Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz abartmıyormusunuzben omrum boyunca yuzum.gulmedi ben burda hickira hickira agliyorum yeter artik bu kdr eziyet biktim artik cocuguma da aciyorum boyle igrenc bi dunyada yasiyo evladim. ama yasamak istemiyorum gercekten. biktim
yasadiklarim.yetti. daha fazlasini kaldiramiyorumBiraz abartmıyormusunuz
Her yaşadığınız buraya yazdıkların gibiyse hani hoş olaylar değil ama üstesinden gelemeyecek gibi de değilyasadiklarim.yetti. daha fazlasini kaldiramiyorum
Çocuklarını dünyanın merkezine koymuş düşüncesiz insanlarla uğraşmak zor işte ne kadar haklı olsanizdacanim cocukta hata yokki eger annesi heryerde boyleyse cocugu koltuk.altina alip oglunun hatasini duzeltecegi yere milletle kavga ediyorsa cocuk cakil.tasi kum.karisimi camur yapip atmadigina sukur.. gecenlrrde baska dugune davetliydik.cocuk.kibrit yakip.atiyordu ben oglum git ilerde oyna orada birsey yanmaz burda birsey tutusur kiyafetler laylon elbise yanar dedim cocuk gitti mesela. anneside karsimdaymis.kusura bakma alamadim elinden dedi. keske herkes boyle olsa. bende cocugum icin cok kisiden ozur diledim kusura bakmayin dedim cocugma yapma etme dedim ne var bunda
aynen oyle. ama artik bu bana ders oldu buranin insanlarindan nefret ettim asla bu insanlarin arasina girmeyecegim. hepsi ayni zihniyette. zivanadan cikardi resmen kadin cenesiyle igrenc sozleriyleÇocuklarını dünyanın merkezine koymuş düşüncesiz insanlarla uğraşmak zor işte ne kadar haklı olsanizda
Yazdığın hikaye öyle tanıdık ki...aynen oyle. ama artik bu bana ders oldu buranin insanlarindan nefret ettim asla bu insanlarin arasina girmeyecegim. hepsi ayni zihniyette. zivanadan cikardi resmen kadin cenesiyle igrenc sozleriyle
cocuga ben kizmiyorum cocuk zaten sen terbiyesiz bir cocuksun diyince gitti. annesi savununca ozur dile demeyince cocuk annesinin yanindada yapti. burada en buyuk sorun anne... o cocuk ilerde ya bu yaptiklarina pisman olur yada tam tersine kimseye aldiris etmeyen bi adam olur ayibi ozru bilmezYazdığın hikaye öyle tanıdık ki...
Beni maziye götürdün canım..
Hikâyemizin sonu farklı sadece...
Aynı şekilde bana Kum atan çocuğa
Cebimden çıkardığım parayi göstererek
" kumu orada oynarsan bu senin olabilir. Ne dersin? Dondurma da alabilirsin topta... "
Dediğimde zaferi ben kazanmıştım...
Nolur üzme artık kendini...
Hayat olaylar karşısında verdiğimiz mücadeleler ile şekillenir... Bu olay birsey öğretir sana... Yarın daha dikkatli olursun...
ben kavga etseydim daha ne olurdu dusunemiyorum. burasi ilce burdakilerle baska koye gitmistik koylulerin diline dusermisim. benim basimi yere egecek bir durum yokBende o panik ve sinirle cocuga terbiyesiz derdim anasi bana o sekilde satassa bende kavga ederdim kavgaci bir insan olmama ragmen.esim bu durumda kesin kadinla kavga ederdi.
Bunu goren kaynanam gorumcem bana diyor sen susacaksin sen oturacaksin birsey demeyecektin diye
Esimle dertleseyim dedim bu seferde esimde ayni tepkiyi verdi babasi hemen dediki oglumami yaziyor elinde telefon hemen oglunu aradi oda evet bana yaziyor demis galiba herkes evde bana bagirdi kizdi simdi cok kotuyum.