Düğün takılarınin hepsini kaynanam aldı böyle bir hakkı varmı yardimm

hemen bir rezillik çıkarıp geri almalısınız yoksa geçmiş olsun. düğünler oldukça biz takarız ne getirdilerse derisniz. onlar kurnazlık ve rezillik yapmış hakkınızı almak için daha rezil davranmanız lazım

Bu kadar saf mısınız safa mı yatıyorsunuz? Düğünü de siz yapmışsınız. Takınızın niye peşinde durmadınız da verdiniz. Takı takan herkese kendi alacak tabi.

İste versin altınlarını hey Allahım ya

Önce eşimle ayrintili bı plan yapicam kv ye dicez vermezse gerçekten şikayetçi olucam çünkü resmen hirsizlikmis bu yaptığı

Aynen.

Eşinizi yanınıza alın, ilk anda takılar boşanınca benim oluyor falan derseniz kaynana gider eşinizi doldurur.

O parayla araba bakardık, ev bakardık, altın ne kadar arttı diye diye eşinizi yanınıza alın. Kaynananın ilk taktiği altınları yiyip keyif yapmak için sadece sizi suçlamak olacak tuzağa düşmeyin.

“Bizde güvende olur” imalarına da inanmayın, hırsızlar kaynananızı görünce kaçmıyor. Hatta bankanızla görüşün, kasa alıp oraya koymanın planını yapın.

Neden şimdi istiyorsunuz derse seçim öncesi ev arabalara bakacağız peşinat lazım dersiniz. Almak zorunda değilsiniz tabi ki, sonradan baktık fiyatlar pahalı geldi dersiniz ne bilecekler?

Eşiniz derse ki “bırak annem keyif yapsın” o zaman aranızda hesaplaşırsınız, kanunları hatırlatırsınız. Şu anda daha erken.

Hepsini vermese bile bir kısmını hatta yarısını size vermeliydi. Belki imkanı kısıtlı şimdi her şey çok pahalı emekli falansa ayda bir düğün baya sarsar maddi olarak. Takılarda mecbur geri takılması lazım. Ama en az yarısını vermesi lazımdı.

Bizimkiler de aynısını yaptı 1 kuruş vermediler haram zıkkım olsun diyorum sadece

Eşim de şu ana kadar bizim sanıyordu hatta altınları alıp birazda üzerine ekleyerek bir araba almayi düşünüyorduk ama ikimizde saskiniz yani şu an şu duruma
Bu kadar mi yani sadece şaşırıyor mu? Saf misiniz kuzum hic mi duymadınız? O altinlar senin. Hemen al o açgözlü kadinin elinden. Nerde tutuyor altinlari? Evdeyse eve yemege gittiginde gir al. Hirsiz çalmıştır biz ne bilelim dersiniz.

Altınlarını geri al hemen onlar yemeden. Arsızlaşman gerekiyorsa da arsızlaş. Çünkü onlar senin. Ayıp onların ayıbı
Benim altınlarımı da kayınpederim almıştı 10 sene oldu bak hala kinini eşime kusuyorum. Sen de bunu yaşama al hakkını sonra pişman olma.
Eş tarafına hakkını savunmadığın hakkını yedirdiğin sürece senden iyisi yok. Hakkını aradığın an kötü gelinsin. Al hakkını takma o insanları

Nasıl alabiliyorlar ya nasıl yüzsüzlük

Eşiniz napıyo bu arada? Ne var ne yoksa eşimle ben aldık duruyor bizde hala. Küçük altınları bozdurup araba aldık gerisi hala bizde. Yani hiçbir yardımları olmamış neden onların olsun altınlar ama bazı geleneklerde bu şekilde yapılıyor (sizinki gibi) ama onlar baya okkalı düğün yapıyorlar ev veriyorlar falan

Sizin taraftan kimse bir şey takmadı mı? Sizin anneniz ne götürecekmiş sizin akrabaların düğününe giderken? Benim teyzem, halam niye kayınvalidemin akrabalarının düğününe sponsor olsun? Kadın resmen dolandırıyor sizi.
Takı yeni evlenen çifte destek olmak için takılır. Onlar size ait. Eşiniz gitsin alsın altınlarınızı. Yok ben isteyemem diyorsa kendisi de altınlarla beraber anasında kalabilir bence.

Yukarda d asöylediğim gibi her yerde herkezin adeti başkadır size göre doğru budur bana göre başkadır herkez de herkezin fikrine yaşam tarzına saygı duymalı

Bize de çok az takı takıldı. Kvler zamanında çok kişiye takmış. Kimse geri getirmedi.Bizde altınları kvye verdik.Eşim kasaya boş yere para vermeyelim dedi.Sonra ben gittim kasa tuttum.İstedik hepsini. Kv oraya altınları almak için gittiğimizi biliyordu. Ama veresi yoktu. Burada güvende,bize hırsız girmez falan diyordu.Sonunda aldık.Eşine söyle git iste. Vermezlerse takı davası aç.

Geçmiş ola canım benim bu aydınlanma 7 ay önce dugun günü gelmeliydi yıl.olmus 2023 hala takımlarımi kaynanam aldı ah be ne saf salağız biz Türk kızları... Bir arkadaşım bosanirken avukatı şöyle demişti Türk kadını akıllı olacak takılarina sahip çıkacak..kanunen hakkımız olanı bile koruyamıyoruz millet de çatır çatır yiyor işte

Oceans serilerini izleyip şöyle güzel bir soygun planı yapın. Eve yemeğe diye gidin mesela, sonra eşiniz oyalarken siz takla ata ata yatak odasına gidip altınları memelere sıkıştırıp pencereden kaçın. Zira rıza ile kimsenin vereceğini sanmıyorum.

Yukarda d asöylediğim gibi her yerde herkezin adeti başkadır size göre doğru budur bana göre başkadır herkez de herkezin fikrine yaşam tarzına saygı duymalı
HerkeZ HerkeZin fikirlerine saygı duymaz çünkü böyle bir kültür böyle bir realite yok. Bunlar, takılara göz koyan erkek ve ailesinin uydurduğu şeyler. Yasal olarak da altınlar kadının. Bir kadın olarak haklarınızın bilincinde olun. Kültür adı altında sizi sömürmelerine izin vermeyin. (Genel)

Sonra da aa eve hırsız mı girmiş hani güvenliydi bana yenisini alacaksınız diyip 2.kere aldırsın muhteşem plan

Gir al sormadan, bankada kasa actir kendine git koy oraya. Eşin de bilmesin hatta eğer hicbisey yapmayacak kadar pasifse. Hatta sahte altınlar satılıyor ya düğünde eş dost taktı gözüksün diye kullandiklari bazilari acayip iyi replika oluyor, götür onlardan koy yerine :) hiiiiic yüzgoz olma elin cahiliyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…