Gelinbaşı ve Gelin Tacı DÜĞÜN VE KINA İÇİN NE KADARA ANLAŞTINIZ KIZLAR??

tuubats

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
55
8
kızlar buraya hangi şehir ve kuaför için ne kadara anlaştığımzı yazsak bizim için fikir olur diye düşündüm.Ben fiyat ve makyaj markası konusunda pek bilgili değilim ayrıca gereğinden de fazla para ödemek istemiyorum.Ben kına ve düğün için ne kadar ödemeliyim sizce?

canım ben 2014 ağustosta düğün yaptım..
kına da ıkı farklı saç modeli kullandım, önce topuz sonra bındallıyı gıyınce postişlerle desteklenerek acık saç kullandım. kuaforum kına nın yapıldıgı mekana gelmişti, rica ettım kırmadı sağolsun
kına da porselen makyaj ve saçım ile 150 tl cıvarında tuttu.
düğün de ise, üç gün öncesınde düğün sacı provasına gıtmıstım, şipşak olmustu saçım..aklında olsun mutlaka saç provası yaptır, çok rahat oluyor..
düğünde gelinbaşı ve porselen makyaj dahil 200tl ödedim. Yer ise Aydın merkezde Bulvar da Ozan Kuaför

ben kına ve düğün için izmir de 500 tl ye anlastım prova dahil.ucuz gibi geld bana ama seninkileri duyunca bana pahalı geldi simdi canım yaa

ben kına ve düğün için izmir de 500 tl ye anlastım prova dahil.ucuz gibi geld bana ama seninkileri duyunca bana pahalı geldi simdi canım yaa
hangi semtte kuaförünüz ben bornovadaym burda sadece gelinbaşını 500e yapıyolar

canım Aydın merkezde gelin başını makyajı falan toplam 750 tl ye yapanlar da var, ama kuş kondurmuyorlar.. :) Gelin başı deyince ne kadar abartıyor kuaforler ınanmıyorum ...bence öncesınden sıkı pazarlık yap..

Ben hala anlaşamadım adanadayım dünya para istiyorlar geneli 750 aşagı istemiyor bir arkadaşım tavsiye etti kuaför oda kına ve gelin başına 300 dedi kararsızım kötü yaparsa diye ne zormuş düğün yapmak

canım gıt önce bır prova yaptır tanıdık bırı varsa kuafore onla gıt.. kuaforu tanıyan yanii.. boşuna bayılmayın o kadar para...benım bır arkadasım adapazarında özel makyöz getırttı ve saça toplam 1000 tl verdi ama inan ki cok kötüydü ... hiç bir özelliği yok tu sacın da makyajında ,,sadece saça renkli tül taktırdı taç yerine o kadar ..

açık saçlar için anlıyorum bir sürü malzeme fön için elektrik harcanıyor emek veriliyor ama tesettürde herşey gelinden olduğu halde 550TL.ye yapan yerler var deli oluyorum tamam tabii ki emek var ama 550TL.lik fiyat nedir yaa.
Düğünüm Allah nasip ederse nisanda ama hala gönlüme göre biryer bulamadım çok fena sıkıntı ve stres bastı benide

DAHA ZAMANIN VARMIS CANIM AMA INSALLAH TEZ ZAMANDA BULURSUN ISTEDIGIN GIBI YER

Dediğini düşünecegim canım sağ ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…