- Konu Sahibi Love_lover
-
Yazdım yine yazıyorum. Madem bir organizasyon yapılacak. Yarım yarım 2 organizasyon yerine bir tane tam düğün yapın. Ben o saçma kına ekiplerine ve 2 tane kına kıyafeti gibi şeylere para harcanmasını saçma buluyorum.Sevgilim iki eğlence gereksiz ya kına ya düğün yapalım diyor. Şehir dışından gelecekler olacak mecbur yemekli olması lazım. O nedenle fiyat yemek ve müzik/organizasyon derken kişi başı bin lirayı bulacak. Alkol sevgilim arkadaşları için almak zorundaymış otuz bin civarı dedi. Kadınlar arasında kına ve nikah sonrasında arkadaşlarla eğlence nasıl olur?
Güzel bir kına gecesi yapıp nikahtan çıkın bence.O kadar paraya yazık ya.Ben aynen böyle istiyordum ama kvm düğün istediSelam kızlar. Nişanlanıyorum ve 3 ay sonrasına düğün yapacağız diye konuştuk. Ama düğün olsun mu yoksa nikah mı karar veremedik. Ben kendim kadınlar arasında şöyle elli kişi falan bir mekanda yemekli bir kına ve ertesi gün ailemin istediği herkesi davet edeceği öğlen saatlerinde sade nikah ve akşamına sadece birinci derece yakınlarla/arkadaşlarla yemekli düğün. Ama şimdi hesap yaptım sadece amca/dayı/teyze/hala ve kuzenlerle atmış beş kişi yirmi kadarda arkadaş. Erkek tarafı maksimum elli kişi olacak dedi sevgilim. Bi kaç otelle düğün için görüşme yapmış kişi başı bin tl oluyor dedi. Düğün yerine o paraya senin arabanı değiştirelim yada istediğin yere balayına gidelim dedi. Kararsızım. Düğün yapmayanlar ve yapanlar ne düşünüyor merak ediyorum. Teşekkürler.
merhaba hem nikah hem kına hem de düğün yapmış biriyim. inan ki normalde bunlardan sadece nikah yapıp geçmek isteyen hatta direten biri oldum. fakat ailem ve eşimin ailesi kırıldı gücendi küstü naptılar ettiler bizi ikna ettiler.Selam kızlar. Nişanlanıyorum ve 3 ay sonrasına düğün yapacağız diye konuştuk. Ama düğün olsun mu yoksa nikah mı karar veremedik. Ben kendim kadınlar arasında şöyle elli kişi falan bir mekanda yemekli bir kına ve ertesi gün ailemin istediği herkesi davet edeceği öğlen saatlerinde sade nikah ve akşamına sadece birinci derece yakınlarla/arkadaşlarla yemekli düğün. Ama şimdi hesap yaptım sadece amca/dayı/teyze/hala ve kuzenlerle atmış beş kişi yirmi kadarda arkadaş. Erkek tarafı maksimum elli kişi olacak dedi sevgilim. Bi kaç otelle düğün için görüşme yapmış kişi başı bin tl oluyor dedi. Düğün yerine o paraya senin arabanı değiştirelim yada istediğin yere balayına gidelim dedi. Kararsızım. Düğün yapmayanlar ve yapanlar ne düşünüyor merak ediyorum. Teşekkürler.
Ya kinada organizasyonu kim nasıl meşhur etti ki? Çok saçma.Yazdım yine yazıyorum. Madem bir organizasyon yapılacak. Yarım yarım 2 organizasyon yerine bir tane tam düğün yapın. Ben o saçma kına ekiplerine ve 2 tane kına kıyafeti gibi şeylere para harcanmasını saçma buluyorum.
Gecen yaz gittigim yemekli orkestrali dugunlerde insanlarin genelde 300tl taktiklarini gozlemledim. Kisi basi maliyet 1000 ise bayq ocerde kaliyor dugun sahibiSevgilim iki eğlence gereksiz ya kına ya düğün yapalım diyor. Şehir dışından gelecekler olacak mecbur yemekli olması lazım. O nedenle fiyat yemek ve müzik/organizasyon derken kişi başı bin lirayı bulacak. Alkol sevgilim arkadaşları için almak zorundaymış otuz bin civarı dedi. Kadınlar arasında kına ve nikah sonrasında arkadaşlarla eğlence nasıl olur?
Sene 2016Selam kızlar. Nişanlanıyorum ve 3 ay sonrasına düğün yapacağız diye konuştuk. Ama düğün olsun mu yoksa nikah mı karar veremedik. Ben kendim kadınlar arasında şöyle elli kişi falan bir mekanda yemekli bir kına ve ertesi gün ailemin istediği herkesi davet edeceği öğlen saatlerinde sade nikah ve akşamına sadece birinci derece yakınlarla/arkadaşlarla yemekli düğün. Ama şimdi hesap yaptım sadece amca/dayı/teyze/hala ve kuzenlerle atmış beş kişi yirmi kadarda arkadaş. Erkek tarafı maksimum elli kişi olacak dedi sevgilim. Bi kaç otelle düğün için görüşme yapmış kişi başı bin tl oluyor dedi. Düğün yerine o paraya senin arabanı değiştirelim yada istediğin yere balayına gidelim dedi. Kararsızım. Düğün yapmayanlar ve yapanlar ne düşünüyor merak ediyorum. Teşekkürler.
