Düğün öncesi yaşanan kötü durumlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

En başından kendini belli eden kadınla evlenen erkekte de hata varmış.

Peki , mahkeme sonucu ne oldu ?

Vay be neler varmış. Keşke baştan bitirselermiş. Hayretler içerisinde okudum.

Altın olmuş kaç para neden orta noktada bulusmuyorsunuz. Bizde sorulmaz bile ne yapacaksınız diye kaç altın takacaksiniz diye o çünkü başka tabire giriyor. Ayrıca mobilya konularına girmenize yakışık almamış. Nisanlinizla siz aileler arasındaki dengeyi kuracaksınız.

Yazık günah ya , adamların o kadar parası yok meden anlamıyorsunuz, altın çok pahalı gerçekten pess ,böyle evlilikler olmaz olsun..

Kesinlikle katılıyorum size.bir söz var .
Duvar uçtuğu gün tozur.
Ne olacaksa ilk başta alınır sonra kimse ne alır ne öder herşey olur biter.bende kızım var mesleğiyle gider ama bana kızıma yakisacakta altın takı isterim onların sani bana olacak bsiey yok evlatlarimiza ikiside

Bu nasıl kafa böyle
Atasözü gibi söz uydurulmuş bi de.
Kız babasının şu rezillikleri normal mi?
Kız mesleğiyle gider erkek işsiz güçsüz mu ki o da mesleğiyle gidiyor? Meslegi olan kızı daha fazla altın karşılığı mi veriyorsunuz? Bu ne demek oluyor sizin kafanızdaki duruma göre. Ben size paralı kız veriyorum siz de daha fazla altın verin. Sonra da paralı kızın maasini tepe tepe kullanın mi demek oluyor?
Herkesin kendi şanı şerefi diyip karşı tarafı ezerek biseyler yaptırmaya çalışmak da sizin şanınızı ortaya koyuyor.

Ben zaten bu durumlara bu ortamlara girmem bizim böyle ortamımız olmaz kültür farkından dolayı fakat ben bunu konu sahibinin yaşadığı ortama göre yazdım.evladima takılan onundur zaten düşündüklerini gösterir.ama azıcık bişey takilsinda istemem.fakat suda var kızım maaşını yedirecek değil istediğini yapar kazanç k ndinin kazancı.ister eşiyle paylaşır ister paylaşmaz kendi kullanır.baba evinde nasıl özgürse evlendigind de öyle olmalı .zaten bizim herseyimiz evaldimizin onların takisina esyasinada ihtiyacimiz yok

Ee niye mesleğiyle giden kızıma azıcık takı takilsin istemem diye altını çiziyorsunuz?

Ee niye mesleğiyle giden kızıma azıcık takı takilsin istemem diye altını çiziyorsunuz?
Azıcık takıyı niye kızıma taksinlar kim evladına dolu dolu takılsın istemez. Biz anneyiz herşeyi kızımızın olsun isteriz kızıma prenses gibi bakılsın diye evlenmesine izin veriyoruz.ben yavrumu sokaktami buldum.herseyi tabiki dört dörtlük olsun.

Banamı takıyorlar kendi gelinleri oluyor taksinlar .bizim herseyimiz zaten kızlarımın

Kaç gram altın ediyor kızınız takriben?

Kendi kızınıza siz prenses gibi baksanız da başkasından böyle bir beklentiye girmeseniz? Mesela kızıma altınlar alayım da prensesler gibi yaşasın diyin. Veya evlenmeden önce siz onu altınlara boğuyor musunuz mesela prenses gibi yaşasın diye?

Bi de evlilik kadına iyi veya kötü, bakılsın diye yapılmaz. Ömrün geri kalanını sevdiğin kişiyle, güzelce geçirip, mutlu huzurlu bir yaşam sürmek için yapılır.

Çok ilginç gerçekten.

Tabi bu kafadan bi de oğlan analarında oluyor onlarda diyor ki bedava mi aldım dolu dolu altın taktım. Oğlumu da sokakta bulmadım parasını verdim gelin aldım ki oğluma prens gibi baksın hizmet etsin.

Koskoca insanlarsınız 2 bileziğin derdine düşmüş en güzel zamanlarımızı mahvediyorsunuz. Ayıp vallahi! Bu yaşa gelip bana mobilyamı sen ödersin illede 5 bilezik takarsın diyecek gelini de oğlu da kapı dışarı ederim. Ana babaya güvenerek evlenin birde çocuk yapar atarsınız baksınlar bi zahmet değilmi.. önce kendinize güvenin öyle evlenin. Altın olmuş kaç para bıçak dayamadığınız kalmış!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…