Düğün salonu meselesi

Aynen bende o yüzden 110 bin verceğim göl kenarı bir yer istiyorum. Yemekleri daha güzel filan. Kuzenim yapmıştı, çok begenmiştim. O iç karartıcı düğün salonunu gerçekten istemiyorum.

Aynen bende o yüzden 110 bin verceğim göl kenarı bir yer istiyorum. Yemekleri daha güzel filan. Kuzenim yapmıştı, çok begenmiştim. O iç karartıcı düğün salonunu gerçekten istemiyorum.
iste bence cok da bayilmadigim akrabalar gelecek diye verilecek 50 bin de 110 bin de mantiksiz.
yazik gunah cidden bir iscinin 6,5 aylik emegini bir gecede harcamak benim mantigima oturmuyor:)
ama ille de yapalim diyorlarsa da guzel olanı yapsınlar
yani ya yapmasinlar dugun zaten sacma desinler o parayi altin olarak kullanin, ya da ille düğün diyorlarsa paraya kiysinlar güzel yerde yapsinlar.
dedigim gibi bence 50 de fazla ama ben 50bini o iğrenç birbirinden farki olmayan basik yere verene kadar 110u kaliteli güzel nezih yere vermeyi daha mantikli buluyorum. ya para harcama harcayacaksan da insan gibi harca.
sahsen 50bini o salona versem parami calsirmis gibi hisseder uzulurum ama 110bini göl kenari tarz bi yere versem "ne yapayim allah allah bir kere evleniyorum" diyebilirim.

Kosusturmaktan ve yorgunluktan çok da bişey anlamayacaginiz 2-3 saat için havaya atacak 50bininiz varsa siz bilirsiniz bana aşırı saçma geldi. Bu devirde havaya atılacak bir meblağ değil bence. O paraya yapılacak,alınacak çok güzel,çok faydalı şeyler var ama anladığım kadarıyla gösteriş seviyorsunuz. Biz buraya ne yazsak boş. Milletin dedikodusunu geçtim en cok siz kendi dugununuzun dedikodusunu yapacak gibisiniz eğer istediğiniz yer olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…