Düğün takılarınin hepsini kaynanam aldı böyle bir hakkı varmı yardimm

diğer yorumlara bakarsaniz birileride kiz tarafina duşer demiş boyle bi realite de yok cocuk tarafı tüm masrafı ceksin sonra herseyin ustune kiz tarafı konsun dedigim gibi benim inancım gorusum bu ben dugun yaparsam takilan taki gelinin toplanilan para da benimdir benim fikrim bu baskasinin fikrine de inancina da saygi duyarim

Ah canım ben kız tarafı olan üstüme düşen her şeyi aldım, altın olarak da karşı tarafın bize söylediği miktarı da kabul ettim ama gel gör ki düğün takılarına sevgili eski nişanlım el koymaya çalıştı, tepki gösterince de bu sefer ortak olsun falan dedi. Ne kadar iyi niyet o kadar suistimal yaşayarak tecrübe ettim. O yüzden bu işin bir kanunu düzeni olması gerek, geçmişte kadınların maddi olarak ne kadar sömürüldüğü ortada, artık Yargıtay bile yasalarla bunu koruma altına almanın doğru olduğunu düşünmüş. Bu ülke sırf eşine mal mülk kalmasın diye eşiyle ortak aldığı evi teyzesinin üstüne yapan, çocuğuna nafaka vermeyen erkek dolu.

Son düzenleme:
Ya bu işin sencesi bencesi olmasın diye kanun denen bi kavram çıkıyor ortaya zaten. Sen istedigin kadar bence benim de, kanun nezdinde senin değil.

Bu kayınvalide polis çağırır, gelin altınlarımı çaldı diye şikayet eder. Kocası da anasının lehine şahitlik yapar. Keşke yazılı bir şey olsaydı, en azından mesaj atsaydı "şu kadar düğün takım - param sizde, kasa kiraladım verin koyacağım" diye.

Ben kinada gelenleri babama bırakıcam.

Ya bu işin sencesi bencesi olmasın diye kanun denen bi kavram çıkıyor ortaya zaten. Sen istedigin kadar bence benim de, kanun nezdinde senin değil.
Türkiyede yaşamadığım için türk vatandaşı olmadiğim için bencesi var sizin ordaki adetleri bilemem bizim buralarda böyle bi kavram kanun yok çunku kimse duğunde takılanlar için bir birini yemiyor

Emniyeti suistimal kayinvalidenizin yaptigi, gidin sikayet edin

((((((Güveni Kötüye Kullanma (Emniyeti Suistimal) Suçunun Cezası Nedir? TCK Madde 155/1'de ifade edilen güveni kötüye kullanma suçunun cezası 6 aydan 2 yıla kadar hapis ve adli para cezası olarak düzenlenmiştir.)))))

7 aydır neredesiniz, anında tepki verip geri almanız gerekiyordu. sizi saf buldular herhalde

Türkiyede yaşamadığım için türk vatandaşı olmadiğim için bencesi var sizin ordaki adetleri bilemem bizim buralarda böyle bi kavram kanun yok çunku kimse duğunde takılanlar için bir birini yemiyor
Ben de Turkiyede yasamiorum. Ama turkiyede olan bi olayi konuşuyoruz. Tabiki trdeki kanuna göre konusacagiz. Yasadigin ülkenin forumuna yaz o zaman bu kadar kopuksan.

Kim bilecek gelinin aldığını kendi altinlarini aliyor ayrica düğün videosu vardir elbet. Kadin köyde yasio zaten tutup adliyeye mi gidecek üstüne bi su içer oturur. Kocasi gormedigi biseyin neyine şahitlik yapacak ayrica orda yasamio bile.

Sizin ailenizden yaşayan kimse yok mu?

Tamam biz birbirimizi yemekten hoşlanıyoruz türkler olarak, hele altın icin yemesi bi ayri güzel oluyo. Sen supersin keske herkes senin gibi donanımlı okudugunu anlayan A kalite bi insan olsa. Ama nerde işte.

Hatta şey desin. Kvem altınlarımı geri verdi desin. Kv bişey derse inkar eder

Hatta şey desin. Kvem altınlarımı geri verdi desin. Kv bişey derse inkar eder
Hatta hatta şey Kv nin telefonundan kendine mesaj atsin "Bende durmasi güvenli degildi düğün takilarinin aldığın iyi oldu tedirgindim ben hep köylük yer bura, baban da banka kasasina koymani istiyor kasa ayarladin mi?" sonra kvden silsin kendinde dursun mesaj. Altinlari çalan insan bi zahmet kılıflarini da hazirlasin her seyi biz mi diyelim

Mantıklı zaten kendi altınını çalacak. Hırsızlık degil bu

Dügünde takilanlar.gelin ve damatta olur .paralari alip senden habersiz başkasina verilirse olmaz o .hakkinizi arayin .onlarin hepsi sizin .ne alaka size sormadan veriyor .sinir bozucu bir durum size sormadan habersiz verilirse hirsizlik bu

Ben de Turkiyede yasamiorum. Ama turkiyede olan bi olayi konuşuyoruz. Tabiki trdeki kanuna göre konusacagiz. Yasadigin ülkenin forumuna yaz o zaman bu kadar kopuksan.
terbiyesizlesmeyin sakin olun biraz isterseniz icinizdeki kotulugu bana silkmeye calismayin ben istediğim forumda takilirim sizin hadinize degil buna karışmak hayatiniz yolunda gitmiyor demekki burda sinir küpüne donup milete sarıyorsunuz bana cevap vermeyin birdaha tek yorum yazan fikrini soyleyen ben degilim kendinize gelin çizginizi asmayin

Yazdıklarımı ayrıntılı okursanız düğün masrafına girmediklerini açık ve net bir şekilde yazdim erkek tarafı olarak hiçbir masrafa girmediler esyalarimizi eşimle ben aldık . ona rağmen benim ailem kına gecesinde takılan takilarimi bana olduğu gibi içinden beş kuruş almadan verdiler ama kv üstüne yattı onu anlatmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…