Dügün tarihini ertelemeli miyim? Fikirlere ihtiyacim var

tabiki erteleme, açıklama bile yapmanıza gerek yoktu.
Allah'ın günü.
şımarıklığını kaprislerini çekmek zorunda değilsin.
okurken sinirlendim terbiyesiz.

not: şimdi annesiyle konuşmanızı okudum. bence kızın durumu sorunlu.

Son düzenleme:
kendisi 3 ekimde salonu tutup kesinleştirmiş olsa neyse, ortada belli bişey yok belki istediği salonu bulamıcak. 30 yaşında seni çok yaşlı görüyo heralde, kendisi 30a gelmeden kocayı bulmuş başı göğe ermiştir. ailende diyosa onların düğünü daha kalabalık diye, kendi huzurun ve mutluluğun için ertelesen daha iyi olur

Değiştirmeyin tabii ki.
Bu sizin en özel gününüz.
Ömrünüz boyunca her yıl dönümünde 'Vay beee kız yüzünden değiştirdik tarihi'' demektense sizin istediğiniz tarih olması çok daha iyi

Onun dediği olursa bir kere daha şımarıklığına şımarıklık eklemiş olacak bırakın bu sefer onun dediği olmasın. Onun için özelse sizin içinde özel misafirler ikisinede yetişir merak etmeyin o kadar önemsiyosa saat farkı koyun aynı güne bi yol bulunur bence ama yinede sırf onun için iptal etmeyin derdim hele de söylediklerinden sonra

Biraz bekleyin bakalım gelip özür dilerse ne ala zaten evlilik gerçekleşmeyecek gibi de görünüyor onlarda.Hem onlarda istemez aynı gün olmasını belki onlar başka tarihe ikna olurlar.

bu kadar kustahligin uzerine şu basliktaki soruyu nasil sorabiliyosun? nisanlin gereken cevabi vermis.. insan gibi anlatsa belki dusunulurdu, ama resmen hakaret etmis..

terbiyesiz kiz ya insanin sinirini hoplaticak cinsten bidaha yüz göz olmayin böyle insanlarla
sizi resmen ezmis 30 yasinda diyerek yasli imasi yapmis sanki kendisi hicbir zaman 30 asina gelmeyecek..
böyle insanlara karsi seviyenizi koruyun

saçmalık,değiştirmeyin tabi tarihinizi o başka tarihe alsın direk kıskançlık krizine girmiş
bu kadar önemliyse daha önceden söyleseymiş size hangi gün istediğini sonuçta onların yıldönümüyse sizinde nişanlınızın doğum günü o gün.
hem ne alaka ya illa şu tarih diye tutturuyor ben düğün günümü alırken nişanlıma söyledim şu tarihler arası olsun diye onlar salonuda günüde kendileri seçti daha hala görmedim ben salonu en ucuzu hangisiyse onu tutun dedim hatta
2 insanın sevgisi saygısı evliliği o günlere tarihlere bağlı yürümüyor ne kadar dar görüşlüler.

degistirmeyin, ustelik de biran once davetiyelerinizi dagitin. hemen hemen hatta. insanlar once size soz verir gelmek icin, o kendisi degistirmek zorunda kalir, ona da oh olur.

kız arızalıymış
aynı güne ayarlamış olabilirsiniz ama üslubu çok kötüymüş
madem aileler arasında da bir d0stluk var ve sizi küçüklükten beri seviyorlar ben yerinizde olsam bir hafta öne veya geriye çekerdim.
Bir de doğum günü doğum günü olarak kalsın evlilik günü de evlilik günü olarak hepsinin anlamı farklı özel oluyor.

Salonu ilk önce kim kiraladıysa tarih onlarda kalmalı bence,siz ertelemeyin bırakın o kız mecbur ertelicekdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…