Düğün öncesi depresyon

Hayir esimi seviyorum ama ailemden uzakta mutlu olamayacak gibi hissediyorum dedim

Hayir esimi seviyorum ama ailemden uzakta mutlu olamayacak gibi hissediyorum dedim
Eşinizi seviyorsanız bazı şeyleri göze alacaksınız. Uzak olmak gerçekten çok zor. Alışırsınız ama herşey zamanla olur. Kendinizi soğutmayın derim yapabileceğinize inanın. Herkez yapabiliyor siz de yapabilirsiniz. Üstelik bu düğün öncesi genel olarak her kadında oluyor evlendikten sonra geçiyor. Benim öyleydi yani

İnsallah alisabilirim mutlu olurum ya off

Yok öyle kısıtlama tavrı hic olmadi ama ben korkuyorum yinede
Ne kadar süre sevgililik dönemi geçirdiniz peki ? Bence boşuna evham yapıyorsunuz ve nişanlınıza da yazık .. eğer emin değilseniz geç olmadan bu konuyu kendisiyle de konuşun

Esim simdi istediğin zaman gidebilirsin diyor ama evlenince değişir mi beni göndermezse diye bi korkum var
Gönderir neden göndermesin. Ama emin ol bi süre sonra eşin git dese de sen gitmek istemeyeceksin. İnsan evine, eşine alışınca ayrılmak istemiyor Sevdiğin kişiyle evleneceğin için mutlu olman gerekirsen üzülerek geçirme bugunlerını. Ailenle daha güzel vakit geçirmeye bak.

Ne kadar süre sevgililik dönemi geçirdiniz peki ? Bence boşuna evham yapıyorsunuz ve nişanlınıza da yazık .. eğer emin değilseniz geç olmadan bu konuyu kendisiyle de konuşun
1 sene sevgililik 1 sene de nişanlılık zamanımız oldu

Kendinizi bu stresten uzak tutmaya çalışın. İstiyorsanız bebe yaparsınız zaman onunla vakit geçirirsiniz. Düşünmeye zaman kalmaz
Hah işte en büyük sıkıntım bu cocuk olursa ve mutsuz olursam o çocuğu da yakmak istemiyorum.(esim aşırı cocuk sevdalısı hemen istiyor)

İşte bu alışma sürecinin bizi yıpratmasindan korkuyorum. Cocuk gibi evde aglama krizlerine girecegime eminim. Kendimi biliyorum keşke boyle olacagimi gecmiste tahmin edebilseydim

Hah işte en büyük sıkıntım bu cocuk olursa ve mutsuz olursam o çocuğu da yakmak istemiyorum.(esim aşırı cocuk sevdalısı hemen istiyor)
Onu önceden düşüneceksiniz evlenmeden önce anlatabildim mi? Eşinizle konuşun anlatin durumu belki o çözüm bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…