- Konu Sahibi mavilikizz
Niye böyle karısına düşman anasının emir kulu, hak bilmez saygısız erkeklerle evleniyorsunuz?İşte bende o yüzden sanıyordum daha güvende diye bir gün ihtiyacimiz olursa verirler diye ama yok yani altın vermek yerine geçen iki tane inek alın ben burada baktirayim öyle öyle zenginlersiniz diyor şaka gibi inek parasını nerden bulacaksiniz demiyor da
Malınızın güvenliğinden siz sorumlusunuz. Ne demek daha güvende olur sandım. Banka kasasından daha mı güvenli köy yeri? Sizin ailenizde dursaydı madem? Kaybedersem veya yanlış yatırım yaparsam ben kaybettim derim kendimi suçlarım ama benim olan malı da başkası güle oynaya harcayamaz.
Ne münasebet şaka yollu söyledim falan. Gidin bir kasa kiralayın ve kasaya koyacağım verin lütfen takılarımı deyin, hatta bunu mesaj olarak yazın. Şu kadar çeyrek bu kadar nakit vs belirtin. Eşim de bilmiyordu falan demeyin bal gibi de biliyor. Düğün günü altınları sizin aileniz alıp götürseydi kıyameti koparırdı. Daha düğün olmadan takılacak altınların paraların hesabını yapmıştır annesiyle.