Gelin alıcıları asla sevmem okurken benim gözlerim doldu Allah yardımcınız olsun uzak değilseniz çok düşünmeyin dicem ama elde değilMerhaba arkadaşlar,
Düğüne az kaldı. Ailem bana çok düşkün. Şimdi içten içe üzülüyorlar. Bende üzülüyorum. Aklıma düğünden bir gün öncesi ve gelin alma süreci geliyor. Duygularımı belli etmeyi sevmem ama duygusalım. Çok ağlamaktan korkuyorum falan ya da bizimkilerin ağlamasından. Bir de hiç evlilik heyecanım yok ama bu olay beni çok geriyor. İçime dert oldu.
Bu konu da kendimi nasıl rahatlatabilirim? Aynı durumu yaşadınız mı? Tecrübeli arkadaşlardan fikir alabilir miyim?
Malesef belli bir süre uzak şehirde olacağımGelin alıcıları asla sevmem okurken benim gözlerim doldu Allah yardımcınız olsun uzak değilseniz çok düşünmeyin dicem ama elde değil
O duygusal atmosfer ile ağlamanız çok normal, ağlamasanız da anormal bir şey olmaz. Akışına bırakın çok düşünmeyinMerhaba arkadaşlar,
Düğüne az kaldı. Ailem bana çok düşkün. Şimdi içten içe üzülüyorlar. Bende üzülüyorum. Aklıma düğünden bir gün öncesi ve gelin alma süreci geliyor. Duygularımı belli etmeyi sevmem ama duygusalım. Çok ağlamaktan korkuyorum falan ya da bizimkilerin ağlamasından. Bir de hiç evlilik heyecanım yok ama bu olay beni çok geriyor. İçime dert oldu.
Bu konu da kendimi nasıl rahatlatabilirim? Aynı durumu yaşadınız mı? Tecrübeli arkadaşlardan fikir alabilir miyim?
Ay bende kina gecemde o kina yakilirken oyle gulmusum ki.... videoda izleyince yuh diyorum kizim ne merakli gibi gulmussun azicik duygulu dursaydin bari.Merhaba arkadaşlar,
Benim ailem de bana düşkün ben o yüzden onlar üzülmesin diye gelin alma yapmadımMerhaba arkadaşlar,
Çook duygusal bir an gerçekten bu yatağımda son kez yatıyorum diyosun bir yandan yeni yuvan için heyecanlı oluyorsun aileni düşünüyorsun acaba üzülüyorlar mı evleniyorum diye diyosun ama anlık oluyor bunlar. Zor bir durum tabi ki büyüdüğün yuvadan ayrılıyorsun. Tüm ailede düğün telaşesi oluyor pek o günü kimse düşünmüyor aslında. Biz ailemle bir gün önceden konuştuk kimse de ağlamak falan olmayacak gülümseyerek çıkacağız dedik öyle de oldu sadece arabaya bindiğimde babamın ağlamaklı yüzünü görünce bi ağlama geldi:)) balayında acısını bol bol çıkardım ama ben bi ağla bi ağla kedilerimi özledim ailemi özledim diye diye :)) ama hepsi geçiyor yuvanı kuruyorsun herkes düzenine alışıyor kardeşim hiç canını sıkma böyle şeylere düşünme de ailenle yine hep görüşüyorsun tabi aynı evde olmak gibi olmuyor ama herkesin yine kendi düzeni oluyor çok mutlu ol inşallahMerhaba arkadaşlar,
11 sene sevgililik sürecinden sonra evlendik eşimle. Sanki zorla evleniyormuşçasına ağladım. Düğün sabahı ağlayarak uyandım. Kuaförde makyajım yapılırken iki kez ağlama krizine girdim diyebilirim. Düğün günü fotoğraf çekimimiz vardı o beni çok rahatlattı kafam dağıldı. Evden çıkarken kimseyle vedalaşmadım kimsenin elini öpmedim babam sadece alnımdan öptü direk evden çıktım çünkü anneme babama sarılsam çok kötü olurdum biliyorum. Tek çocuğum o yüzden hepimiz için çok zorlu bir gün olmuştu. Düğünün ertesi günü sabah olur olmaz annemlere gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?