- Konu Sahibi cheryblossommm
-
açıktan okuycak.bi de terfi alıcak 2000 olucakmş maaşı ama sınavada giricek okumak için.onun çabasını görmem gerek sanırımHimmm onun maasi da azmis. Bence biraz daha bekleyin gerekirse. O neden memur olmak istemiyor??
bu konuda da dediği şey şu ailelerden yardım almıycaz annenlerden hiç bişeyi kabul etmiyceksin.benşm babam ne hayaller kuruyo hiç kusura bakma dedim.anası giller bide davul zurnalı düğün isterlermiş ama yardım etmezlermiş.düğünü ben yapayım havayı onlar atsın ne ala mualla.ınun ailesnn pek durumu yok bzmklere göre benmkiler alır yatak odası falan.onun ailesi değilde damat tek başına yapacak.burda bi problem görüyormusunuz .)?
canım yanlış anlama da kız tarafı erkekten çok masraf yapıyor bu yaptığı bencillikten başka birşey değil nişanlının çeyize giden paradan haberi yok herhaldearkadaşlar sevgilimle düğün işlerinden konuşurken .bana nişan masrafı ne kadar olur dedi normal muhabbet arasında .ben de dedim ki nişanı kız tarafı yapıyo sanırım bn anlamıyorum bu işlerden.
sonra dediği laf şuydu aşkım sen böyle kız tarafı erkek tarafı ayırırsan sen ben yaparsan işimiz zor benim tek başıma dğünü yapmamı beklersen 2 sene beklersin dedi.
ben de onun gibi düğün için aynı miktarda para biriktiricek olmama rağmen.çok bozuldum.haksız mıyım yanlış mı düşünüyorum? valla ne diyim gururum kırıldı
zamanla hallolur evet.ben de böyle düşünüyorum.gel görki.adama anlatya bence konusmaniz hata biraz ... daha dogrusu bu kadar odaklanmayin bu konulara. Büyükler hal etsin. Eger ki annesi babasi yardim etmiceklerse bunu sizin ailenizede söylerler... Sizde ona göre hareket edersiniz
yok minnakım.öküz tam.ne tutar ki ufak tefek şeyler havasında.canım yanlış anlama da kız tarafı erkekten çok masraf yapıyor bu yaptığı bencillikten başka birşey değil nişanlının çeyize giden paradan haberi yok herhalde
Yooo gayet tutarlı ve dengeli kendisi.abla tutarsız davranıyo.dengesiz aşırı.bazen çok duygusalken bazen kurnazın önde gideni olabiliyor.çözemedim.
açıktan okuycak.bi de terfi alıcak 2000 olucakmş maaşı ama sınavada giricek okumak için.onun çabasını görmem gerek sanırım
valla kızın evlenmesi erkeğinkinden kat be kat daha masraflı alıverecekleri bir takı bir salon tutmak başka birşey değilyok minnakım.öküz tam.ne tutar ki ufak tefek şeyler havasında.
ben açıktan okudum 2 yılllık.kafalarımız yine de biraz uyuşmuyor evet.ben de biraz gençliğimi yaşıyım acelemiz yok derdindeyim .yaşımda 21 .bak zamanla olur dediğimde.sen istemiyo musun diyo.ben de onun okldaki çabasını işini fln görünce evlenmeyi düşnüyorum maddi manevi güvenmem gerekHa seninkisi okumuyor? Tamam simdi anladim.
Valla guzelim bence siz denk degilmissiniz gibi geldi. Sen de bunalmissin zaten.
Şöyle gonlunce, kazandığın maaşı harcayamayacak misin yani?
O kadar okumussun emek vermissin. Kim istemez ki biraz zevkini sürmek?
Bence sen bu isi biraz daha düşün derim..
ben açıktan okudum 2 yılllık.kafalarımız yine de biraz uyuşmuyor evet.ben de biraz gençliğimi yaşıyım acelemiz yok derdindeyim .yaşımda 21 .bak zamanla olur dediğimde.sen istemiyo musun diyo.ben de onun okldaki çabasını işini fln görünce evlenmeyi düşnüyorum maddi manevi güvenmem gerek
evet çok erken.haziranda normalde bize kadro 450-500 geliyo sıram 198.çok olağan dışı bişey olmazsa atanırım Allahn ,iziniyleTabiki de sen en dogrusunu dusunuyorsun. Peki atanabilme olasiligin kac?
Ya bi de cidden evliligi konusmayin, parayi konusmayin su an. Bekleyin biraz. Daha atanmamissin bile..
Hadi hayırlısı atanirsin insallah.evet çok erken.haziranda normalde bize kadro 450-500 geliyo sıram 198.çok olağan dışı bişey olmazsa atanırım Allahn ,iziniyle
Canim bir kere senin eline gececek paranin hesabini onun yapmasi ne haddine? Sen ona soruyor musun bu kadarlik dugun yapabilir misin diye hayiraynen bu süreçte çok soğudum gerçekten.paradan konuşmak istemiyorum sürekli ama ben daha atanmadan atanınca elime geçn paranın hesabı yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?