- 6 Aralık 2010
- 2.941
- 2.073
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
benim düşüncem de bu zaten ben uyum sağlarım neye olsa ama daha baştan bunu konu etmesi düğünü beraber ödycz demesi aşırı kafamı bozdu.O zaman nikah yapsın..
Ev eşyalarını birlikte almak normal ama düğünü sana kitlemesi biraz anormal.. o zaman nikah yapsın.. yakın dostlarınızlada yemek yersiniz veya eğlence yaparsınız.
Nişana gelince evde sade yaparsan fazla bir şey tutmuyor.. ama mekan ayarlarsan mekana göre fiyatlar artıyor.. Ben çok masraf etmiştim.. ama kuzenim benim çeyreğimi bile etmedi.
Yani bu düğün nişan kına masrafları isteğe göre artıyor ve azalıyor.. !!
ben evlenmeden ev alamam o sorumluluğu üstüme almam dedim.Bence bi kere ver agzinin payini. Benim.param ustunden hesap yapma diye uyar.
Sen de onun paradi ustunden hesap yapma.
Herkes kendi üstüne düşeni yapsin.
Kiz da erkek kadar harcama yapiyor düğün zamani, ceyiziydi nisaniydi kinasiydi oooo oo yani.
O zaman onlar da ortak olsun.
Cok yanlış.
Peki o, evi sen alirsin dediginde sen ne dedin?
he işte sorun da bu.bana 1 artı 1 ev alırsın diyor.kendisi özelde çlışıyor ben memur olursm bna dha kolay kredi verirlermiş falan fistanSenim bunu bayağı bir yontman gerek. Bu şimdiden böyleyse evlenince kocam maaş kartımı istiyor da dersin. Bir de anlamadığım konu sen ev alacaksın kenarda duracak o araba alıp gezecek. Ev fiyati arabanın 10 katı. Evi neden sen alıyorsun?
Haklısın.Çok kaba gereksiz ve nezaketsiz bir hareket olmuş.Ama bence oturu bi düşün ilişkini.Sana bu kadar özentisiz düşünmeden böyle bir lafı edebilecek yüzgöz olma durumunun cesaretini nerden almış.arkadaşlar sevgilimle düğün işlerinden konuşurken .bana nişan masrafı ne kadar olur dedi normal muhabbet arasında .ben de dedim ki nişanı kız tarafı yapıyo sanırım bn anlamıyorum bu işlerden.
sonra dediği laf şuydu aşkım sen böyle kız tarafı erkek tarafı ayırırsan sen ben yaparsan işimiz zor benim tek başıma dğünü yapmamı beklersen 2 sene beklersin dedi.
ben de onun gibi düğün için aynı miktarda para biriktiricek olmama rağmen.çok bozuldum.haksız mıyım yanlış mı düşünüyorum? valla ne diyim gururum kırıldı
ben evlenmeden ev alamam o sorumluluğu üstüme almam dedim.
atanamazsam geçinemeyiz babamda beni ona vermez durum bu .ama gireyim bi sağlam işe okuyayım yok.senin memur olman onun kurtuluşu sanki. Atanamazsan ne olur düşünemiyorum.
sordum .kredi meselesini sundu önüme.çok kafam karıştı çok.bunaldımIyi demissin. Seninki kurnazlik yapmaya çalışıyor.
Ama keske sorsaydin, neden evi ben arabayi sen diye..
bakalim ne diyecekti..
abla tutarsız davranıyo.dengesiz aşırı.bazen çok duygusalken bazen kurnazın önde gideni olabiliyor.çözemedim.Eeee sıkıldıysan niye bekliyorsun ki?
Ayol defalarca konuna yazdım.
Bu adam seni değil maaşını seviyor/istiyor diye ama yok anlamadın.
Şu KK'da gördüm kadınlar nasıl bile bile kendini ateşe atıyor.
sordum .kredi meselesini sundu önüme.çok kafam karıştı çok.bunaldım
21 yaşındayız.onun maaşı da 1600.o istanbul ben kastamonu.4 yıldır birlikteyizKac yildir birliktesiniz? Nerde yasiyorsunuz yaslar ve onun maasi ne?ona göre bi yorum yapmak istiyorum.
o bana düğünü beraber yapalım dediyse o zaman ben evde olsun bi ufak nişan diyordum ortak olacaksa yaparım nişanı salonda.ben herşeyden kısıyorum beyefendi sıkıntı çekmesn diyeAcikca söyle ona o zaman bu konuda esit düsünmediginizi. Dügünü erkek tarafi yapar.Dügün onlarin seref onlarin.
Madem öyle sözü ve nisani bi arada yapin ve dügün masrafini paylasin.
sorma canım.şimdiye kadar bi problem yoktu ilşkide.yalnız bu para mevzularına grince adam döndü resmen.Senle oturup para muhabeti yapacagina biraz adam olsunda kendi alsin evi felan.
Ne kadar uyanik ya , kafasinda neler kurnus allah bilir.
Bide utanmadan sana söylüyor , yol ver gitsin böyle adama!
o bana düğünü beraber yapalım dediyse o zaman ben evde olsun bi ufak nişan diyordum ortak olacaksa yaparım nişanı salonda.ben herşeyden kısıyorum beyefendi sıkıntı çekmesn diye
sorma canım.şimdiye kadar bi problem yoktu ilşkide.yalnız bu para mevzularına grince adam döndü resmen.
Himmm onun maasi da azmis. Bence biraz daha bekleyin gerekirse. O neden memur olmak istemiyor??21 yaşındayız.onun maaşı da 1600.o istanbul ben kastamonu.4 yıldır birlikteyiz
bu konuda da dediği şey şu ailelerden yardım almıycaz annenlerden hiç bişeyi kabul etmiyceksin.benşm babam ne hayaller kuruyo hiç kusura bakma dedim.anası giller bide davul zurnalı düğün isterlermiş ama yardım etmezlermiş.düğünü ben yapayım havayı onlar atsın ne ala mualla.ınun ailesnn pek durumu yok bzmklere göre benmkiler alır yatak odası falan.onun ailesi değilde damat tek başına yapacak.burda bi problem görüyormusunuz .)?hic birseyinden kismicaksin. bu hatayi bende yaptim. Bide baktim ki herseyi bana kakalamislaro konuya girme bence. Büyükler hal eder de kapat konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?