- Konu Sahibi NohutluPilav
-
ARKADAŞIM gelin şalı işlet şimcikten nası olsa kimse görmeyecek tarlatanın altına da kalın don giy güldügünü görür gibiyim donarsın heste olursun walla
Allah tamamına erdirsin canım darısı başımıza inşallaaahhhhhh :Saruboceq::Saruboceq:
allah tamamına erdrsın cnm artık düğün fotolarını goruruz demı
darısı basıma adımı ayakkabının altına yazmayı unutma yııllardr bı işe yaramadı ama olsun sen genede kursun kalemle kucucuk bı zarif yaz emı :roflol:
inşallah canım..... ama umarım sıcak bir günde olurkaydirigubbakcemile3
canım hayırlı uğurlu olsun..benimde kesin değil ama ocak,şubat gibi olucak düğünüm..ve bende o soğukta ne etcem diye düşünüyorum..donucam anlıcannn..
bende sadece soğuklarda evlenicek olan benim sanıyodum yalnız değilmişim :)
Allah hayırlı uğurlu etsin..
ayyy vallahi şimdi çok mutlu oldum bende sadece bizim gibi deliler kışın evlenır diyodum nişanlıma ama yanlız degilmişiz daha dogrusu deli degilmişiz:lepi:
valla o sogukta netcez bilmiyorum balayının bile tadi çıkmıcak belkı ama olsun kocişlerimiz bizi ısıtır be canım....:roflol:
canım ne balayısı benim evden çıkmaya niyetim yok kaydirigubbakcemile3
o soğukta nereye gidicez bilmiyorum -tatlicadiarzu-
hayırlısı napalım canım yaa bizede böyle kısmetmiş..
ee peki nasıl hissediyosun kendini..ben hem çok mutluyum hemde hüzünlü senağlama
çünkü gurbet gelini oluyorum malesef
annem el oğlu için değermi demeye başladı..düğün yaklaştıkça..canım annem üzülüyo tabi Şeniz
hele babam çaktırmamaya çalışıyo ama çok hassaslaştı bana karşı :teselli:
ama nişanlımı çok seviyorum :asigim:..Allah herkese nasib etsin inşallah bu güzellikleri yaşamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?