dugunde basima gelenler

ben omrum boyunca yuzum.gulmedi ben burda hickira hickira agliyorum yeter artik bu kdr eziyet biktim artik cocuguma da aciyorum boyle igrenc bi dunyada yasiyo evladim. ama yasamak istemiyorum gercekten. biktim

ben omrum boyunca yuzum.gulmedi ben burda hickira hickira agliyorum yeter artik bu kdr eziyet biktim artik cocuguma da aciyorum boyle igrenc bi dunyada yasiyo evladim. ama yasamak istemiyorum gercekten. biktim
Biraz abartmıyormusunuz

yasadiklarim.yetti. daha fazlasini kaldiramiyorum
Her yaşadığınız buraya yazdıkların gibiyse hani hoş olaylar değil ama üstesinden gelemeyecek gibi de değil
İyi değilseniz şunuda kabul edebilirsiniz bu olaylar karşında abartılı yanlış davranmış olabilirmiyin?

Madem anlamadılar sizi kapatın sizde düşünmeyin bir rahat nefes alın... hayat zaten ne zaman tüm haklılar anlaşılabilmiş ki.. ama bu sebepten yaşamak istemiyorum demeyin..

Olaya gelince çocuk şımarık annesi terbiyesizmiş. Yalnız kumu alıp çocuğa atmak da sizin yanlışınız olmuş. Ne olursa olsun bir başkasının çocuğuna dokunmaya zarar vermeye hakkınız yok. Kimsenin yok. Bu sebepten sizde bende biraz hatalı davrandım deyin.

Dügünde başıma gelenler deyince acil konuya baktim.hirsizlar kapkac yapti altinlar gitti sandim.Meğer bir cocuk kum atmış...:110:Konu sahibi sizde hem anneye hem cocuğa kum atmissiniz.Çok şirinsiniz :KK53:

Aileniz özellikle kocanız sizin yanınızda olmuyorsa gerçekten onun sevgisinden şüphe ederim. Bana göre Her şeyden önce haksızda olsa insan eşinin yanında olmalı. Herkesin içinde kızmamalı. Kızıp sinirlense bile kimseye belli etmemeli. Kaldı ki sizin kocanız annesinin babasını yanında kızmış. Hayır onu da geçtim babası arayıp sana mı mesaj yazıyor o diye sorması ne demek ya. Onlara ne oluyor. Belki sen özel bişey yazıyorsun olamaz mı yani. Sonuçta koca sizin kocanız. Gerçekten olayı ben yaşamış gibi sinirlendim

canim cocukta hata yokki eger annesi heryerde boyleyse cocugu koltuk.altina alip oglunun hatasini duzeltecegi yere milletle kavga ediyorsa cocuk cakil.tasi kum.karisimi camur yapip atmadigina sukur.. gecenlrrde baska dugune davetliydik.cocuk.kibrit yakip.atiyordu ben oglum git ilerde oyna orada birsey yanmaz burda birsey tutusur kiyafetler laylon elbise yanar dedim cocuk gitti mesela. anneside karsimdaymis.kusura bakma alamadim elinden dedi. keske herkes boyle olsa. bende cocugum icin cok kisiden ozur diledim kusura bakmayin dedim cocugma yapma etme dedim ne var bunda
Çocuklarını dünyanın merkezine koymuş düşüncesiz insanlarla uğraşmak zor işte ne kadar haklı olsanizda

Çocuklarını dünyanın merkezine koymuş düşüncesiz insanlarla uğraşmak zor işte ne kadar haklı olsanizda
aynen oyle. ama artik bu bana ders oldu buranin insanlarindan nefret ettim asla bu insanlarin arasina girmeyecegim. hepsi ayni zihniyette. zivanadan cikardi resmen kadin cenesiyle igrenc sozleriyle

aynen oyle. ama artik bu bana ders oldu buranin insanlarindan nefret ettim asla bu insanlarin arasina girmeyecegim. hepsi ayni zihniyette. zivanadan cikardi resmen kadin cenesiyle igrenc sozleriyle
Yazdığın hikaye öyle tanıdık ki...
Beni maziye götürdün canım..
Hikâyemizin sonu farklı sadece...

Aynı şekilde bana Kum atan çocuğa
Cebimden çıkardığım parayi göstererek
" kumu orada oynarsan bu senin olabilir. Ne dersin? Dondurma da alabilirsin topta... "

Dediğimde zaferi ben kazanmıştım...

Nolur üzme artık kendini...
Hayat olaylar karşısında verdiğimiz mücadeleler ile şekillenir... Bu olay birsey öğretir sana... Yarın daha dikkatli olursun...

Bende o panik ve sinirle cocuga terbiyesiz derdim anasi bana o sekilde satassa bende kavga ederdim kavgaci bir insan olmama ragmen.esim bu durumda kesin kadinla kavga ederdi.

Yazdığın hikaye öyle tanıdık ki...
Beni maziye götürdün canım..
Hikâyemizin sonu farklı sadece...

