bende bilmiyorum vize islemleri var cocuk.icin mahkemeden izin alicaz oglumun velayetini aldim onu birakmam bir yere. hic birseye uzulmuyorum birde benim moralimi bozan boyle bi olayda esim yanimda olmadi ona uzuluyorum.ne zaman gideceksin yurt dışına
daha evde beni esime sikayet ediyorlardi onuda gectik konusup durdular esimde kizinca hic susmadilar huzursuzluk hat safadaSenin yerinde olsam gelde kim kime ne yapıyor gör derdim. Yine sen hafif konusmussun ben olsam öyle ağır konuşurdum ki kadın bir daha ağzını bile acamazdi. Ahlaksiz kadın çocuğunu görüpde ses çıkarmıyo ana olda çocuğuna sahip ol diye başlayıp iyi bir kalaylardim. Ayrıca o eşede ailesine iyi cvp verirdim.
kaç aylık evlisin?bende bilmiyorum vize islemleri var cocuk.icin mahkemeden izin alicaz oglumun velayetini aldim onu birakmam bir yere. hic birseye uzulmuyorum birde benim moralimi bozan boyle bi olayda esim yanimda olmadi ona uzuluyorum.
Yanlış anlama da kesinlikle taviz vermem böyle şeylere bende onlara sayardim aile olun da gelininizin arkasında durun diye.Allahtan ne eşim beni ezdirir, nede eşim olmadığı bir ortamda eşimin ailesi ezdirir gerçi ben kendimi ezdirmem de onlarda destek olur bana. Valla bir kişi bana öyle yapacak o kadın ve ailesi o dakika düğün den yok olur benden önce kayınvalidem ve gorumcelerim yolar o kadınıdaha evde beni esime sikayet ediyorlardi onuda gectik konusup durdular esimde kizinca hic susmadilar huzursuzluk hat safada
bende bilmiyorum vize islemleri var cocuk.icin mahkemeden izin alicaz oglumun velayetini aldim onu birakmam bir yere. hic birseye uzulmuyorum birde benim moralimi bozan boyle bi olayda esim yanimda olmadi ona uzuluyorum.
hiçbir şeye uzulmuyorum diyorsun ama yanlış düşünüyorsun konu odaklı olma sorununun kaynağı kV lerle aynı evde yaşıyor olman onlarla birlikte her etkinliğin içinde bulunmak zorunda olmandaha evde beni esime sikayet ediyorlardi onuda gectik konusup durdular esimde kizinca hic susmadilar huzursuzluk hat safada
İşte çocuklarını böyle yetiştiriyorlar, sonra ortalık kaba saba insanlardan geçilmiyor.Kizlar bugun bir dugundeydik acik havada kumlu cakilli bi koy dugunu... 6 yaslarinda bir cocuk aldi kumu uzerimize atti yuzume bile geldi yapma oglum dedim cocuk bu sefer degnek atti oda ayni sekilde yuzume geldi. Bende sen terbiyesiz bir cocuksun dedim. Annesi megerse hemen arkamda cocugunun yaptiklarini goruyor dur demiyormus birde benim lafima tepki gosterdi sen nasil benim cocuguma terbiyesiz dersin diye ayaga kalkti bana bagiriyor herkesin icinde bende dedimki bizde cocuk buyutuyoruz ben olsam cocugumu durdururum. kadin o zaman senin cocugun terbiyesizdir sen buyuttugun icin dedi. Bende benim cocugum yapamaz ben yaptirmam dedim ama ben bagirmiyorum o bagiriyor... Kaynanasina diyorki anne esssek kadar kadin cocuga laf ediyor diye kendini yirtti.. Neyse gelir seni doverim yanina gelirsem gorursun falan diyor cocugu bu sefer daha cok aldi atti yuzume bende toz toprak aldim cocukla annesinin tarafina attim bu ne boyle diye gel dov hem cocuguna dur demiyorsun hemde bana bagiriyorsun diye. Bunu goren kaynanam gorumcem bana diyor sen susacaksin sen oturacaksin birsey demeyecektin diye bu sefer ben iyice aglamakli oldum. Esimle dertleseyim dedim bu seferde esimde ayni tepkiyi verdi babasi hemen dediki oglumami yaziyor elinde telefon hemen oglunu aradi oda evet bana yaziyor demis galiba herkes evde bana bagirdi kizdi simdi cok kotuyum.kizlar aksam yine dugun var gitmeyecegim burada benim sucum ne milletin cocugunun kumunu tasini kafama yiyip dur oglum demicezmi anneside gordugu halde ses etmemis... ben terbiyesiz diyincemi suclu oluyorum cocugada bagirmadim duzgunce dedim. boyle kotu bi olayin uzerne birde herkes beni suclu buldu
hayir esimle tek.kaç aylık evlisin?
