Düğün öncesinde benim gibi seyler yasadiniz miBen aileme 8 saat uzakta oturuyorum sekiz aylık evliyim bı sıkıntı olmuyor
Hayir esimi seviyorum ama ailemden uzakta mutlu olamayacak gibi hissediyorum dedimBende ailemin yanında değilim. Bende aileme çok düşkündüm ama eşimi sevdiğim için mecbur alıştım. Sizde seviyorsanız alışırsınız, mutlu olmuyorum demişsiniz mutlu olmuyorsanı boşuna evlenmeyin.
Hayır ben yaşamadım aileme çok düşkün çokta hassasım ama çok aşıktım ağır basan eşimdi sevgimdiDüğün öncesinde benim gibi seyler yasadiniz mi
Eşinizi seviyorsanız bazı şeyleri göze alacaksınız. Uzak olmak gerçekten çok zor. Alışırsınız ama herşey zamanla olur. Kendinizi soğutmayın derim yapabileceğinize inanın. Herkez yapabiliyor siz de yapabilirsiniz. Üstelik bu düğün öncesi genel olarak her kadında oluyor evlendikten sonra geçiyor. Benim öyleydi yaniHayir esimi seviyorum ama ailemden uzakta mutlu olamayacak gibi hissediyorum dedim
Ne kadar sevsem de ailem üzüldüğü icin soğuyorumHayır ben yaşamadım aileme çok düşkün çokta hassasım ama çok aşıktım ağır basan eşimdi sevgimdi
Tuhaf değil mi sizce de...sevginizi sorgulamaniz lazım bence .Ne kadar sevsem de ailem üzüldüğü icin soğuyorum
İnsallah alisabilirim mutlu olurum ya offEşinizi seviyorsanız bazı şeyleri göze alacaksınız. Uzak olmak gerçekten çok zor. Alışırsınız ama herşey zamanla olur. Kendinizi soğutmayın derim yapabileceğinize inanın. Herkez yapabiliyor siz de yapabilirsiniz. Üstelik bu düğün öncesi genel olarak her kadında oluyor evlendikten sonra geçiyor. Benim öyleydi yani
Bilmiyorum bilmediğim icin beni anlayan birine ihtiyacım varTuhaf değil mi sizce de...sevginizi sorgulamaniz lazım bence .
Ne kadar süre sevgililik dönemi geçirdiniz peki ? Bence boşuna evham yapıyorsunuz ve nişanlınıza da yazık .. eğer emin değilseniz geç olmadan bu konuyu kendisiyle de konuşunYok öyle kısıtlama tavrı hic olmadi ama ben korkuyorum yinede
Kendinizi bu stresten uzak tutmaya çalışın. İstiyorsanız bebe yaparsınız zaman onunla vakit geçirirsiniz. Düşünmeye zaman kalmazİnsallah alisabilirim mutlu olurum ya off
Gönderir neden göndermesin. Ama emin ol bi süre sonra eşin git dese de sen gitmek istemeyeceksin. İnsan evine, eşine alışınca ayrılmak istemiyorEsim simdi istediğin zaman gidebilirsin diyor ama evlenince değişir mi beni göndermezse diye bi korkum var
1 sene sevgililik 1 sene de nişanlılık zamanımız olduNe kadar süre sevgililik dönemi geçirdiniz peki ? Bence boşuna evham yapıyorsunuz ve nişanlınıza da yazık .. eğer emin değilseniz geç olmadan bu konuyu kendisiyle de konuşun
Hmm baya da zaman geçmiş ama eminim nişan atsan da çok üzüleceksin bazen kaybedince anlıyoruz da değeri1 sene sevgililik 1 sene de nişanlılık zamanımız oldu
Hah işte en büyük sıkıntım bu cocuk olursa ve mutsuz olursam o çocuğu da yakmak istemiyorum.(esim aşırı cocuk sevdalısı hemen istiyor)Kendinizi bu stresten uzak tutmaya çalışın. İstiyorsanız bebe yaparsınız zaman onunla vakit geçirirsiniz. Düşünmeye zaman kalmaz
Kesinlikle iyi bi insan çünkü bu devre göreHmm baya da zaman geçmiş ama eminim nişan atsan da çok üzüleceksin bazen kaybedince anlıyoruz da değeri
İşte bak cnm burda bazı konular var ne eşler var diyorsun ondan dolayı iyi düşün derimKesinlikle iyi bi insan çünkü bu devre göre
İşte bu alışma sürecinin bizi yıpratmasindan korkuyorum. Cocuk gibi evde aglama krizlerine girecegime eminim. Kendimi biliyorum keşke boyle olacagimi gecmiste tahmin edebilseydimGönderir neden göndermesin. Ama emin ol bi süre sonra eşin git dese de sen gitmek istemeyeceksin. İnsan evine, eşine alışınca ayrılmak istemiyorSevdiğin kişiyle evleneceğin için mutlu olman gerekirsen üzülerek geçirme bugunlerını. Ailenle daha güzel vakit geçirmeye bak.
Haklısın kötüyü düşünüp toparlanmam lazimİşte bak cnm burda bazı konular var ne eşler var diyorsun ondan dolayı iyi düşün derim
Onu önceden düşüneceksiniz evlenmeden önce anlatabildim mi? Eşinizle konuşun anlatin durumu belki o çözüm bulurHah işte en büyük sıkıntım bu cocuk olursa ve mutsuz olursam o çocuğu da yakmak istemiyorum.(esim aşırı cocuk sevdalısı hemen istiyor)