Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Düğün yaklaşıyor,yardımım!!!

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Zehra soner

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
3
1
32
Merhaba bayanlar. Nişanlısı yaza düğünüm var. Mobilya araştırması yapıyoruz. Hem kaliteli, sağlam,dayanıklı, hemde fiyatı uygun mobilya bakıyoruz. Önereceğiniz yada önermeyeceğiniz mobilyalar neler.?Yardım ederseniz sevinirim.. :'(

Doğtaş, Enzahome, Teleset markalarını öneririm ilk başta ekstradan bakacak olsaydım Tepehome, Saloni Lazzoni, Kelebek olabilirdi. Biz Doğtaştan yana kullandık çok şükür memnunuz:KK16:

EviniZle ile ilgili eksiklerinizi sayfama girerek görmenizi arzu ederim düğün sepetleri ev içi megrusatlar

Doğtaş yatak odası takımı almıştım, taşıma esnasında darmağın oldu. iade aldılar, ürünlerinin arkasında durdular.

Çeyiz ve ev dekorasyon ürünlerimizi incelemenizi tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba . Ben de 6 ay once evlendim ve bu telaşlar benim için çok taze :-) biz markalı ürünler (doğtaş, melebek, istikbal...) yerine maskodan bakmaya karar vermiştik. Yatak odası takımımı makoda yaptırdık ve tam istediğim gibi oldu. Renk ve model cok iyiydi. Ölçüye göre yaptıraboldik. Koltuk takımını modesa dan yani demirkapıdan aldık ama pek memnun sayılmam. Teslimat ve sipariş verilen özelliklerde sorun çıktı. Ben size genel olarak maskoyu öneririm. Vaktiniz varsa gezmelisiniz.

Ayrıca evlilik hazırlıklarıyla ilgili bir blogum var ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Düğün ve sonrası her deneyimimi paylaşıyorum. İsmi dunyaevirenkleri

merhabalar biz sehpa üretiyoruz zevkinize uygun renk ve modellerde yaparız.ilk elden olduğu içinde uyguna gelir.hali hazırdaki modellerimizden yada müşterinin ihtiyacına göre üretebiliyoruz..bilginize..

Merhaba yaza benimde düğünümde var. Biz nişanlımla gezdik dolaştık Bellona tercih ettik. Yatak odası,oturma odası , yemek odası ve salon takımını 16400 tl ye aldık. Birde 102 ekran tv hediye ettiler. Mobilyalarım hem çok şık hem de sağlam duruyor. Ağustosta teslim olacak. Eşya heyecanı da bir başka oluyormuş :)

Merhaba bayanlar. Nişanlısı yaza düğünüm var. Mobilya araştırması yapıyoruz. Hem kaliteli, sağlam,dayanıklı, hemde fiyatı uygun mobilya bakıyoruz. Önereceğiniz yada önermeyeceğiniz mobilyalar neler.?Yardım ederseniz sevinirim.. :'(
Merhaba ben de 6 aylık evliyim ve mobilyaları rendi mobilya dan aldık. Çok memnunuz. Koltuk tasarımları hoş, genç ve dinamik :nazar::KK49::KK36:

Merhaba bende mayısta evleniyorum aynı şekilde mobilya bakıyorum Doğtaş da beğendim ama iyi değil diye duydum kelebekte de var beğendiğim Bi kaç model kelebek nasıldır acaba kullanan var mı

Mobilya alışverişi için bir gününüzü ayırın ve bursa inegöl mobilyacılarına gidin. %30-40 arası kar edersiniz ve istediğiniz herr şeyi bulursunuz :21:

Merhabalar, benimde mobilya ve beyaz esya konusunda biraz fikirlere ihtiyacim var :) aslinda beyaz esyalarimi bosch dan istiyorum da mobilyada hic bir fikrim yookkk :KK43:

Merhabalar, benimde mobilya ve beyaz esya konusunda biraz fikirlere ihtiyacim var :) aslinda beyaz esyalarimi bosch dan istiyorum da mobilyada hic bir fikrim yookkk :KK43:
Profilo almani tavsiye ederim bide hangi sehirdesiniz aceba

Ben Hollandadan Izmire gelin gidicem kismet nasip olursa :)) bazi seyleri de burdan aliyorum yavas yavas ceyiz alisverisi :))

ay aradığım kişi sizsiniz:) ne kadardır profilo kullanıyorsunuz?
hangi ürünlerini kullanıyorsunuz?
1 yıl oldu tüm beyaz esyalarim profilo sadece tv vestel ve çok memnunum fırının harika bulaşık makinem saatli ben bulasiklari kirlilik derecesine göre koyuyorum çamaşır makinem yine saatli ve utu ayarı var buzdolabim genis böyle enine değil uzununu geniş çok kullanışlı canim tavsiye ederim

1 yıl oldu tüm beyaz esyalarim profilo sadece tv vestel ve çok memnunum fırının harika bulaşık makinem saatli ben bulasiklari kirlilik derecesine göre koyuyorum çamaşır makinem yine saatli ve utu ayarı var buzdolabim genis böyle enine değil uzununu geniş çok kullanışlı canim tavsiye ederim
profilonun parçaları komple türk o yüzden kötü diyorlar siemens ve boshun bazılırı ithalmiş. bir media markette gittim proflo hkknda bil gi almak için kafamı çorba etti.çıktım :KK43:

profilonun parçaları komple türk o yüzden kötü diyorlar siemens ve boshun bazılırı ithalmiş. bir media markette gittim proflo hkknda bil gi almak için kafamı çorba etti.çıktım :KK43:
Valla canim ben memnunum almayı dusunursen resimlerini de atarim

X