Düğün takılarınin hepsini kaynanam aldı böyle bir hakkı varmı yardimm

Altınlar ve paralar sizin hakkınız
Evet ileride düğün olur size takılan altın varsa sizde oraya goturursunuz.
Kavga dövüş alın altınları hırsızlık olur derlerse bankaya yatiracagim dersiniz hatta yatırın bankaya.
Bir yüzük bile kalsa vermiyorlar emin olun herkes bundan şikayetçi
Şuan dava açsanız haklisiniz yani

Önce eşimle ayrintili bı plan yapicam kv ye dicez vermezse gerçekten şikayetçi olucam çünkü resmen hirsizlikmis bu yaptığı

Belki aynı hatayı bende yapicam.Gostermeyecektiniz altinlarinizi götürüp direk bankaya yatiricaktiniz.Birdaha o kadar altın biriktiremezsiniz.Hatta kinada takılan falan olmuştur.Kinada vermeyecektiniz onları.

Sizdeki sabırdan keşke bana verse idi Allah.

Takıları vermemeliydiniz de bari hakkınızı isteyin. Buradaki en iğrendiğim mıç mıç olmuş aile ilişkileri, ya kayınvalide/baba altınlara çöküyor ya da yeni evlenenlerin kayınvalide/babadan yardım beklentileri. Başkalarına ders olsun; asla ve asla takıları kimseye vermeyin, üzerinizde kalsın, ertesi gün ilk işiniz bankaya yatırmak veya kasaya koymak olsun. Ailelerle çatışmayı göze alabilmelisiniz, net tavır her zaman en iyisidir. Takılar bizim, yarın bankaya götürüyoruz, biz koruruz diyeceksiniz. Kocanızı aktive etmeniz ve geri adım atmamanız gerekir.

Oturduğunuz ev eşinin ailesine mi ait önce ona sorayım. Çünkü böyle konularda eşimin ailesi hiçbir şey yapmadı yazılıyor sonra ortaya çıkıyor ki ev vermişler.
Bir de sizin taraftan hiç takı takılmadı mı ki kv hepsinin üstüne kondu yerleri var diye. Ama farketmiyor yasal olarak hepsi size ait. Yalnız ben sizin becerip alabileceğinize pek inanmıyorum. Dava falan demişsiniz ama eşiniz bunu kabul etmez. Siz de eşi gözden çıkarmadıktan sonra böyle Bi hamle yapamazsınız. O kvde de onları geri verecek göz yok. Keşke düğünden sonra hemen geri alsaydınız.

Valla biz hiç bir şekilde yardim beklemedik etmediler de zaten sadece gelinlik kuaför parasını verdiler oda bana takılanlarla . Bir tane kenar mahalle kuaförü buldular bende istemedim zor bela götürdüler iki tane bir nişanlık bir gelinlik beğendiler gelinlik demeye bin şahit ister sonrasında ben yaygarayi kopardım eşimde bu duruma tepki gösterdi istediği kuaföre gidecek bir kere gelin oluyor diye benim istediğim bir kuaforle anlaştılar kayinvalidem her aramasında 'ben salak gibi gittim pahalı olan kuaföre para verdim senin yüzünden dedi durdu ' halbuki eşim kredi çeker yine de seni istediğin kuaföre götürürüm demişti yok oğlum biz karşılarız , o kadarını da biz yapariz demeler melek gibi davranmalar falan derken kuaför parasını benim altinlardan verdiklerini çok sonra öğrendim

Ne alaka, bu mantıga göre sizin taraftan takılan altınlarıda siz alın günü gelince onlara takarsınız sanki bir tek kayınvalıde tarafımı takmış...
Ayrıca altınlar senin cnm bnm hiç bişey yapamaz rızan olmadan

Eşimin ailesi köyde oturuyor biz istanbuldayiz kiradayiz yani kendilerine ait ne bir ev ne bir araba var bizde

Altinlari düyünden sonra kendi ellerinizle nicin kayinvalidenize verdiniz? Madem güvenilir bir yerde kalsin diyordunuz o halde bir bankaya koysaydiniz, kendiniz saklasaydiniz yok illaki birisine vermek istiyorsaniz kendi annenize verseydiniz saklamasi icin. Kayinvalide ne alaka? Kayinvalidenizin özrü kabahatinden büyük. Ne yani size taki takan kisilerin düyünleri olunca size takilan altinlari mi takicak? Ne kadar sacma bir düsünce.Sizde diyinki, ver o altinlari bende bana düyünümde taki takan insanlarin düyünü olunca taktiklarini götürmem lazim, onlar bana takti, benimde onlara takmam lazim. Yok yine vermiyorsa esiniz halletsin hem altinlari hemde paralari size geri getirsin esiniz annesinden alip. Kusura bakmayin ama sizde bu kadar taviz vermeyin esinizin ailesine. Esinizede kesin bir dille söyleyin o altinlar ve paralar size gelmezse hakkinizi hukuki yollarla aricaginizi.

Esiniz bu duruma ne diyor? Geri almak icin caba gösteriyormu? Veya annesine hic konuyu actimi, altinlari ve prayi vermesini söyledimi?

Ailelerle çatışmayı göze alabilmelisiniz, net tavır her zaman en iyisidir. Takılar bizim, yarın bankaya götürüyoruz, biz koruruz diyeceksiniz. Kocanızı aktive etmeniz ve geri adım atmamanız gerekir.
Keşke takıları nasıl alabileceğinizi yazsaydınız. Sizin ve eşinizin cesur olup girişim yapmanız gerekiyor.
Valla biz hiç bir şekilde yardim beklemedik etmediler de zaten

Dugunu kimin yaptiğini tam anlamadim ama dugunu yapan kimse bence o almali mesela biz geçen yaz eşim ile birlikte yaptık ikimiz bize takılanları da biz aldık kv yapsaydı o alirdi anem yapsaydi o alirdi ama biz yaptigimiz icin biz aldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…