Düğün için uzun elbise mi kısa elbise mi giymeliyim?

K

kokoshatun

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi kokoshatun
kızlar kuzenimin düğünü var 20 yaşındayım ben uzun bi elbise giymek istiyorum ama böle şıkır şıkır annemse kısa giy şirin şirin ol diyor her ikisine de vücudum uygun sizce ne giymeliyim?

• Konu Sahibi kokoshatun
uzun elbise bu sene moda bence uzun giy tabii boyun kısa değilse..

• Konu Sahibi kokoshatun
1.65 boyum ama tabi topuklu ayakkabı giyicem biraz daha uzar

• Konu Sahibi kokoshatun
Uzun giy derim topukluyla 1.72 rahat olursun çok klas durur :)

• Konu Sahibi kokoshatun
evt o zaman kesinlikle uzun giymelisin iyi eğlenceler kuzenine de mutluluklar :1closedeyes:

• Konu Sahibi kokoshatun
teşekkür ederimm herkes mutlu olur inş valla karar veremedim bi yanım kısa giy diyor ilerde giyemessin diyor bi yanım uzun giy asil olur diyor napıcam bilmiyorum=)

• Konu Sahibi kokoshatun
ben geçen bir düğün için kısa bir elbise aldım kısa derken dizin hafif altı siyah dantel tarzı altı hafif kabarık boyundan bağlı bel kısmındada bağları var çok hoş duruo böyle modeller tavsiye ederim herkezin gözü benim üzerimdeydi

canım artık yaşa göre karar vermen gerekmiyor 15yaşında değilsinki 20yaş artık çocuk değilsin hangi elbiseyi beğenirsen yakışırsa onu giy özellikle kısa yada uzun arama yani çık mağazalara bakın beğendiğini dene yakışanı al:lepi:

wuwww havamı attın dıosunn yani=) teşekkür ederim fikirleriniz içinn

canım haftaya benimde kuzen evleniyo, 21 yaşındayım bende. bacaklarım inanılmaz çirkindir mecburen uzun giyicem, ama düzgün bacaklarım olsaydı kısa giyerdim emin ol. kısa uzun diye şartlanma git dene hangisi yakışırsa onu al

bacaklarım çok şükür düzgün sende öle deme cnm sen kendin kusur buluosundur fısıtık gibisindir eminimmm... yrn ya da pzt kesin alıcam denicem bakalım hangisi yakışırsa erkek arkadaşıma kalsa uzun giycem ama bakıcaz artıkım=)

canım artık yaşa göre karar vermen gerekmiyor 15yaşında değilsinki 20yaş artık çocuk değilsin hangi elbiseyi beğenirsen yakışırsa onu giy özellikle kısa yada uzun arama yani çık mağazalara bakın beğendiğini dene yakışanı al:lepi:

katılıyorum..kısa uzun farketmez..çık gez yakışanı al derim:):teytey:

kızlar abiyeler ne kadar pahalı öyle ya şaştım kaldım 250 300 400 wuwww

kızlar abiyeler ne kadar pahalı öyle ya şaştım kaldım 250 300 400 wuwww

aynen öyle valla ya, kışın almalı biraz daha iniyodur fiyatlar. ama işte düğün mevsimi mecburen. 250 den aşağı bişey bulamadım ben hiç:)

ben buldum cnm sonunda hemde 160 a aldım=)

X