dugunde basima gelenler

6 yasinda cocuk ustunuze kum atti diye siz de ona mi attiniz? Iyi ki daha pis bisey yapmaya kalkismams :olamaz:
Acikcasi ben de boyle bir sey icin yanimdakinin baska bir kadin ve cocukla mahalle kavgasina tutusmasindan rahatsiz olurdum, bastan cocuga senin annen kim diyip annesiyle konussaydiniz olaylar bu noktaya gelmezdi, siz basbaya cocukla cocuk olmussunuz.
o.zaman af edersin tepemizden asagi camurda doksunler ne varki analarida baksin bsi demesin terbiyesiz diyenlerle bagris cagris kavga etsin oh ne ala ya

Çocuk yapar herseyi yapar ona göz kulak olacak annesidir.
Üst üste yapınca sizde haliyle uyarmiş ve sinirlenmissiniz.
Cocuguna öyle bir laf edilmesini istemeyen anne de çocuğunu gözetsin valla .Suç çocuğun annesinde.
goruyorsunki hala burada bile aksini dusunenler var annesi herseyi goruyormus diyorum.sorun benim karsilik vermem oluyor. kardesim adim atacak yerim yok kalksam gitsem.diger taraf erkekler.nereye gidicem. caresiz kaldim

keske sizin kadar anlasalar beni. bogazim dugumleniyor aglamamaya calisiyorum.

Anlamasınlar bosverin. Yapmam gerekeni yaptım deyip kapatın konuyu . Sakın açıklama bile yapmayın.
Kendinizi savunmaya çalıştığınız için aileniz üstünüze geliyor.

esim uzakta olaylari gormedigi icin yanlis anliyo bide annesi cocuk kucuk dedi karin kizdi falan ben normal bi sekilde uyardm ama bide boyle bi olayin uzerne bu basima gelince daha kotu oldum. benim burada sucum varmi olay aynen bu sekilde

Çocuk küçük diye kizmayacak misin? Bir de esin yok o düğünde sen niye varsın? Bence bundan sonraki düğünlere de gitme.

Buradaki yorumlar beni şaşırttı. " çocuklu misafir istemiyorum " diyenler konuşmuş en çokta. Evimi kirletiyor, cagnim halilarima kırıntı döküyorlar, anneleri yerlerinden kalkmıyor diyenler en çokta yazmış.

6 yaşındaki çocuğa , bir kimsenin yüzüne zarar veren şeyler atılmaz diye çoktan öğretilmiş olması gerekiyordu. Hadi anlamıyor, öyleyse bunu gören annesi saldırmak yerine utancından yerin dibine girmeliydi. Çocuğunun yanında , " gelip seni döverim " diyeceğine özür dilemeliydi.
Böyle yaptığı için başka zaman yine yapacaktır bunu , bu 6 yaşındaki okul çağındaki çocuk.

ogrenmis oldum buradakilerin seviyesini malesef boylelikle. ve arkamda olmayan bi aile ve es oldugunuda ogrendm. kendi kendimi korumak icinde artik bir yere gitmek istemiyorum
inan bana düzgün karakterde insan olsaydı o çocuğun annesi bırak sana laf söylemeyi hemen çocuğu çekip alır sizden de defalarca Özür dilerdi bu nedir ya eşşek kadar kadın çocuğuma kızıyor diyene kadar (sözüm size degil) eşşek kadar kadının suratına Kum atan çocuğuna sahip olamayan kadında bir esekklik var demektir
esin ve ailesi ile ilgili konuya gelince onlarla bu tür etkinliklere katılma sen onların gelinisin o kadının yanına gidip tatlı bir dille ayıptır o çocuk bilmez ama sen annesinin neden böyle davranıyorsun bizim çocuğumuz sana böyle bir şey yapmış olsa biz asla sana böyle davranmazdik vs. falan demesi lazımdı ama seninkiler bunu geçtim bi de seni azarlamislar demekki neymiş bir daha onlarla hiçbir yere gitmeyecekmissiniz
esin de tam olarak durumu annesi ve babası nasıl anlattiysa öyle anlamış bence aynı buraya yazdığın gibi sakince ona da anlat olayın aslını
şu da var ki sen de Kum atınca seni suçlama cesaretini bulmuşlar kendilerinde
ben olsaydım o anda baktım kadın bağırıyor ahhhhhh gozuuuuuum çok aciyoooo diye bir de ben bagirirdim bak o zaman neler olurdu

madem istemiyorlardi o zamn ben o kdr sinirlenmeden once sen kimsin o benim gelinim diyecekti. taniyorlardi cunku o kadini ben tanimiyorum da... cocuguna sahip cik.diye susturacaklardi. o karsimda cemkirdigi halde gel.kizim sen edepsizlere bakma diye kaynanasi cekiyodu kolundan kadini. ben o zaman kimsenin cocuguna dur yapma demeyim bana cemkirenler hakli ciksin. bide gelirsem yanina doverim diyince ben kendimi kaybettm. hakli gibi konusuyolar
Ailenize de sizin yapmadığınızı yaptım kendimi korudum, kadın haksızken kvalidesi arkasında durdu siz bana arka çıkmadınız sizin yüzünüzden büyüdü olay diyebilirsiniz.

