- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.528
-
- Konu Sahibi prettywoman89
Valla boşuna kılıf uyduryorsunuz eğitimle alakası yok bunun düğünde beyaz giyilmez sanki renk bitmiş gibi beyaz almışsınız. Gelini tanımıyorsunuz bile rol çalmak bu bence üzgünümBen hiç takılmam öyle konulara yani herkes istediğini giyer diye düşündüğümden, dünyada önemsenecek öncelikli konular var benim için, eğitimli insanlar da önemsemez dedim, burdaki konuları okuyunca canım sıkıldı açıkçası bir de eşimin yorumu kötü amaçlı değildi ama her gören öyle derse moralim çok bozulur amacım bu değil çünkü.
Boyunu yaptırmaya verdim değişmezler gibi geliyor artık, aynı elbisenin buz mavisi rengi vardı onu alacaktım ama renk çok kötü durdu üstümde, siyahın da bedeni yok dediler. Görümce değilim hatta gelinle de tanışmadık yani kasıtlı birşey değil, kendisi de eğitimli bir insan takılmaz diye umut ederek aldım, açıkçası bebekle tekrar alışverişe çıkamayacağım için ordan alıp çıkayım dedim, eşim nefret eder alışverişten zaten. Ayakkabı çantayı renkli seçsem olmaz mı acaba? Resimdekinin uzunu bir de krem rengi beyaz değil.
ben fikir almak için açtım bu konuyu bu mesajınız ne alaka?Konu sahibi yazdıkca batıyor :)
İşte tanımadığınız gelinin düğününde beyaz dantelli elbise giymek risktir. Gerçi tanısanız da risk ama böylesi daha risk.kendime yakışmayan bir şeyi neden giyeyim para verip alıyorum sonuçta, yani tanısam haklısınız kıskançlık falan zannedebilirler ama hiç tanımıyorum ki.
gelini tanımıyorum demek istedim, fakat eşimin kuzeni evleniyor onu tanıyoruz. Pantolon gömlek giyilecek biryerde değil düğünleri şık bir mekan.Bir de ben olsam tanımadığım kişinin düğününde elbise giymem. Sifon bluz ve pantolon ne güne duruyor? Balık elbise çok iddialı. Siz bu sevdadan komple vazgecin
yine de eleştireceklerdir.kendime yakışmayan bir şeyi neden giyeyim para verip alıyorum sonuçta, yani tanısam haklısınız kıskançlık falan zannedebilirler ama hiç tanımıyorum ki.
gelini tanımıyorum demek istedim, fakat eşimin kuzeni evleniyor onu tanıyoruz. Pantolon gömlek giyilecek biryerde değil düğünleri şık bir mekan.
var eltimin düğününde siyah bir elbise giymiştim fakat aynı akrabalar davetli olduğu için tekrar giymek istemedim yoksa hiç uğraşmazdım param da cebimde kalırdı.Evde başka elbiseniz yok mu?
Allah aşkına dolapta 1 tane bile başka elbise yok mu?
Siyah elbiseyi başka takı ve başka ayakkabi ile kombinleyin. Renk katın. Yakasina çiçek takın. Bisey yapın..yeter ki beyaz giymeyin.var eltimin düğününde siyah bir elbise giymiştim fakat aynı akrabalar davetli olduğu için tekrar giymek istemedim yoksa hiç uğraşmazdım param da cebimde kalırdı.