- 16 Haziran 2016
- 570
- 643
- 39
- Konu Sahibi prettywoman89
Aksesuarlarınızı renkli kullanın, artık almışınız ucuz birşeyde degil ki bir daha alasınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
değiştir bence:))Boyunu yaptırmaya verdim değişmezler gibi geliyor artık, aynı elbisenin buz mavisi rengi vardı onu alacaktım ama renk çok kötü durdu üstümde, siyahın da bedeni yok dediler. Görümce değilim hatta gelinle de tanışmadık yani kasıtlı birşey değil, kendisi de eğitimli bir insan takılmaz diye umut ederek aldım, açıkçası bebekle tekrar alışverişe çıkamayacağım için ordan alıp çıkayım dedim, eşim nefret eder alışverişten zaten. Ayakkabı çantayı renkli seçsem olmaz mı acaba? Resimdekinin uzunu bir de krem rengi beyaz değil.
Ay bide uzunumu o detayı kaçırmışım sakın giymeyin bunu birde duvak alın çifte düğün olsun bariBoyunu yaptırmaya verdim değişmezler gibi geliyor artık, aynı elbisenin buz mavisi rengi vardı onu alacaktım ama renk çok kötü durdu üstümde, siyahın da bedeni yok dediler. Görümce değilim hatta gelinle de tanışmadık yani kasıtlı birşey değil, kendisi de eğitimli bir insan takılmaz diye umut ederek aldım, açıkçası bebekle tekrar alışverişe çıkamayacağım için ordan alıp çıkayım dedim, eşim nefret eder alışverişten zaten. Ayakkabı çantayı renkli seçsem olmaz mı acaba? Resimdekinin uzunu bir de krem rengi beyaz değil.
Boyunu yaptırmaya verdim değişmezler gibi geliyor artık, aynı elbisenin buz mavisi rengi vardı onu alacaktım ama renk çok kötü durdu üstümde, siyahın da bedeni yok dediler. Görümce değilim hatta gelinle de tanışmadık yani kasıtlı birşey değil, kendisi de eğitimli bir insan takılmaz diye umut ederek aldım, açıkçası bebekle tekrar alışverişe çıkamayacağım için ordan alıp çıkayım dedim, eşim nefret eder alışverişten zaten. Ayakkabı çantayı renkli seçsem olmaz mı acaba? Resimdekinin uzunu bir de krem rengi beyaz değil.
Ya tamam anladık sen takılmıyorsun eğitimliler takılmaz diyorsun o zaman neden böyle konu açtın ki rahatsızlık duyduğun için, bizde sana olmaz diyoruz işte anla bildiğin gelinlik yani uzun dantelli balık daha ne olucakBen hiç takılmam öyle konulara yani herkes istediğini giyer diye düşündüğümden, dünyada önemsenecek öncelikli konular var benim için, eğitimli insanlar da önemsemez dedim, burdaki konuları okuyunca canım sıkıldı açıkçası bir de eşimin yorumu kötü amaçlı değildi ama her gören öyle derse moralim çok bozulur amacım bu değil çünkü.
Aslında ben de şahsen takılmam, evet eğitimli insanlara konuşacak çok konu var diyorsun ama her türlü dusunecek insanlar olacak, bunu bile bile malzeme olmak istemem. Sizi de nispet yapmış sanabilir o insanlar. Dedikodu malzemesi olmaya gerek yok, konu bu yani. Ben kesinlikle giymem çünkü bazı insanlar için düğün çok çok özeldir ve onlar buna gölge düşürecek bir şey istemezler. Yoksa bana göre düğün cook gereksiz ve saçma bir şey. (Buna ragmen saydigim sebeplerden dolayi giymem) Yapmayacaktım ama mecbur kaldım çünkü nikahım aylar önce oldu (olması gerekti)Ben hiç takılmam öyle konulara yani herkes istediğini giyer diye düşündüğümden, dünyada önemsenecek öncelikli konular var benim için, eğitimli insanlar da önemsemez dedim, burdaki konuları okuyunca canım sıkıldı açıkçası bir de eşimin yorumu kötü amaçlı değildi ama her gören öyle derse moralim çok bozulur amacım bu değil çünkü.
Ben hiç takılmam öyle konulara yani herkes istediğini giyer diye düşündüğümden, dünyada önemsenecek öncelikli konular var benim için, eğitimli insanlar da önemsemez dedim, burdaki konuları okuyunca canım sıkıldı açıkçası bir de eşimin yorumu kötü amaçlı değildi ama her gören öyle derse moralim çok bozulur amacım bu değil çünkü.
Ben de eğitimli bir insanım, ama düğünümde bu elbiseyi giymiş birini görsem kıyamet kopardı. Yani yakışmamışsa buz rengi yakışmamış bir seferlik idare ediverin. Ben nikah elbisesiyim diye bağırıyor bir de balık etek.Ben hiç takılmam öyle konulara yani herkes istediğini giyer diye düşündüğümden, dünyada önemsenecek öncelikli konular var benim için, eğitimli insanlar da önemsemez dedim, burdaki konuları okuyunca canım sıkıldı açıkçası bir de eşimin yorumu kötü amaçlı değildi ama her gören öyle derse moralim çok bozulur amacım bu değil çünkü.