- 5 Nisan 2012
- 1.629
- 857
-
- Konu Sahibi prettywoman89
Yani şöyle ben çirkin olayım diye almadım o elbiseyi, güzel giyinmek tabiki amaç, ama geline benzemek asla değil, yani evet yanlış anlaşılacak eğitimlidir deyip hoşgörmeyeceklerYanlış anlamayın ama bence siz o düğüne iddialı şekilde gitmek istiyorsunuz amacınız tamamen bu.
Düğünün şık bir mekanda olması pantolon ve bluzla gidilmeyeceği anlamına gelmiyor,isteyen her türlü şıklığı yakalar.
Ama sizin amacınız damadın kuzeninin eşi ne kadar güzelmiş dedirtmek gibi geldi bana.
Ha derler mi ? Demezler yuh cahile bak düğün günü beyaz giymiş derler,biz derdik yani,eğitimliyiz ama refleks olarak diyoruz böyle şeyleri
Ben de pek bilmiyordum ama çok tepki alıyormuş üzüldüm kendi adıma, çok rahat bir insan olduğum için herkes öyle olacak diye düşünüyorum, harbiden rahat bırakmazlar derken başımıza bişey gelmez inşallah :)Turk kadini ne kadar da takintili. Yurtdisinda ben boyle bir olayla hic karsilasmadin. Yasim 32 daha neler okuyacagim diyorum. Anladigim egitimle de alakasi yok ama komik geliyor o bu beyaz giydi aman gelinden daha dikkat cekecek felan denmesine. Birisi de o gece gelinin akrabslari o kisiyi rahat birakmazlar yazmis. N'apiliyor uzerine yanlislikla meyva suyu mu boca ediliyor :)) Yanlis anlamayin ama tum bu konu bana cok sacma geldi.
Turk kadini ne kadar da takintili. Yurtdisinda ben boyle bir olayla hic karsilasmadin. Yasim 32 daha neler okuyacagim diyorum. Anladigim egitimle de alakasi yok ama komik geliyor o bu beyaz giydi aman gelinden daha dikkat cekecek felan denmesine. Birisi de o gece gelinin akrabslari o kisiyi rahat birakmazlar yazmis. N'apiliyor uzerine yanlislikla meyva suyu mu boca ediliyor :)) Yanlis anlamayin ama tum bu konu bana cok sacma geldi.
kolu özellikle yarım kol arıyordum dediğim gibi açık bir elbise giymek istemiyorum o sebeple alacağım elbise de uzun kol ve uzun etek olacak sadece başka renk bulamadığıma çok üzüldüm
Turk kadini ne kadar da takintili. Yurtdisinda ben boyle bir olayla hic karsilasmadin. Yasim 32 daha neler okuyacagim diyorum. Anladigim egitimle de alakasi yok ama komik geliyor o bu beyaz giydi aman gelinden daha dikkat cekecek felan denmesine. Birisi de o gece gelinin akrabslari o kisiyi rahat birakmazlar yazmis. N'apiliyor uzerine yanlislikla meyva suyu mu boca ediliyor :)) Yanlis anlamayin ama tum bu konu bana cok sacma geldi.
siz başka bir ülke kadınısınız zannımca kendi düğününüzde white wedding yaparsınız isterseniz. düğünde beyaz giyilmez diye rus, fransız, ispanyol belki birkaç farklı ülkeden daha arkadaşların olduğu bir ortamda konuşmuştuk ki mühendislik mimarlık fakültesinde lisans ve yüksek lisans öğrencisi arkadaşlardı bunlar. bir sürü renk varken özellikle gidilip krem beyaz gibi bir renk giyip hiç tanımadığım bir insanı germe riskini almam ben şahsen. milletin söylediğinden ondan bundan değil gelin hanımın canını sıkabilir belki diye.Turk kadini ne kadar da takintili. Yurtdisinda ben boyle bir olayla hic karsilasmadin. Yasim 32 daha neler okuyacagim diyorum. Anladigim egitimle de alakasi yok ama komik geliyor o bu beyaz giydi aman gelinden daha dikkat cekecek felan denmesine. Birisi de o gece gelinin akrabslari o kisiyi rahat birakmazlar yazmis. N'apiliyor uzerine yanlislikla meyva suyu mu boca ediliyor :)) Yanlis anlamayin ama tum bu konu bana cok sacma geldi.
Ah biz Türkler