Canım ben kendiminkini anlatayım gerçi daha evlenmedim ama.
Ben zaten nişanlımla 9 seneden beri birlikteyim. Yani önceden ailesiyle tanışmıştım. Bana evlenme teklifi ettikten sonra ailelerimiz tanıştı (biz onları akşam çaya çağırdık)isteme,söz & nişan nasıl yaparız ben nasıl istiyorum soruldu konuşuldu ve tarih belirlendi. Daha sonra evde isteme,söz&nişan hepsi bi arada oldu belirlenen tarihte. Tabi nişandan 1 hafta önce ben kayınvalidemlerle nişan bohça alışverişine çıktım.
Bohça konusuda kisisel bir sey ister istersin ister istemezsin bunlar hep bizim tanışmada konusulmustu. Ben istemiyorum demistim ama yanlıs anlasılmalar olunca ısrar ettiler bende kırmamak adına kabul ettim gittim alısverise.Nişan faslı halledildikten sonra biraz dinlendim. Zaten nişanda çok stres yapmıştm isteme faslında falan. Artık yavas yavaş mobilyalarımızı alıyoruz,düğün salonunu tuttuk, gelinlik bakmaya başladım. Ama bunca şeyin arasında balayı bakmaya daha sıra gelmedi sen düşün artık. Balayı en sonki iş önce halletmen gereken o kadar iş var ki inan. Daha şimdi bu hafta gidip nikah tarihi alacağız. Birde her şey masraf bu süreçte. Nefes alsan para çıkıyor gibi. Balayı için bile nasıl bütçe ayıracağız onu düşünüyoruz kara kara.