Ben kına ve nikah olarak istiyordum ama aileler düğün istemişti. Çok yorucu hele ki kına ile arasında gün yoksa. Pişman mıyım bilemedim rüya gibi geldi geçtiSelam kızlar. Nişanlanıyorum ve 3 ay sonrasına düğün yapacağız diye konuştuk. Ama düğün olsun mu yoksa nikah mı karar veremedik. Ben kendim kadınlar arasında şöyle elli kişi falan bir mekanda yemekli bir kına ve ertesi gün ailemin istediği herkesi davet edeceği öğlen saatlerinde sade nikah ve akşamına sadece birinci derece yakınlarla/arkadaşlarla yemekli düğün. Ama şimdi hesap yaptım sadece amca/dayı/teyze/hala ve kuzenlerle atmış beş kişi yirmi kadarda arkadaş. Erkek tarafı maksimum elli kişi olacak dedi sevgilim. Bi kaç otelle düğün için görüşme yapmış kişi başı bin tl oluyor dedi. Düğün yerine o paraya senin arabanı değiştirelim yada istediğin yere balayına gidelim dedi. Kararsızım. Düğün yapmayanlar ve yapanlar ne düşünüyor merak ediyorum. Teşekkürler.
Aslında bende bunu düşündüm. Kokteyl nikah kişi başı iki yüz tl olmuş. Nikaha tüm akraba ve aile dostlarını çağırınca yine kalabalık oluyor. Bu gün bi net kişi sayısı hesaplaması yapacağım.Kına+kokteyl tarzı nikah olabilir gelinlik de giyersiniz.
Ben hepsini yaptim ve hic pisman olmadim Eskiye dönsem yine yaparim. Hayal ettiyim gibi yaptim ve iyikide yapmisim diyorum. Evet para harcandi ama o paraya deydi bence. Icimde kalmadi ve ah keske yapsaydim demedim cünki icimden gecenleri yaptim. Simdi cocuklarimla oturup kina düyün ve nikah videolarina fotolarina bakince o öaraya deydi diyorum.
Önemli olan sizin icinizden ne yapmak geciyorsa onu yapmak. Evet para harcaniyor ama o özel günün deyeri cok farkli.
Nikah yaptım hiç pişman değilim. 2-3 saat için o kadar para harcamak hele ki böyle bir dönemde çok gereksiz geliyor bana.Selam kızlar. Nişanlanıyorum ve 3 ay sonrasına düğün yapacağız diye konuştuk. Ama düğün olsun mu yoksa nikah mı karar veremedik. Ben kendim kadınlar arasında şöyle elli kişi falan bir mekanda yemekli bir kına ve ertesi gün ailemin istediği herkesi davet edeceği öğlen saatlerinde sade nikah ve akşamına sadece birinci derece yakınlarla/arkadaşlarla yemekli düğün. Ama şimdi hesap yaptım sadece amca/dayı/teyze/hala ve kuzenlerle atmış beş kişi yirmi kadarda arkadaş. Erkek tarafı maksimum elli kişi olacak dedi sevgilim. Bi kaç otelle düğün için görüşme yapmış kişi başı bin tl oluyor dedi. Düğün yerine o paraya senin arabanı değiştirelim yada istediğin yere balayına gidelim dedi. Kararsızım. Düğün yapmayanlar ve yapanlar ne düşünüyor merak ediyorum. Teşekkürler.
Kına ve nikah gayet yeterli olur.Selam kızlar. Nişanlanıyorum ve 3 ay sonrasına düğün yapacağız diye konuştuk. Ama düğün olsun mu yoksa nikah mı karar veremedik. Ben kendim kadınlar arasında şöyle elli kişi falan bir mekanda yemekli bir kına ve ertesi gün ailemin istediği herkesi davet edeceği öğlen saatlerinde sade nikah ve akşamına sadece birinci derece yakınlarla/arkadaşlarla yemekli düğün. Ama şimdi hesap yaptım sadece amca/dayı/teyze/hala ve kuzenlerle atmış beş kişi yirmi kadarda arkadaş. Erkek tarafı maksimum elli kişi olacak dedi sevgilim. Bi kaç otelle düğün için görüşme yapmış kişi başı bin tl oluyor dedi. Düğün yerine o paraya senin arabanı değiştirelim yada istediğin yere balayına gidelim dedi. Kararsızım. Düğün yapmayanlar ve yapanlar ne düşünüyor merak ediyorum. Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?