dugunde basima gelenler

evet kv kb ile birlikte. inan esim destek olsa ben hic zorluk cekmiyorum onlarla birikte yasamak beni etkilemiyor ama o da tavir alinca cok zorlasiyor
cünkü mecburen her aniniza tanıklık ediyorlar biraz da bosbogazlar ve esinle konustuklarinizin arasında olmaktan sakinca görmüyorlar yani onlar da bi değişik inan bana kendi evinde olsan bu kadar hayatıniza ve esinizle olan iliskinize müdahil olamazlar
belli ki esin de uydum akıllı biri anam babam ne derse doğrudur diyor ben böyle bir durumda olsam madem öyle anan baban benle ilgili hicbirsey bilmesin ki seni de yalan yanlış bilgilendirmesin deyip ayrı eve çıkmaya diretirdim sonra da kV KP ile Merhaba nasılsın iyim sen nasılsın hadi eyvallah

evet kv kb ile birlikte. inan esim destek olsa ben hic zorluk cekmiyorum onlarla birikte yasamak beni etkilemiyor ama o da tavir alinca cok zorlasiyor

Birinden kurtulup zart diye baska biriyle evlenmissin ilk hata bu ..
Ustelik cocugun kucukken ..
Ikinci hatan onlarla birlikte yasamak .
Ya nasil rahat ediyorsunuz her kapidan biri cikarken ?
Belli ki size cok duskun degiller ..
Ucuncusu koca kisisi size cok cok duskun degil ne yazik ki ..
Konuda siz hakli olsaniz da
Siz o aileden daha coooooooook cekersiniz..
Kadin demek illa bir erkekle varolucak demek degil ..
Kadin erkeksiz de yasar .
Bu evlilik dikis tutmaz gibi geliyo bana
Hadi hayirlisi

18 yasinda evlendim ben inandirici gelmiyorsa okumayin. insanlar baslarina gelmeyince cogul seyi anlayamiyorlar
ah canım benim çok küçük evlenmissin tıpkı benim gibi
şu anda bizim oturup ders çalışıyor gezip tozuyor olmamız lazımdı ama su ugrastigimiz şeylere bak gençlik cehaleti işte allah bundan sonra hakkimizda hayırlı yollar açsın inşallah

eski evliliğin de kv kp ve aptal eşin yüzünden bitti.
aynı hataları yapıyorsun, farkında mısın?

eğer aynı hatalı davranışlara devam edersen, bu evlilik de çok uzun sürmez.
en azından uzun bir süre çocuk doğurmazsan iyi olur senin için.

benim annem babamda ayriydi hayat beni ordan oraya surukledi. ayni seyi ilk evliligimde cocugumda yasadi. simdi tam rahat ettik esimde cok iyiydi simdi.aile problemleri basimda... esimi sevmesem bu evde bir dakika durmazdim iki yuzluler malesef. esim de bu konuda beni yalniz birakti oda bikti aile.meselelerinden ama bu aile meselesi degil elin kadini bana essek.kadar kadin diye hitap edebiliyor seni doverim.diye.milletin icinde tehdit ediyor ve bu.meselede ben suclu oluyorum..

Tepkiniz az bile olmuş, kadın tıpkı kendi gibi çocuk yetiştirmiş, özellikle de şu sözü o kadar yersiz ve mantıksız ki ''o zaman senin çocuğun terbiyesizdir sen büyüttüğün için'' ne alaka yani haksızlığını örtecek söz bulamamış resmen saçmalamış kayınvalideniz ve görümceniz de ayrı saçmalamışlar destek olacakları yerde, o kadın kayınvalidenle akraba filan mı acaba niye sizi suçlamışlar?

Öyle on tanede çocuk büyütürüm.Saldım çayıra mevlam kayıra.
çok haklısın
çocuk vaar çocuk var
Anne varrr anne var
bu şekilde büyüyen çocuklar ileride hep anne babaya sığınip yaşarlar
nasılsa kimse bana dur demiyor diye suça Karışma olasılıkları çok yüksek olur
kendilerinde her hakka sahip oldukları düşüncesiyle buyurler
o anne bi bilse aslında çocuğuna iyilik etmediğini

hatali davranis bende olsa duzelticem. esim simdiye kdr koruyordu sanki oda beni korumayacak gibi hissediyorum

evinizi neden ayirmiyorsunuz

akraba degil ama tanidiklari

Tepkiniz az bile olmuş, kadın tıpkı kendi gibi çocuk yetiştirmiş, özellikle de şu sözü o kadar yersiz ve mantıksız ki ''o zaman senin çocuğun terbiyesizdir sen büyüttüğün için'' ne alaka yani haksızlığını örtecek söz bulamamış resmen saçmalamış kayınvalideniz ve görümceniz de ayrı saçmalamışlar destek olacakları yerde, o kadın kayınvalidenle akraba filan mı acaba niye sizi suçlamışlar?

Terbiyesizin kraliymis o çocuk 6 yaşında çocuğum var nerde durmasını gayet iyi bilir üstelik terbiyesizliği sulalesinden almış belliki

ayirsam bir ust kata gidicem esimin evi orasi bu sefer hem asagiyi temizle hem yukari hem apartman bahce zor olacaj ve oraya esya almak zrundayim alsamda kalmayacagiz yurt disina gidicez bosa gidecek anlican. cikmazdayim
ne zaman gideceksin yurt dışına

hatali davranis bende olsa duzelticem. esim simdiye kdr koruyordu sanki oda beni korumayacak gibi hissediyorum
hatadan kastım bu zaten.
hiç kimseye kendinden daha çok güvenme.
eşin de olsa kendini savun ve geri adım atma.
haklıyken susma karşındaki kim olursa olsun.

o.zaman af edersin tepemizden asagi camurda doksunler ne varki analarida baksin bsi demesin terbiyesiz diyenlerle bagris cagris kavga etsin oh ne ala ya

Hahah evet kisasa kisas yapalim, 6 yasinda cocugun yaptigi ve terbiyesizlik olarak sifatlandirdigimiz davranisi biz bir yetiskin olarak hem de davetli olduğumuz dugunun ortasinda sergileyelim, cok mantikli, ben niye bunu dusunemedim ki, ozur dilerim :)

sen baska konularla ilgilen olur mu... ben kadinin seni doverimine karsilik onu yaptim idrak yolunuz acik olsun. gule gule

Terbiyesizin kraliymis o çocuk 6 yaşında çocuğum var nerde durmasını gayet iyi bilir üstelik terbiyesizliği sulalesinden almış belliki
canim cocukta hata yokki eger annesi heryerde boyleyse cocugu koltuk.altina alip oglunun hatasini duzeltecegi yere milletle kavga ediyorsa cocuk cakil.tasi kum.karisimi camur yapip atmadigina sukur.. gecenlrrde baska dugune davetliydik.cocuk.kibrit yakip.atiyordu ben oglum git ilerde oyna orada birsey yanmaz burda birsey tutusur kiyafetler laylon elbise yanar dedim cocuk gitti mesela. anneside karsimdaymis.kusura bakma alamadim elinden dedi. keske herkes boyle olsa. bende cocugum icin cok kisiden ozur diledim kusura bakmayin dedim cocugma yapma etme dedim ne var bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…