Düğünde elbise rengi

Yanlış anlamayın ama bence siz o düğüne iddialı şekilde gitmek istiyorsunuz amacınız tamamen bu.
Düğünün şık bir mekanda olması pantolon ve bluzla gidilmeyeceği anlamına gelmiyor,isteyen her türlü şıklığı yakalar.
Ama sizin amacınız damadın kuzeninin eşi ne kadar güzelmiş dedirtmek gibi geldi bana.
Ha derler mi ? Demezler yuh cahile bak düğün günü beyaz giymiş derler,biz derdik yani,eğitimliyiz ama refleks olarak diyoruz böyle şeyleri :-)
Yani şöyle ben çirkin olayım diye almadım o elbiseyi, güzel giyinmek tabiki amaç, ama geline benzemek asla değil, yani evet yanlış anlaşılacak eğitimlidir deyip hoşgörmeyecekler :KK70: o konuda hemfikiriz bir çözüm bulmaya çalışıyorum.

değiştirin mümkünse ben olsam çok uyuz olurdum.

fesatlıktan yapıyor diye geçiridim içimden dikkat çekmeye çalışıyor rol çalıyor derdim
yüzüne de derdim belki karşı tarafın sizin gibi mantıklı açıklaması vardır ama yinede kızardım başka elbise renk mi yoktu da bunu aldın derdim..

eşiniz bile söylemiş gelin gibi diye..
giymeyin bence.

Bu arada eşimin ailesi her türlü dedikodu yapar gelinler hakkında onları çok umursamıyorum ama, tanımadığım birinin kalbini kıracak veya güzel bir gününü mahvedecekse ben de orda mutlu olmam, anladığım kadarıyla birçok gelin rahatsız oluyor bu durumdan.

Turk kadini ne kadar da takintili. Yurtdisinda ben boyle bir olayla hic karsilasmadin. Yasim 32 daha neler okuyacagim diyorum. Anladigim egitimle de alakasi yok ama komik geliyor o bu beyaz giydi aman gelinden daha dikkat cekecek felan denmesine. Birisi de o gece gelinin akrabslari o kisiyi rahat birakmazlar yazmis. N'apiliyor uzerine yanlislikla meyva suyu mu boca ediliyor :)) Yanlis anlamayin ama tum bu konu bana cok sacma geldi.

Turk kadini ne kadar da takintili. Yurtdisinda ben boyle bir olayla hic karsilasmadin. Yasim 32 daha neler okuyacagim diyorum. Anladigim egitimle de alakasi yok ama komik geliyor o bu beyaz giydi aman gelinden daha dikkat cekecek felan denmesine. Birisi de o gece gelinin akrabslari o kisiyi rahat birakmazlar yazmis. N'apiliyor uzerine yanlislikla meyva suyu mu boca ediliyor :)) Yanlis anlamayin ama tum bu konu bana cok sacma geldi.
Ben de pek bilmiyordum ama çok tepki alıyormuş üzüldüm kendi adıma, çok rahat bir insan olduğum için herkes öyle olacak diye düşünüyorum, harbiden rahat bırakmazlar derken başımıza bişey gelmez inşallah :)

http://www.cosmopolitan.com/style-beauty/fashion/advice/a4503/what-not-to-wear-at-wedding/

cosmopolitan sizi yalanlıyor ama,
bir de bunun takıntılı olmakla ne alakası var,
o zaman herkes gelinlik giysin, o da bir yönden takıntı sayılır, isteyen giysin değil mi...

kolu özellikle yarım kol arıyordum dediğim gibi açık bir elbise giymek istemiyorum o sebeple alacağım elbise de uzun kol ve uzun etek olacak sadece başka renk bulamadığıma çok üzüldüm

Etek ceket takım gibi bir şansınız yok mu? Elbise olması şart değil sonuçta.
Bakın düğünlerde minimum 200 kişi oluyor. Biz size bu 200 kişiden ne tip yorumlar gelebilir ışık oluyoruz. Hadi gelin takılmadı diyelim ama emin olun takılıp kınayacak onlarca insan olacaktır.
Yine de karar sizin.