yurt dışında da kv kp ile mi yaşayacaksın?
inşallah öyle olur.hayir esimle tek.
dikkatinizi cekerim cocuga bagirmadim konunun basindan beridir anlatiyorum uyardim... anneside hrrseyi goruyormus arkadaÇocuk 14-15 olsa amenna hatta 10 bile kabulüm ama siz bir düğünde hem de eşinizin ailesini temsil ettiğiniz bir düğünde 6 yaşındaki çocuğa bağırma kum atma falan tevbe bismillah, şimdi o çocuğun annesi gelse bugün çocuğum az yaramazlık yaptı deli kadının teki ona bağırdı kum attı dese kadına vah vah deriz. Sana tepkin yüzünden kızmıyor kv kp, nerede ne yapacağını bilmediğin için kızıyor olgunlaşmalısın.
Kaç aylık evlisin?hayir esimle tek.
bende istiyorum ayri olmayi ama ayri olsam da durum degismicek.esimin evi ucuncu kat ikinci kat abisi.oda yurt disinda esiyle birinci.kat anne baba evi yani yukari.ciksamda aksama kdr yine onlara hizmet etmek zorunda kalirm yemek vakitlerini ayirmazlar ve gittikleri yere yine goturmek.isterlerhiçbir şeye uzulmuyorum diyorsun ama yanlış düşünüyorsun konu odaklı olma sorununun kaynağı kV lerle aynı evde yaşıyor olman onlarla birlikte her etkinliğin içinde bulunmak zorunda olman
zaten tuhaf kisilikteler zira öyle olmasalardi arayip seni esine şikayet etmezlerdi
ben de diyorum ki ayrı evde olsan ne yapıp ne etiginden haberleri olmaz gayet mesafeli bir şekilde gidip gelirsiniz birbirinize ve her yere gitmek zorunda kslmazsiniz onlarla böylece seninlefazla bi munasebetleri olmadığı için esinle aranızdaki konulara müdahil olamazlar ve eşinin olaylar karşısında onlardan etkilenme oranı minimuma düşer çünkü onlardan ilgisiz ve habersiz gelişir olaylar
üst kata çıkmak falan hikaye ne değişir ki bi tek uyudugun oda farklı olur ayrı ev diyorum başka da bir şey demiyorum
5 aylikKaç aylık evlisin?
annenin yanına gidemez misin yurt dışı işin hallolana kadar veya başka bir yerden ev kiralamaz mi esin sen istesen ne zamandır eşinden ayrisin ne zamandır evlisinbende istiyorum ayri olmayi ama ayri olsam da durum degismicek.esimin evi ucuncu kat ikinci kat abisi.oda yurt disinda esiyle birinci.kat anne baba evi yani yukari.ciksamda aksama kdr yine onlara hizmet etmek zorunda kalirm yemek vakitlerini ayirmazlar ve gittikleri yere yine goturmek.isterler
Boşandıktan 4 ay sonra evlenmişsin, yasal sorun yaşamadınız mı?5 aylik
Senin gibi anneleri alnından öpüyorum.Terbiyesizin kraliymis o çocuk 6 yaşında çocuğum var nerde durmasını gayet iyi bilir üstelik terbiyesizliği sulalesinden almış belliki
yokncnm yapamaz malesef ben gitsem tek basima bi yerde de kalsam dogru bulmazlar bunu yasadigim yerin zihniyeti boyle malesef. birde evliyken anne evinde kalmami iyi karsilamaz esimdeannenin yanına gidemez misin yurt dışı işin hallolana kadar veya başka bir yerden ev kiralamaz mi esin sen istesen ne zamandır eşinden ayrisin ne zamandır evlisin
5 aylık mii eşinden ne zamandır ayrisin5 aylik
sureyi kaldirabiliyorsun belli islemlerden sonra.Boşandıktan 4 ay sonra evlenmişsin, yasal sorun yaşamadınız mı?
Nasıl aştınız bu sorunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?