- 17 Ocak 2024
- 115
- 88
- 40
- Konu Sahibi Halikarnass
350 bin tl gibi bi rakamdi ev. Kendilerinin 200 bin den fazla bi birikimleri varmış o zaman iyi para tabi. Bizim altınlar 25 bin tutmuştu, üzerine 100 bin kredi çekmislerdi.Günümüz için 400 bin lira az olabilir, ama 8 yıl önce gayet rahat bir daire parası yani, kendileri üzerine ne kadar para koydular anlamadım , bir o kadar da kendileri koysa villa alınırdı zaten, sıradan bir daire ise evi zaten siz almış sayılırsınız, iki daire almış olmasınlar H Halikarnass ya da diğer kardeş için sakladılar altınları , siz ev kaç liraya alındı biliyor musunuz?
Ben birikimlerinin olduğunu ev alirlarken öğrendim. O kadar üzülüyordum ki kv de ye. Her görüşmemizde Allahim seni bize layık gördü çok şükür. Yavrum elimizde avucumuzda yok bidey yapamıyoruz kusurumuzu bakma olur mu derdi. Ben salak.. Üzülüyordum ya mahcup olduklarını düşünüp bi de teselli ediyordum. Hey büyük Rabbım aklıma geldikçe..
Ya abisinin taktığı bileziği bile eşim aldi ya kredi kartıyla. Şimdi en büyük suç kimde? Tabi ki eşimde nokta.