısın dısında bır tarz olacak..
saclarımı orta yas kadın gıbı tepemde karpuz gıbı topuz yerıne salık bırakıp papatyalardan bı tac yaptıracagım ve su bı gercekk kı bembeyaz gelinligin ustune koyu renk sac tartısılmaz guzel ve hos duruyor sarı gelınler solmus papatya gıbı duruyor beyaz geınlıkte malesfff
yok artık hala var mı sim döktüren :)) haha
Ayy ayyy kız olmazmı hiçç ne diyorsun oda sorumu ankaranın demetinde sincanında o taraflarda hala var ne yazıkkiiiii
yaa canım burda hiç kimse seni görmeden bişey diyemez ki.
ne sarışınlar var fıstık gibi ne esmerler var su gibi :)
bence sen yüzüne, tenine yakışan rengi bulmalısın.
ben mesela açık kumral bi insanım, üni.deyken saçlarımı sapsarı boyatmıştım, bir de açık tenli olduğumdan hayalet gibi olmuştum. şimdi çikolataya döndüm kendimde dahil olmak üzere herkes bunu çok daha fazla yakıştırıyor.
yani demem o ki ten rengine en yakışan tonu çevrendekilerin yardımıyla kendin bul. sarı yakışıyorsa sarışın bi gelin ol neden olmazmış fıstık gibide olur bence.
valla eğlendimm yaa o beyaz satenden yama güller vardı hani onlardan da koyduruyolar mı
Tabiki orası öyle canım ya mesela ben bu renge boyattıgımda insanlardan cok fazla olumlu tepkiler almıştım ki hala da alıyorum eskiden kendimi bu kadar güzel bulmazdım yani şimdi salına salına yürüyorum :):)
Ama işte gelinlikde koyu renk olur diye cok kişiden duyunca kafam karıstı
Onsuz olurmu hiç gülsüz bir gelin geline benzemez diyip koyduruyorlar sanırsam
Yok canım daha neler hakkında kanunmu varmış :)
o zaman gelinlik dediğinde beyaz olur ama artık birçok mağazada renkli gelinlikler bile var:)
bence senin içine sinmesi hepsinden önemli, kendini dinle:)
tamam canım teşekkür ederim fikir verdiğin için :)
Bence kendini nasıl daha iyi ve güzel hissedeceğin önemli canım.. Ayrıca saçları açık renk olan çok güzel gelinler var.. Eğer saçlarının rengini beğeniyorsan ve kendine yakıştırıyorsan hiç bozma derim
bak yine kafam karıstı :) kuzenimde aynı cümleyi kurmuştu
bende koydurcam o zaman
kızlarr 2+2 4 eder bırakın artık klasık gelin modasını yaısm 23 son derece arastırmacı ruhluyum net gazete dergıler edındıgım okuryazar tecrubelerıme dayanarak soyluyorum dugun gecenızde tepenızde patates buyuklugunde topuzlar ıle 5 kilo boya ıle cıkmayın naturel olun dogal olun 3 ay sonra dugunum var ve rabbımnasıp kısmet ederse sade bir gelinlik ıcınde flu bı makyajla saclarımı salık bırakıp cıcekler serpili tacla ortada kugu gıbı olucam ...
kızlar vazgecın artık cok makyaj demek cok guzel olmak degıl kuaforde sabahtan aksama kadar kalmak demek olaganustu bı gelin olmak degil ne kadar sade o kadar sık.. izmirden sevgıler
KOydur canım sen güzelsen sana yakışır belkii
ne bileyim ya kararsızım fazlasıyla..
Bide şimdi gelinlik acık renk sac acık renk makyaj kendini göstermezse cok pişman olurum
kuzum doğru diyosun ama ben makyajsız kendimi hiç begenmem sanki güzel bir makyajla o gece özel olmak niyetindeyim yinede boya küpü olmamak sartı ile :) tabi herkes farklı düşünür saygı duyarım.