Düğünde elbise rengi

kisa-dantel-elbise-102640.jpg
Boyunu yaptırmaya verdim değişmezler gibi geliyor artık, aynı elbisenin buz mavisi rengi vardı onu alacaktım ama renk çok kötü durdu üstümde, siyahın da bedeni yok dediler. Görümce değilim hatta gelinle de tanışmadık yani kasıtlı birşey değil, kendisi de eğitimli bir insan takılmaz diye umut ederek aldım, açıkçası bebekle tekrar alışverişe çıkamayacağım için ordan alıp çıkayım dedim, eşim nefret eder alışverişten zaten. Ayakkabı çantayı renkli seçsem olmaz mı acaba? Resimdekinin uzunu bir de krem rengi beyaz değil.
değiştir bence:))
olmaz çok dikkat çeker tepki görürsün.
gelinler istemiyor kendinden başka beyaz giyinmişi.
ki bu da nikah elbisesi gibi zaten.

Gelin de eğer benim gibi takintili biriyse sizi gördüğü anda başka hiçbir şeye odaklanamaz adeta sinir küpüne döner.
Hatta yakinlari da dahil olmak üzere herkes yaptiğiniz şeyi fazlasiyla ayiplar ve o günün kötü gündemi olursunuz.
Bütün bunlara sebep olmayin derim.

Valla benim kadar takintisiz biri yoktur ama bende dugunumde krem,beyaz,acik pudra giyeni keserim diye uyardim basta. Bence baska renk alin.

Avmleri gezdim düzgün abiye satan yer yoktu, kaliteli olarak abiye satan bu mağazada da göğüs bel dekoltesi olmayan başka elbise yoktu açıkçası, internetten baktım ya bedenime olmazsa diye almadım, internetten başka elbise mi sipariş edeyim arkadaşlar acaba? Yani dekoltesiz elbise aradığım için renginden önce buna takıldım, diğer renkler de gerçekten şansıma yakışmadı ve bedeni yoktu, keşke başka rengi olsaydı :KK43: bedeni gelmez mi diye sordum siyahın, gelmez dediler.

Boyunu yaptırmaya verdim değişmezler gibi geliyor artık, aynı elbisenin buz mavisi rengi vardı onu alacaktım ama renk çok kötü durdu üstümde, siyahın da bedeni yok dediler. Görümce değilim hatta gelinle de tanışmadık yani kasıtlı birşey değil, kendisi de eğitimli bir insan takılmaz diye umut ederek aldım, açıkçası bebekle tekrar alışverişe çıkamayacağım için ordan alıp çıkayım dedim, eşim nefret eder alışverişten zaten. Ayakkabı çantayı renkli seçsem olmaz mı acaba? Resimdekinin uzunu bir de krem rengi beyaz değil.
Ay bide uzunumu o detayı kaçırmışım :KK57::KK57: sakın giymeyin bunu birde duvak alın çifte düğün olsun bari :KK12:

kolu özellikle yarım kol arıyordum dediğim gibi açık bir elbise giymek istemiyorum o sebeple alacağım elbise de uzun kol ve uzun etek olacak sadece başka renk bulamadığıma çok üzüldüm

Kollarını ve boyunu kestirip, renkli aksesuar, ayakkabı ve çanta kullanırsanız çok göze batmaz diye düşünüyorum. En azından benim gözüme batmazdı. Gelin olan benim benim dışımda kimse beyaz ya da krem rengi elbise giyinemez gibi bir düşüncem olmadı hiç.

Bizde arkadasa düğünde giymesi için alışverişe çıktık.beyaz gupur hatta astarida beyaz uzun balık model bir elbise beğendi. Hatta boyu yerlerde. Alma giyilmez dedim dinlemedi. Benim düğününde bende takmam ama buradan okuduğum kadarıyla takan daha çok. Sadece gelin değil davetlilerin dikkatinden de kacmiyor. Sizin elbise tam gelinlik gibi.

ablacım bu ne? dantel filan, resmen gelinlik, nikah kıyafeti. biri görse geline gareziniz var sanır. eğitimle filan alakası yok, kadının düğün günü şu görüntüyü görüp de takmayacağına kimse ihtimal veremez. yazık günah. ben olsam gider eskilerden filan giyerim hiç alacak durumum yoksa.

Farklı renkte şal gibi bir şeyle aksesuar niyetine kullanıp rengi kırın eğer değiştiremezseniz.

Gelin belki sorun yapmaz ama bunun dedikodusunu yapacak insanlar her zaman bulunur.

Ben hiç takılmam öyle konulara yani herkes istediğini giyer diye düşündüğümden, dünyada önemsenecek öncelikli konular var benim için, eğitimli insanlar da önemsemez dedim, burdaki konuları okuyunca canım sıkıldı açıkçası bir de eşimin yorumu kötü amaçlı değildi ama her gören öyle derse moralim çok bozulur amacım bu değil çünkü.

Ben hiç takılmam öyle konulara yani herkes istediğini giyer diye düşündüğümden, dünyada önemsenecek öncelikli konular var benim için, eğitimli insanlar da önemsemez dedim, burdaki konuları okuyunca canım sıkıldı açıkçası bir de eşimin yorumu kötü amaçlı değildi ama her gören öyle derse moralim çok bozulur amacım bu değil çünkü.
Ya tamam anladık sen takılmıyorsun eğitimliler takılmaz diyorsun o zaman neden böyle konu açtın ki rahatsızlık duyduğun için, bizde sana olmaz diyoruz işte anla bildiğin gelinlik yani uzun dantelli balık daha ne olucak

Aslında ben de şahsen takılmam, evet eğitimli insanlara konuşacak çok konu var diyorsun ama her türlü dusunecek insanlar olacak, bunu bile bile malzeme olmak istemem. Sizi de nispet yapmış sanabilir o insanlar. Dedikodu malzemesi olmaya gerek yok, konu bu yani. Ben kesinlikle giymem çünkü bazı insanlar için düğün çok çok özeldir ve onlar buna gölge düşürecek bir şey istemezler. Yoksa bana göre düğün cook gereksiz ve saçma bir şey. (Buna ragmen saydigim sebeplerden dolayi giymem) Yapmayacaktım ama mecbur kaldım çünkü nikahım aylar önce oldu (olması gerekti)

Ne alakası var eğitimle kılıf bulmaya çalışıyorsunuz gibi geldi bana :/
Yüksek lisanslıyım ama önemserim.
Neticede eğitim cehaleti alıyor diye biliyorum ben ?

Ben de eğitimli bir insanım, ama düğünümde bu elbiseyi giymiş birini görsem kıyamet kopardı. Yani yakışmamışsa buz rengi yakışmamış bir seferlik idare ediverin. Ben nikah elbisesiyim diye bağırıyor bir de balık etek.

Eğitimle ne alakası var ya. Yahu daha gelini tanımıyormuşsun bile. Başka renk mi kalmadı. Gönlü olur olmaz. Bilemezsin ki. Onun en özel günü. Belki böyle şeyleri kafasına çok takan biri. Canını sıkmaya ne hakkın var??? Biraz düşünceli olun

X