dugun muzigi acilllllllllllllll

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
kızlar ekimde dugunum var giriş müzigi ve dans müzigi bulamıyorum bana yardım edermisiniz şimdiden teşekürler

Giriş müziğini evliliğim.com sitesinden bulabilirsin tam ismini hatırlamıyorum ama ben orada bi dinlemiştim pasta müzikleri kismindaydı sanırsam ismide hatırladığım kadarı ile grats der gibi birşeydi alkışlar falan var müzik de. Dans şarkısı olarak da burcu güneş biz aşkı meleklerden çaldık olabilir, benim de bi ay sonra nişanım var büyük ihtimalle bunları kullanacağımGiriş müziğini evliliğim.com sitesinden bulabilirsin tam ismini hatırlamıyorum ama ben orada bi dinlemiştim pasta müzikleri kismindaydı sanırsam ismide hatırladığım kadarı ile grats der gibi birşeydi alkışlar falan var müzik de. Dans şarkısı olarak da burcu güneş biz aşkı meleklerden çaldık olabilir, benim de bi ay sonra nişanım var büyük ihtimalle bunları kullanacağım

bebişim ben nişanımda EBRU GÜNDEŞİN BEYAZ şarkısını çaldırmıştım offf diyorum sesli dinle hayal et süper oluyo.herkez çok beğendii

dans müziği olarak 'sezen aksu hoşgeldin' düşünebilirsin... seyirlik değil ömürlük olsun ..... sözleri gayet anlamlı bence :79:

valla ben hep giris icin ayten alpman ben varim sarkisini istiyordum ama dugun yaklasti daha mi hareketli olsa diyorum
ilk dans icin de nilufer ta uzak yollardan

gülben ergen in teşekkür ederimde çok güzel oluyor.. bir dügünde rastlamıştım, özellikle şarkının giriş kısmı süper...

mustafa ceceli hastalıkta sağlıkta alt yapı olarakta müzik kalitesi olarakta sözler yorum şahane şahanee ben cok duygulanıyorum nikahlarda bu şarkıda çok yakışıyor çokkk :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…