Bence Eşin haklı daha ne desin ki ne diyebilir? Sen biraz inanmak istemiyorsun sadece. Kendini ona kodlamışsın sanki.. Ben de senin gibiyim, seni şuan çok iyi anlıyorum.
Üniversiteden beri birlikte olduğum sevgilim var. Onun her anına şahit oldum. Defalarca çeşitli memurluklara girdi. Elendi. ben hep destekçisi oldum dualar ettim. Son olarak subaylığı kazandı. Benimle gelir misin uzaklara dedi iyi kötü her şeyi her yönü anlattı. Kabul ettim, bu kadar emek bu kadar destek sevgi aşk nasıl bırakılır ki? Gezeriz şehir şehir dedim, napalım hayat bize bunu sunmuş.. Evet çok zor ama onun ekmek kapısı orası, hayatı öyle akacak. Hayatın her alanda bir zorluğu var bize düşen de destek olmak bence. Çünkü çok sevince başka seçenek kalmıyor.
Aile konusuna gelince hep düşünüyorum nasıl ayrılırım nasıl bırakıcam diye. Ama kendi kendimi teselli ediyorum kendi kendime akıl veriyorum. Düşünsene ailenin yanındasın, hiç evlenmedin ama onlar bir gün bu dünyadan göçüp gitti.. Ee? Bi başınasın.. Veya ailenin oturduğu arka sokağa evlendin ama şuanki nişanlın kadar ilgi görmüyorsun, seviliyorsun ama eh işte.. Ama "ailene yakınsın" sevdiğinle değer gördüğünle şehir şejir gezmek daha mantıklı değil mi? Ben böyle düşünüyorum en azından. Gelinir, gidilir.. Bunlar dert edilecek şeyler değil inan. Allah hepimize aşk dolu huzur dolu yuvalar versin