- 22 Nisan 2008
- 2.076
- 2.171
Ay sagolasın canımsayfa 41 de var canım
ayy iğrenç bi insan bu kadarmı belli eder kıskançlığını yazık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sagolasın canımsayfa 41 de var canım
kıskançlık değil bu resmen kafayı yemiş kadın.. resmen.. hoş kocasının da ondan kalır yanı yok..Ay sagolasın canım
ayy iğrenç bi insan bu kadarmı belli eder kıskançlığını yazık
hahahha hiç ona değinmiyor bile beyaz ceket nedir ya :dkıskançlık değil bu resmen kafayı yemiş kadın.. resmen.. hoş kocasının da ondan kalır yanı yok..
Ayyy evet dunden beri saydiriyorumayyy inanamıyorum resimleri yeni gördüm resmen gelinlik giymiş yaa bunu abiye diye satmazlar bile bu kadar beyaz uçuş uçuş uzun elbise anca gelinlik olur tacı da evlere şenlik yuhh diyorum.
kocasını da kendine benzetmiş siyah pantolon üstüne beyaz ceket :))))
hahhahah gercekten sizin kv.de cok iyiymis gittiğin düğüne gelinlikle götürmeye calısarak eltimin annesi falan olmasınIlk okuduğum andan itibaren fake olmasini diledigim konu. :)
Sabriniza hayranim ama seviyenize daha çok.
Elti ve esi sahane bir cift. Allah agizlarinin tadini bozmasin :)
Lakin ben kayinvalide olsam "yavrum sen bize milleti g.tuyle mi.güldürceksin "der musade etmezdim.
Sizin daha ilk bu olayla ilgili konunuzu okumus ama bu kadarına cesaret edemeyecegini düşünmüştüm. :)))
Aklima eski kayinvalidem geldi. Kulaklari cinlasin. Ben nikahla evlenince. Evli oldugumm ilk ve tek sene her gittigim düğünde bana gelinliğini giy baskisi yapmıştı.
Çocukları yok diyorsun. Tek duam Allah eltine erkek evlat vermesin. Aminn :))
Yuzu kapatmissin ama gelinlik ve saç sahane gözüküyor. Eltin seni gecememis. Emegine yazik
Rabbim mutluluk versin
ayyy aynısı aynısıabiye kuzu ve erman kuzu eltinin diğer fotoğrafını da ben buldum aynısı
demet akalın türkan sarkısını üstüme alınıp bendeki sinirde mübarek paslanmaz celikteeeeen dırırım diyerek özetliyorumBaşkası olsa en özel günü cidden ziyan olmuştu eltinin manyaklıkları yüzünden ama konu sahibesinin çelik gibi sinirleri ve sevimli bi mizah anlayışı var.
Siz çirkef falan degilsiniz ama konu sahibesini örnek alın derim ben. Stresten kimseye bi hayır gelmiyo zira.
Gamsız, sakin, üzerine bile isteye gelen manyaklara prim vermeyip gülüp geçebilen insan uzun yaşar.
hep kötü niyetimden ben nasıl oyle düüsünmüsümKadın kafasına gelin tacı diye kristal avize takmış. Sanırım niyeti düğün dekoru olmaktı. Bana rakip olmaya çalışıyor diye yanlış anlamışsınız.
Çok sakinsin ben o kadın o haldeyokken düğünüme almazdimGenel olarak dengesiz bence cunku benim ona hicbi kötülüğüm olmadı:)
eğlendi kafasına göre ablası oyle deme en sonundada kuzenlerim onu kıskanıyo oldu ya bisey desem kıskanan ben olcaktım heraldeÇok sakinsin ben o kadın o haldeyokken düğünüme almazdim
Çok kötü cingar cikarirdim
Kendi kendini rezil etmiş eltin. Millet arkasından acayip gülmüştür. Kocasında rezil etmiş. Ruh hastası resmenarkadaslar herkese cevap veremedim yoğundum resimler 41. sayfada ama arada kalınca göremeyenler olmus kusura bakmayın ve güzel yorumlara cok tesekkür ediyorum hepsini sırıtık bi ifadeyle okuyorum