Zaten zgünsünüz kimse böyle bir durumda kalmak istemez, bir de üzerinize geliyorlar.

Olmuşla ölmüşe çare yok ya. Boşverin olmuş bir kere.

cocuk.cevap vermiyorki ha bire birsey atiyo kizdigim icin dedim ama ses tonum oyle bagirmali degildi. kalkamiyorumda kv yanindan kalkip gitsem cagiriyo geri bi arkayada gecemedim doluydu heryrr caresiz kaldim. bu ahlaksiz.kadinda zaten izliyormus oglunu terbiyesiz dememle beraber ayaklandi madem goruyordu durdursaydi cocugunu

Kv.nizin arkasına gecseydiniz.
Eşiniz olmadan da düğünlere gitmeyin bence.

yurt disinda vize cikana kadar beklemek zorundayim. ama o sık sık geliyor daha yeni evliyiz yurt disinda oldugu halde 2 defa geldi temmuzda yine burada. ilgileniyor her zaman ama neden bu sefer beni anlamak istemedi bilmiyorum

Sizin bu 2. Evliliğini mi 5 yaşında oğlum var demissiniz

inan bana düzgün karakterde insan olsaydı o çocuğun annesi bırak sana laf söylemeyi hemen çocuğu çekip alır sizden de defalarca Özür dilerdi bu nedir ya eşşek kadar kadın çocuğuma kızıyor diyene kadar (sözüm size degil) eşşek kadar kadının suratına Kum atan çocuğuna sahip olamayan kadında bir esekklik var demektir
esin ve ailesi ile ilgili konuya gelince onlarla bu tür etkinliklere katılma sen onların gelinisin o kadının yanına gidip tatlı bir dille ayıptır o çocuk bilmez ama sen annesinin neden böyle davranıyorsun bizim çocuğumuz sana böyle bir şey yapmış olsa biz asla sana böyle davranmazdik vs. falan demesi lazımdı ama seninkiler bunu geçtim bi de seni azarlamislar demekki neymiş bir daha onlarla hiçbir yere gitmeyecekmissiniz
esin de tam olarak durumu annesi ve babası nasıl anlattiysa öyle anlamış bence aynı buraya yazdığın gibi sakince ona da anlat olayın aslını
şu da var ki sen de Kum atınca seni suçlama cesaretini bulmuşlar kendilerinde
ben olsaydım o anda baktım kadın bağırıyor ahhhhhh gozuuuuuum çok aciyoooo diye bir de ben bagirirdim bak o zaman neler olurdu
anlattim. anlamadi en cokta bu uzuyor beni. burasida olmasa sikintimi kimseyle paylasamam anlatabilecegim bir tek esim var oda boyle yapti beni yalniz birakti

canim ben yeni evlendim bu baska aile. esim cok iyi ama ailesi eski bosandgm aileden bir iki tik daha iyiler. ama ogullarinin mutsuzlugu icin varlar malesef ailesi yuvasi olsun istemiyorlar sanki. baskalarina kucuk dusurmeleri umrumda degil ama esime kotu anlatmayacaklardi. esim dahada sinirlendi ben anlattigimda benide anlamamisti. neymis esime birsey anlatmayacakmsim ben hayatimi onunla kurdum o benm bir omurluk arkadasim dostum olacak baska kime anlatim
hmm.
pardon. eski eş sandım.
o halde ipleri baştan sıkı tut. ne kendini ezdir, ne de ezil.
haklı olduğunu düşündüğünde sonuna kadar kendini savun.
kimsenin hatrı için haklıyken boyun eğme.

Kv.nizin arkasına gecseydiniz.
Eşiniz olmadan da düğünlere gitmeyin bence.
artik degil dugun misafirlige cok sık giderler oralarada gitmek.istemiyorum ama bunu nasil soyleyecegm bilmiyorm beni heryere goturmek isterler. hem gelinimiz bu diye millete hava atarlar evdede beni begenmezler hicbirseyden memnun olmazlar

Back