ben ankarada yaşamıyorum önerdiğiniz güzel bir otel varmı acaba?Öncelikle hayırlı olsun.Nikah memuru istediğiniz mekana getirebiliyorsunuz.(ücret ödeyerek)Mekanın neresi olduğunun önemi yok yani.Belediye olması gerekmiyor.Bir çok otelde şık bir nikah yapabilirsiniz.
biz düğün yapmayı düşünmüyoruz yalnız sadece nikah salonu arıyoruz..ankarada nerdeyse gittiğim bütün düğünlerde nikah düğünde kıyıldı ama gerçek ama formalite bilmiyorum.
geçen yaz yakın bir arkadaşımın düğünü oldu onun da günü çok önceden belliydi parasını verip nikah memurunu getirdi otele. bana kalırsa daha mantıklı oluyor.
biz düğün yapmayı düşünmüyoruz yalnız sadece nikah salonu arıyoruz..
Bera otel.Kurtuluş parkının karşısında.Tavsiye ederimben ankarada yaşamıyorum önerdiğiniz güzel bir otel varmı acaba?
kimmiş bu 500 kişilik davetli
yani, konu komşu dıdının dıdısı akraba ise onlara kına yapın ertesi gün de nikah artı yemek
yıllar önce dayıma gençlik parkında nikah ve sonrasında da göl manzaralı yemek yapmıştık
çok düğüne gittim kendiminki de dahil bence en güzeli oydu
bir de misafirler mesela uzak şehirlerden gelip birbirlerini göreceklerse o kitlenin yemeğe vs değil gürültüsüz ortamda sohbete ihtiyacı var
kitlenize göre konsept belirleyin
bu arada da 50000 cidden çokkkkk büyük para
Düğünlerden nefret ederim ama anneme kıyamadığım için mecburen yaptık zamanında. Şimdiki aklım olsa yapmazdım gerçi. Bizim davetliler 700 kişiyi buluyordu. İki kalabalık aile, arkadaşlar, komşular, iş dolayısıyla tanış olunanlar falan. Eleme imkanı da yoktu. Biz de çok güzel bir çözüm bulduk. Nikah belediyenin nikah salonunda yapıldı. Bütün davetliler geldi. Düğün için biraz şehir dışında geniş bahçeli ağaçlıklı bir restoranla anlaştık. Sahibini düğün yapmaya ikna edene kadar göbeğim çatladı o ayrı mesele ama normal limonatalı pastalı bir düğünün çeğreği fiyatına 150 kişilik yemekli bir düğün yaptık. İki ayrı davetiye basıldı. Düğüne gelmeyeceklerin düğünden haberi bile olmadı. Konu sahibine de fikir olur belki.
evet işte bu tarz bir şey olabilir
burada gündüz nikah yapılıyor akşama da yemekli içkili düğün yapılıyor ama onda da sadece nikaha gelenler mutlaka duyuyor ayıp oluyor deniyor ya da işte elemek zor oluyor
bir de düğüne gidecekler nikahta bir şey takmıyor garip bir ortam oluyor akşam tekrar sıfırdan düğün havasına giriliyor
Oranin kapasitesi 500 kisi almiyor diye biliyorum.Türk Japon vakfı. Zamanında nikahımız orada olmuştu.
Düğün bence de gereksiz.