Ah biz Türkler :-)

canım bence sen bunu sakla bebeğin erkekse sünnetinde filan değerlendir.aslında düğünde renk ayrımı olup olmadığını bilmiyordum ama sabah bi konu okudum giyilmezmiş :) aklında olsun yani bunu değiştiremiyorsan sakla başka bişey al.bir de çok yakının çok tanımadığın biriyse balık abiye biraz ağır bir seçim değil mi ?yani daqha uçuş uçuş daha günlük birşey mesela.ayrıca bebeğin var emziriyorsan bununla nasıl olacak?

Keşke acele edip almasaydım diyorum ben de şimdi, hayır emzirmiyorum şuanda 2 yaşına girecek, valla sünnette de giyebilirim, ama yeni elbise alırsam internetten seçmem gerekebilir o da ne kadar üstüme olacak bilmiyorum. Şifon elbiseler hep dekolteliydi ne yazık ki istemiyorum dekolte giymek ama nedense göğüs, sırt, bel bir dekolte çılgınlığı var.

gelınlıgın beyaz veya acık renk olmasının amacı gelin inci gıbı parlasın ısıldasın tek dıkkatı ceken o olsun cıcek gıbı dursun dıye

herkes acık renk gıyerse gelın de sıyah gelınlık mı gıysın ? arada kaynar kız
zaten sımdıkı gelınlıklerde daha elbıse tarzı gelınlık gıbı degılde abıye gıbı
oldu olacak bıde tac takın :p

ben kımsenın dugunune gıderken acık renk gıyınmem heryerde gıyınde dugunde gıyınmeyın bence

siz başka bir ülke kadınısınız zannımca kendi düğününüzde white wedding yaparsınız isterseniz. düğünde beyaz giyilmez diye rus, fransız, ispanyol belki birkaç farklı ülkeden daha arkadaşların olduğu bir ortamda konuşmuştuk ki mühendislik mimarlık fakültesinde lisans ve yüksek lisans öğrencisi arkadaşlardı bunlar. bir sürü renk varken özellikle gidilip krem beyaz gibi bir renk giyip hiç tanımadığım bir insanı germe riskini almam ben şahsen. milletin söylediğinden ondan bundan değil gelin hanımın canını sıkabilir belki diye.

Bana düğünde beyaz takıntısı yapanlar çok kompleksli geliyor elbise gelinliğe benzemediği sürece.Sonuçta amaç mutlu gün kutlaması mı yoksa gösteriş yapmak mı?

Çok yakın birisi değilmiş uzun elbise giymeyin bence.Elbise de gayet hoş tam düğünlük bence bunu giyin ama kısa olarak.Kollarındaki dantel detayı yerine belinize ince bir kemer takın çok hoş olursunuz.

valla kimi bilerek yapiyo bunuda duyuruyo. benim kinamda gorumcem beyaz giydi ayy herkes bana gelin gibi olmusun seni gelin sandik dediler haahaaha diyip durdu kac ay, halbuki kucaginda bebegi vardi hirs yapti galiba. ben hic takmadim dugunumde de beyaz giyilse yine takmazdim. elbise ile gelinligin arasinda cok fark var, sizde mecburiyetinizden dolayi onu secmek zorunda kalmisiniz, bebeginizde varmis gelin kiz gibi gorunme amacinizda yok, bi daha da disari cikip elbise bakacak zamaninizda yoksa giyin gitsin ne olacak. kreme mor pembe yesil saks mavisi butun renkler yakisir ten renginize gore bu renklerde bi ayakkabi taki secip renk katarsiniz olur biter.

Sırt dekoltesi bir şalla halledilebilir. Ama modeli gerçekten nikah elbisesi gibi. Eskilerden giyme şansınız da mı yok? Bebeğim var demişsiniz bebeğiniz yok çocuğunuz var 2 yaşındaymış, elbise bakmaya 3-4 saat gidemiyor musunuz ki?

ben hiç takılmadım düğünümde kim ne renk giymiş diye, var mıydı krem yada beyaz giyen farketmedim bile hatta.. ama eşin de gelin gibi olmuşsun dediğine göre demekki gerçekten absürd duracak. bence değiştirin geline saygısızlık olmasın

X