Aynı şekilde bana Kum atan çocuğa
Cebimden çıkardığım parayi göstererek
" kumu orada oynarsan bu senin olabilir. Ne dersin? Dondurma da alabilirsin topta... "

Dediğimde zaferi ben kazanmıştım...

Nolur üzme artık kendini...
Hayat olaylar karşısında verdiğimiz mücadeleler ile şekillenir... Bu olay birsey öğretir sana... Yarın daha dikkatli olursun...
cocuga ben kizmiyorum cocuk zaten sen terbiyesiz bir cocuksun diyince gitti. annesi savununca ozur dile demeyince cocuk annesinin yanindada yapti. burada en buyuk sorun anne... o cocuk ilerde ya bu yaptiklarina pisman olur yada tam tersine kimseye aldiris etmeyen bi adam olur ayibi ozru bilmez

Bende o panik ve sinirle cocuga terbiyesiz derdim anasi bana o sekilde satassa bende kavga ederdim kavgaci bir insan olmama ragmen.esim bu durumda kesin kadinla kavga ederdi.
ben kavga etseydim daha ne olurdu dusunemiyorum. burasi ilce burdakilerle baska koye gitmistik koylulerin diline dusermisim. benim basimi yere egecek bir durum yok

Çocukla çocuk olmak diye buna denir :D iyi kum atmadan silahlar çıkmamış ortaya. Kusura bakmayın ama saçmalamışsınız. Çocuk o ya! Terbiyesizsin denir mi el kadar çocuğa? Bir de çocuğunuz varmış ayrı şaştım kaldım:işsiz:

Haklı da olsanız seviyeyi dibe çekmişsiniz , sizinle aynı ortamda bulunmaktan utanırdım bende akrabanız olarak. Akrabalarınızın tepkisini haklı buldum.

Bunu goren kaynanam gorumcem bana diyor sen susacaksin sen oturacaksin birsey demeyecektin diye

Esimle dertleseyim dedim bu seferde esimde ayni tepkiyi verdi babasi hemen dediki oglumami yaziyor elinde telefon hemen oglunu aradi oda evet bana yaziyor demis galiba herkes evde bana bagirdi kizdi simdi cok kotuyum.

Pardon da onlara ne oluyor? Ne diye kendine bağırttırıyorsun?

O çocuk 6 yaşına kadar gelmiş yaptığının ayıp olduğunu öğrenemediyse terbiyesizdir net. Terbiyesize de terbiyesiz denir. Denir benim oğlum da öyle bir terbiyesizlik yaparsa benim çocuğuma da terbiyesiz desinler. Terbiyesize terbiyesiz demeyeceksin de ne diyeceksin. Eğitim ailede başlar. Annesinin terbiyesizliğinden almış belli. Konu sahibi sen haklısın. Terbiyesiz for ever! Çocuk gelecek bama kum çakıl atacak ağzım gözüm dolacak uyaracam devam edecek sonra " ay tatlımm ne tatlı şeysin yapma olur mu" mu dicem. Tabi ki ne dicem " sen ne terbiyesiz bir çocuksun ya annen yok mu senin" diyip alıp annesinin önüne bırakrım valla.. Şöyle doğurup doğurup ortalığa çocuklarını salıp sonr ane yapıyor ne yapıyor bakmayan insalara sinir oluyorum.. Herkes çocuğuna sahip çıksın ya ne münasebet.. Çocuk ayıbı bilecek arkadaş..

Gerçekten bazı insanlarla ben aynı yazıyı mı okudum bilmiyorum.

Çocuk da olsa kimsenin kimseyi böyle rahatsız etmeye hakkı var mı?

Ayrıca burda sorun çocuk değil kadın.
Gamsız kadınlara sinir oluyorum.
Bi de utanmadan gelir döverim.
Gel döv deseydin.
Yerinde olsam çocuktan çıkaramadığım hıncımı anasından çıkarırdım net.

Evde kendi çocuğu aynı şeyi yapsa binbir ceza veren, yeri geldi mi bi şaplak atan insanlar elalemin şımarık çocuklarına katlanmak zorunda değil.

Yerinde olsam kv kb ve kocama da küserim. Bi işe yaramıyorlar.

Şu elelem ne derciler var ya... Mümkünse bitsinler. Sana sabır diliyorum bu aile ile işin çok zor senin. Aile dediğin insanın yanında olur karşısında değil! Yeminle bunaldım artık!

Sonuna kadar haklısın ama izlediğin yol yanlış. Evdekiler unutur merak etme büyük bir olay değil biraz sessiz kal normal davran biter gider. Ben olsam annesi müdahale etmiyorsa çocuğunuza sahip çıkar mısınız derdim sakince. Çocukla münakaşa etmeye gerek yok. Eğer sahip çıkmıyorsa da o o annenin ayıbı uzağa giderdim başka bir yere geçerdim.

Back