• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün zamanı ağlama evresi

domdom12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2024
818
1.260
28
25
Merhaba arkadaşlar,

Düğüne az kaldı. Ailem bana çok düşkün. Şimdi içten içe üzülüyorlar. Bende üzülüyorum. Aklıma düğünden bir gün öncesi ve gelin alma süreci geliyor. Duygularımı belli etmeyi sevmem ama duygusalım. Çok ağlamaktan korkuyorum falan ya da bizimkilerin ağlamasından. Bir de hiç evlilik heyecanım yok ama bu olay beni çok geriyor. İçime dert oldu.

Bu konu da kendimi nasıl rahatlatabilirim? Aynı durumu yaşadınız mı? Tecrübeli arkadaşlardan fikir alabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar,

Düğüne az kaldı. Ailem bana çok düşkün. Şimdi içten içe üzülüyorlar. Bende üzülüyorum. Aklıma düğünden bir gün öncesi ve gelin alma süreci geliyor. Duygularımı belli etmeyi sevmem ama duygusalım. Çok ağlamaktan korkuyorum falan ya da bizimkilerin ağlamasından. Bir de hiç evlilik heyecanım yok ama bu olay beni çok geriyor. İçime dert oldu.

Bu konu da kendimi nasıl rahatlatabilirim? Aynı durumu yaşadınız mı? Tecrübeli arkadaşlardan fikir alabilir miyim?
Gelin alıcıları asla sevmem okurken benim gözlerim doldu Allah yardımcınız olsun uzak değilseniz çok düşünmeyin dicem ama elde değil

Ben 2.5 sene aynı evde yaşadığım sevgilimle evlenirken gelin alma sabahı titreye titreye ağladım panik atak geçirdim 🤣 ciddi ciddi evlenmekten vazgeçtim annem evlenmezsen evlenme dedi o kadar zordu ki. Sonra eşimi düşündüm onsuz yapabilir miyim dedim hayatımdan gitmesini kabullenir miyim dedim. Bu da hayatın bi parçası yani. Evlenince yine ailemizin çocuğu oluyoruz

Merhaba arkadaşlar,

O duygusal atmosfer ile ağlamanız çok normal, ağlamasanız da anormal bir şey olmaz. Akışına bırakın çok düşünmeyin

Evlilik heyecanı değil de genelde stresi olur 😅 eşya ev yetiştirme hazırlık düğün dernek stresi derken heyecana yer kalmıyor.

Merhaba arkadaşlar,

Ay bende kina gecemde o kina yakilirken oyle gulmusum ki.... videoda izleyince yuh diyorum kizim ne merakli gibi gulmussun azicik duygulu dursaydin bari.

Ama gelin almada agladim. O an cok ozel ve duygusal. O konuda kendinizi rahatlabileceginiz birsey var mi bilemiyorum. Kendinizi yerlere atip ayilip bayilmadiginiz surece aglayabilirsiniz yani tutmayin kendinizi cok.

Merhaba arkadaşlar,

Benim ailem de bana düşkün ben o yüzden onlar üzülmesin diye gelin alma yapmadım😁

Ben cok rahattim icerde gelinlikle gulup oynuyordum sonra dua okundu abim yuzumu orttu bir tulbentle ve bana sarildi orada film koptu

Hüzün, mutluluk karışık duygular. İzin verin aksın gözlerden yaş.
Düğün hazırlık süreci çoğu ilişkide stresli geçiyor maalesef aileler girince araya tam bir cümbüş heyecandan çok bir an önce evlensek de kurtulsak şu stresten deniyor 🤭

Aglasanda yapıcak bişey yokkk ahhh ahhh kına gecesi bi ağlıyorum bi ağlıyorum ama nasıl eve geldik hala ağlıyorum neyse rahmetli ananem kızım istemiyorsan evlenme bak demişti peki ben
Hem ağlarım hem giderim demiştim 😁😁😁😁

Merhaba arkadaşlar,

Çook duygusal bir an gerçekten bu yatağımda son kez yatıyorum diyosun bir yandan yeni yuvan için heyecanlı oluyorsun aileni düşünüyorsun acaba üzülüyorlar mı evleniyorum diye diyosun ama anlık oluyor bunlar. Zor bir durum tabi ki büyüdüğün yuvadan ayrılıyorsun. Tüm ailede düğün telaşesi oluyor pek o günü kimse düşünmüyor aslında. Biz ailemle bir gün önceden konuştuk kimse de ağlamak falan olmayacak gülümseyerek çıkacağız dedik öyle de oldu sadece arabaya bindiğimde babamın ağlamaklı yüzünü görünce bi ağlama geldi:)) balayında acısını bol bol çıkardım ama ben bi ağla bi ağla kedilerimi özledim ailemi özledim diye diye :)) ama hepsi geçiyor yuvanı kuruyorsun herkes düzenine alışıyor kardeşim hiç canını sıkma böyle şeylere düşünme de ailenle yine hep görüşüyorsun tabi aynı evde olmak gibi olmuyor ama herkesin yine kendi düzeni oluyor çok mutlu ol inşallah🌸🌸

