- 17 Mayıs 2020
- 473
- 641
- Konu Sahibi Halikarnass
Yapacağın tek şey var,kv den istemek,anne oğlun isteyemiyor ama sende biliyorsun onlar benim hakkimdi,bugün ihtiyacım var altinlarimi isitiyorum.diyin.ama onu bunu karıştırmayın sade dümdüz soyleyin.odeyemeyiz filan derlerse de hesalayalim anne her ay bı miktar bana gönderirseniz ben de altın yaparım diyen n,benimde couklarim var onları düşünüyorum diyin,hiç bir şey olmasa da onlar benim hakkım diyin.Eşimle günlerdir konuşmuyoruz. En son ki tartışmamızda altı üstü 20 tl para verdik Allah canımı alsaydı da vermeseydim ya valla öldürcem kendimi artık dedi. 20 bin TL mi dedim
Ortalama 100 altından bahsediyoruz ve o günkü kurla (2016) 24 bin tutmuştu. Biz onlara para mı verdik de sen altı üstü 20 bin TL diyebiliyorsun utanmadan dedim. Ve sonra annem düğünümüzde çok borçlandı diye eski isyerime dava acmistim ve nisanliyken kazanmistim fakat ödeme hesabima cok gec geldi dosya yargitayda bekledigi icin. Annem bi ara çok sıkıştı çektiği kredilerden ötürü ve ona bir miktar o tazminattan verdim destek amaçlı ki eşime de yine usulen sordum verirken. Beyefendi arabayı yeni satmıştı borçları vs kapatmistik o dönem. Ve elimizin ferahladigi bi zamanda tazminatim yattı. Anasına keyfi olarak ev alması için altınlar gitmis, annemin zor zamanında ve benden ötürü yaşadığı bu zorluğa destek olmusum ne ki. Onu getirdi benim önüme. Ona bakarsan sen de annene verdin dedi . Aynı şey değil mi dedim. Evet aynı şey diyor. Annen bütçesine göre ev alabiliyorken akrabalarına yakın oturmak için istediği semtte ve 0 daire aldı ne güzel dünya dedim.
Bizim bu adamla sonumuz yok arkadaşlar. Benim güvenim falan hersey bitti artık. Çocuklarıma rağmen artık dayanamıyorum.
Bosuna huzurunuzu kacirip evde huzursuzluk çıkarıyorsunuz madem evde bı huzursuzluk olacak altınlari istediğiniz için olsun.onlarin haberi bile yok siz birbirinizi yiyorsununuz isteyin.Vermezlerse de siz diyor n onlar benim hakkım kendilerine kalmış artık vicdanlarına ama siz hakkınızı isteyin