• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün tarihim belli oldu !!!

velvedimm bu topigi yeni gördümmm
demek 2 ay kaldi öylemi :dance:
ayy ne güzelll canim benimm ömür boyu mutluluklar diliyorum sana :Saruboceq:
huzurlu, mutlu, romantik bir evlilik diliyorum he bide bebi$li kaydirigubbakcemile3
:jeyyar:

Canım,hayırlı olsun,ömür boyu olsun inşallah a.s. :nazar:
tşkler cnm amin inş :Saruboceq:
darısı tüm bekarlara inş
alkisalkisalkis
hayırlısı olsun velved...
tamamını görek..
inş cnm tşklerrr a.s.
Hayırlı uğurlu olsun ablacım.İnşallah tatlı yüzün bir ömür güler..Mutluluklar diliyorum a.s. a.s. a.s.
tşklerr cnm a.s.
inş yerimseniben
velvedimm bu topigi yeni gördümmm
demek 2 ay kaldi öylemi :dance:
ayy ne güzelll canim benimm ömür boyu mutluluklar diliyorum sana :Saruboceq:
huzurlu, mutlu, romantik bir evlilik diliyorum he bide bebi$li kaydirigubbakcemile3
:jeyyar:
az kaldı mervem :1hug:
tşkler cnm darısı sana güzelim a.s.
amin inş :asigim: :Saruboceq:
bir ömür boyu mutluluklar dilerim şimdiden.....

tşklerrr cnm a.s.

Allah tamamına erdirsin canım.çok şaşırdım + çok sevindim. hep mutlu olun inşallah.

ayy ne mutlu yaa :):) bi yastıkta kocayın .. senin adına çok sevindim canım..darısı bascaazımaŞeniz

canımmm ne kadar mutlusundur sen şimdi :) RABBİM herşeyi gönlüne göre versin herşey istediğin gibi olsun inşallah MUTLULUGUNUZ DAİM OLSUN

Allah tamamına erdirsin canım.çok şaşırdım + çok sevindim. hep mutlu olun inşallah.

ayy ne mutlu yaa :):) bi yastıkta kocayın .. senin adına çok sevindim canım..darısı bascaazımaŞeniz

canımmm ne kadar mutlusundur sen şimdi :) RABBİM herşeyi gönlüne göre versin herşey istediğin gibi olsun inşallah MUTLULUGUNUZ DAİM OLSUN

bir ömür boyu mutluluklar dilerim canım.

Tebrikler canim.Allah tamamina erdirsin insallah.Dügün fotolarinida
görürüz insallah.

hepinize tek tek tşk ederim a.s.
Allah razı olsun darısı tüm bekarlara inş yerimseniben
hayırlı olur inş cok mutlu olurum yuvamda :Saruboceq:

Back