Dügün tarihini ertelemeli miyim? Fikirlere ihtiyacim var

Bence önemli olan sizin hayalleriniz
Kız saçmalamış
Bırakın düğününüze gelmeyen gelmesin efendim
Ak koyun kara koyun da ortaya çıkar
Çok mu önemli ortak tanıdıkların düğüne gelmesi
Kesinlikle değiştirmeyin

ben yut disindayim, dugunumun oldugu gun baska bi dugun daha vardi
bizuimki kalabalik deildi hemde hiç , herkes oteki dugune gitmisti :)

ayni gun olmamasi için biseyler yapmaya çalis

çok terbiyesizmiş kız değil mi ama? hayat o kadar ilginç ki o kız nişandan ayrılır, 30 sene kimseyle evlenmez. sonra 52'sinde evlenir. böyle konuşmasaymış keşke
Aynen oyle, ben buradan ne kadar sinirlendim. 22 yasinda bir kiz, ablasi konumunda bir aile dostuna nasil boyle bir cikis yapabiliyor. Hani belkii ya ablacim falan diye sirin bir dille yaklassaydi, olay tattliya baglanirdi. Simartilmis, cirkef bir kiz belli. Cocugun bundan cekecegi var.

Bi arkadas demis bencede davetiyeyi ilk bastirip dagitin herkes sizinkine gelsin

Davetiyeler erken dagitilirsa dugunun unutulma ihtimali var.
herkese simdiden soylensin 3 ekimde dugunumuz var diye. Diger taraf tarihi degistirmek zorunda kalsin.
Benimde tarih takintim var mesela. Yildonumumde evlenecegim. Ama haftaicine ve ramazana geliyor diye nikahi o gune cektik. Dunya etrafimizda donmuyor malesef.

Yok demek istedigim diger kizdan once dagitsin

yurt disinda dugunler unutulmaz
herkes o gunu iple çekiyor zaten kurtlari dokucem diye :)))

Yurtdisinda yasayanlar herzaman dugun tarihlerini birbirlerine bildirirler ve ayni gunde dugun organizasyonu olmasin diye bu haber sehirlerde yayilir gider.

İnat etmenize pek gerek yok bence. Yasiniza yorum yaparak kendi kalitesizligini zaten gostermis. Dert edecek seymi yok dunyada? Bosverin, onun istedigi olsa kac yazarki.

o kız iicn degil ama dügününüze gelicek insanların dagılmasını istemiyorsanız 1 hafa önce yada sonra alabilirsiniz cünkü dügünde az kisi görmek bi adna salonun bosalması falan kötü olur
bizde mesela dügün tarıhı kıstan lli olur ve kahve yada lokallerimize asılır falancanın dügünü su gün diye
bide aile dostunuzla samimiymissiniz keske sorsaydınız dügününüz ne zamna gün takıldımı biz bakıcaz diye

Arkadaşın iyi sacmalamis. Canım eğer misafirler konusuna değinirsek zaten o kişi de bunun derdine çoktan düşmüştür o yüzden o erteler gununu. Uzak durmaniz gereken biri. Mutluluklar diliyorum

Düğün tarihini ertelemeli miyim diye sorman bile saçma bence o kim oluyor ki ben onun için düğün tarihimi degistiricem üstelik böyle saygisiz terbiyesiz biri varken karşımda umrumda dahi olmaz istediği kadar parcalasin kendini allah allah dünya onun etrafında mi donuyormus ağzının payını verseydin keşke o an

Saygisiza bak onunki daha onemliymis!! O kim oluyor ya..hic düşünmeyin onun hayallerini bu laflarindan sonra

Hiç iyi niyetli olma çok terbiyesizlik etmiş sana. Geri adım atma edepsizlik eden o.
Ayrıca ben olsam dayanamaz "otuz sene önce sevgilim bugün doğmuş. Eğer ilkokul bebekleri gibi önce ben birinç birinç kavgası yapacaksak kusura bakma nişanlım sizden daha önce doğmuş oluyor bizim de özel günümüz" derdim.

Ayni gün olsun ne olacak?
Ortak tanidiklar bi saat orda bi saat sizde durur :)
Gereksiz yere cingar cikarmis

Ertelemezdim fakat şunuda unutmayın ki boş boğazlı insan çok. Bu konuda alacağınız eleştirilere kendinizi hazırlayın

Neden erteleyeceksiniz ki? Sizin planlarınız ve sizin mutluluğunuz çok daha önemli. Elbette 3 Ekim'de düğün yapmalısınız. Kimseyi de ilgilendirmez. Bu ne saçma sapan bişey böyle.

müstakbel eşinizin arkanızda durması çok hoşuma gitti:) diğer konuyla ilgiliyse benim aklım hep bu konuda kalırdı düğün günümü rezil etmemek adına geri adım atardım.o terbiyesizliğiyle kalsın boşverin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…