- 26 Ağustos 2012
- 1.968
- 46
- Konu Sahibi senbirdeBanaSor
gelinliğe koyu renk saç yakışır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum doğru diyosun ama ben makyajsız kendimi hiç begenmem sanki güzel bir makyajla o gece özel olmak niyetindeyim yinede boya küpü olmamak sartı ile :) tabi herkes farklı düşünür saygı duyarım.
gelinliğe koyu renk saç yakışır
kızlarr 2+2 4 eder bırakın artık klasık gelin modasını yaısm 23 son derece arastırmacı ruhluyum net gazete dergıler edındıgım okuryazar tecrubelerıme dayanarak soyluyorum dugun gecenızde tepenızde patates buyuklugunde topuzlar ıle 5 kilo boya ıle cıkmayın naturel olun dogal olun 3 ay sonra dugunum var ve rabbımnasıp kısmet ederse sade bir gelinlik ıcınde flu bı makyajla saclarımı salık bırakıp cıcekler serpili tacla ortada kugu gıbı olucam ...
kızlar vazgecın artık cok makyaj demek cok guzel olmak degıl kuaforde sabahtan aksama kadar kalmak demek olaganustu bı gelin olmak degil ne kadar sade o kadar sık.. izmirden sevgıler
ama bir kızın hayatının en özel günü değil midir o gün. düşünsene herkes süslü püslü, en şık en güzel kıyafetleriyle, en güzel makyajlarını yapıp gelecek. tamam sade olmak güzel de ne biliyim düğün gecesi nasıl güzel olacaksa insan öyle giyinmeli bence. sonuçta o gecenin en güzeli "gelin" olmalı bence.
Kesinlikle dogru bir tespit..
gelinlık bembeyaz sac sarı ısıklar flaslar zaten yeterınce parlak olacak kı dıs mekansa eger tercihiniz dogada cok cok sılık bı goruntu olusuyor ancak koyu renk sac oyle mı ne guzeldır beyaz ve sıyahın zıtlıgı..
yasasın koyu renk sac beyaz gelınlık uyumu :)
elimde 2013 yılının trend sac modelleri var.. özelden sana gonderbilirim eger istersen sende gelin adayı olmalısın :)
ben sarıdan döndüm 1 hafta oldu. biraz alıştım gibi ama sarı saçlarımı özlüyorum.
Allah nasip ederse bende sarışın gelin olmak istiyorum.
cok sevinirim canım cunkü kafamda bir model belirlemiş değilim
İşte ben bu pişmanlığı yasamak istemiyorum
Ama suda var canım baktım koyu olmadı 2 ay sonra aynı rengime dönerim :)
babam gelinlik ureticisi gelinlik modelleri hakkında cok genıs bilgi birikimim var.. su bi gercek ki her sac modelını her gelinlige uyduramazsın kafandaki gelinlik modellerini bana bıldırırsen sana sac tasarımı hakkında bılgı verebilirim 2 ay sonrra dugunum var rabbım ızın verırse bende derım bı arastırma ıcerısındeyım