11 sene sevgililik sürecinden sonra evlendik eşimle. Sanki zorla evleniyormuşçasına ağladım. Düğün sabahı ağlayarak uyandım. Kuaförde makyajım yapılırken iki kez ağlama krizine girdim diyebilirim. Düğün günü fotoğraf çekimimiz vardı o beni çok rahatlattı kafam dağıldı. Evden çıkarken kimseyle vedalaşmadım kimsenin elini öpmedim babam sadece alnımdan öptü direk evden çıktım çünkü anneme babama sarılsam çok kötü olurdum biliyorum. Tek çocuğum o yüzden hepimiz için çok zorlu bir gün olmuştu. Düğünün ertesi günü sabah olur olmaz annemlere gittim 🤣🤣

11 sene sevgililik sürecinden sonra evlendik eşimle. Sanki zorla evleniyormuşçasına ağladım. Düğün sabahı ağlayarak uyandım. Kuaförde makyajım yapılırken iki kez ağlama krizine girdim diyebilirim. Düğün günü fotoğraf çekimimiz vardı o beni çok rahatlattı kafam dağıldı. Evden çıkarken kimseyle vedalaşmadım kimsenin elini öpmedim babam sadece alnımdan öptü direk evden çıktım çünkü anneme babama sarılsam çok kötü olurdum biliyorum. Tek çocuğum o yüzden hepimiz için çok zorlu bir gün olmuştu. Düğünün ertesi günü sabah olur olmaz annemlere gittim 🤣🤣

Son cümleyi yazmasaydınız iyiydi😁😁😁

Kuaförde hazırlanan iki gelindik, ben roman havasıyla göbek atarken diğer gelin ;" ben yastigimi ozlerim" diye ağlamaya başladı .( Belki de ağlamak için bahenesiydi) Ben de amannn ne olacak kız yastığını da götür dedim 😂. Evden cikacaz salagin biri ;" kuşağı babası mi baglayacak" dedi ben nefesim kesilene kadar ağladım abimle sarılıp. Hatta abime vazgeçtim ne olur bırakma dedim🥹 zor ayrıldık. Yarım saat bir saat sonra normale döndüm. Ağlamak da ağlamamak da normal. İçinden nasıl geliyorsa öyle davran.

Ben güle güle gittim valla. Hatta annem beni gelinlikle ilk gördüğünde oturmuş ikram edilen çerezi yiyordu. Antep fıstığı kadar dikkat çekmedim yani asfcaacsna

bizim ailede öyle seyler olmaz ya
hatta ablam evlendikten sonra onun dugun sacini da yapan kuafore gitmistim, adam babamin da tanidigi biri ayni zamanda.
"ayy baban nasil? kiyamam yaaa, ben kizimi evlendirsem bir hafta aglarim. cok zor cok" falan dedi bana. düşündüm babam nasil diye gayet iyi yani. en ufak bir değişiklik yok adamda (ki niye olsun)
eve gelince soyledim xy abi böyle böyle dedi diye. o da sasirdi "niye uzuleyim ki?" dedi
😅😅 ablam da hic uzulmedi kosa kosa gitti balayina, gün saya saya evlendi.
annemde de duygusallik yoktu, benim zaten umrumda degil, mutlu oldum evlendi de koca oda bana kaldi diye :)
evi de uzak degil ayni sehirde ama ortalama 2 ayda bir onlar gelir - 2 ayda bir biz giderdik, simdi ara daha da acildi. bazen yilda 2 görüştüğümüz oluyor :)
siz de dram yapmayin ya. ne guzel kendi yuvaniza gideceksiniz. nasil anneniz babaniz kendi annelerini babalarini birakip evlerini duzenlerini kurdular, siz de kuracaksiniz.
dünyanın düzeni boyle. daha dogurmadiginiz, nice emeklerle buyuteceginiz cocuklar da bi gun is icin, es icin sizi birakip gidecekler...
her kuş ucar yani bir gün. asil ucmazsan kötü:)

Bende kınada vs. ağlamadım normalde çok duygusal bir insanım ama komik geldi birde annem sağolsun karşımda gülüp duruyordu hiç ağlamaya adapte olamadım 😂 Gelin alınırken de ağlamayacaktım hatta komik geldi kaynanam yanımda zırıl zırıl ağlıyor annem aşağıda halay başı 😂 nasıl bıkmışsa kadın benden 🥲 evden çıkarken dedem ağladı o ağlayınca ağladım yoksa iyi gidiyordum orda gümledim 😂

Back