Düğünde elbise rengi

herşeyi geçtim tanımadığınız ve samimiyetinizin olmadığı bir insanın düğününde neden balık elbise tercih ediyorsunuz? Hadi düğün çok iyi bir yerde kaldırır desek cıks krem yine olmaz.

Gelinin moralini bozmayın. Bu işin eğitimle falan alakası yok. Bütün salon doktoralı da olsa yine konuşurlar arkanızdan. Konuşmasalar içlerinden geçirir,şöyle bir süzerler sizi.

Valla boşuna kılıf uyduryorsunuz eğitimle alakası yok bunun düğünde beyaz giyilmez sanki renk bitmiş gibi beyaz almışsınız. Gelini tanımıyorsunuz bile rol çalmak bu bence üzgünüm

Canım bu elbise olmaz gibi duruyor. Bence sen onu değiştir... Zaman varsa açık bir renge boyat olmaz mı? Açık lila Açık Sarı Açık yeşil vs

Bir de ben olsam tanımadığım kişinin düğününde elbise giymem. Sifon bluz ve pantolon ne güne duruyor? Balık elbise çok iddialı. Siz bu sevdadan komple vazgecin

kendime yakışmayan bir şeyi neden giyeyim para verip alıyorum sonuçta, yani tanısam haklısınız kıskançlık falan zannedebilirler ama hiç tanımıyorum ki.

kendime yakışmayan bir şeyi neden giyeyim para verip alıyorum sonuçta, yani tanısam haklısınız kıskançlık falan zannedebilirler ama hiç tanımıyorum ki.
İşte tanımadığınız gelinin düğününde beyaz dantelli elbise giymek risktir. Gerçi tanısanız da risk ama böylesi daha risk.
Tanımadığım birinin düğününe giderken çok abiyeye bile kaçmam ben.

Bir de ben olsam tanımadığım kişinin düğününde elbise giymem. Sifon bluz ve pantolon ne güne duruyor? Balık elbise çok iddialı. Siz bu sevdadan komple vazgecin
gelini tanımıyorum demek istedim, fakat eşimin kuzeni evleniyor onu tanıyoruz. Pantolon gömlek giyilecek biryerde değil düğünleri şık bir mekan.

İsteyen istediğì rengi giyer diye düşünüyorum, gelinlerin kendine güvenimi yok herkes gelini karıştırırmış ne alaka, arkadaş duvak takmayacağına göre gelin karıştırılmaz, millet uzaya gidiyor bizim millet hala elbise derdinde...

yine de eleştireceklerdir.
cidden balık elbise abartı değil mi tanımadığınız insanların düğünü için.
yine de sen bilirsin.
rahat edeceksen giy git:))

Krem veya beyaz giyen çok insan gördüm düğünlerde ben genelde koyu renk tercih ederdim daha asil duruyor diyerek, ilk defa bedenime uygun bulamayınca aldım burdaki yorumlara da çok şaşırdım böyle tepki aldığını bilmiyordum. Bakalım belki terzi henüz yapmamışsa değişme şansım olabilir, bedeni olmayanı daraltabilirler belki de.

benim düğünüm olsa tanımadığım biri krem uzun gelinlik gibi elbiseyle gelse ağır söverdim.

gelini tanımıyorum demek istedim, fakat eşimin kuzeni evleniyor onu tanıyoruz. Pantolon gömlek giyilecek biryerde değil düğünleri şık bir mekan.

Yanlış anlamayın ama bence siz o düğüne iddialı şekilde gitmek istiyorsunuz amacınız tamamen bu.
Düğünün şık bir mekanda olması pantolon ve bluzla gidilmeyeceği anlamına gelmiyor,isteyen her türlü şıklığı yakalar.
Ama sizin amacınız damadın kuzeninin eşi ne kadar güzelmiş dedirtmek gibi geldi bana.
Ha derler mi ? Demezler yuh cahile bak düğün günü beyaz giymiş derler,biz derdik yani,eğitimliyiz ama refleks olarak diyoruz böyle şeyleri

söylediğiniz kadar eğitimli düşünceli biri olsaydınız gidipte nikah elbisesi almazdınız , insanlar bu elbiseyi nikahında giyiyor başına da taç takarak. isterseniz bide gelin tacı alın üstüne ?

düğünümde böyle bir hadsizlikle karşılaşsam uyuz olurdum, birde eşinizin kuzeninin düğünü yakın akraba yani

var eltimin düğününde siyah bir elbise giymiştim fakat aynı akrabalar davetli olduğu için tekrar giymek istemedim yoksa hiç uğraşmazdım param da cebimde kalırdı.
Siyah elbiseyi başka takı ve başka ayakkabi ile kombinleyin. Renk katın. Yakasina çiçek takın. Bisey yapın..yeter ki beyaz giymeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…