Düğün İçin Başka Şehirden Gelen Kaynımın Eltimin Benim Evimde Kalması.. !!

ya her şeye de ne olur, kalsınlar, yapsınlar mantığıyla bakılmaz bence. sonra kimse sınırını bilmiyor.
ben de şehir dışından gelen eşimin akrabaları evimi göremezmiş düğünden sonra diye açtım evimi yemek yedirdim, çay içirdim, daha gelin olmadan. iyi niyet gösterdim. a tabi dedim gelsinler. sonra kıymet mi biliniyor ki? o evi senden çok sahipleniyorlar.

Bencede daha evlenmemis insanin evinde kalinir mi.Bence gidin siz odesenizde parasini baska yerde kalsinlar.Ya da sizin ailenizin evinde kalsinlar,bir arkadasinizin evinde falan

söz konusu 3 kisi degilmi, neden annelerinin evine sigamiyolarmis anlamadim
kuzenimin dügününde yere yorgan serip mutfakta uyumustuk kizlarla

ben olsam kesinlikle müsade etmezdim.
dogrulugu yanlisligi tartisilir ama bu gibi durumlarda, benim dedigim oldu diye olay güc savasina dönüyor

peki ben hakkımı nasıl savunabilirim nişanlım beni anlamıyor..

Kurduğunuz eve eşinizle beraber girmek istediğinizi ve öncesinde kimsenin kalmasını istemediğinizi ve kabul etmediğinizi söyleyin.

Otel , günlük kiralık ev , sizin anne baba veya akrabalarınızın evi seçeneklerini sunun. Bu arada İstanbul da yaşıyor gözüküyorsunuz , geleceklerde İstanbul da , o zaman neden yer sorunu çıktı , anlayamadım.

Nişanlınızın tavrındaki en büyük sorun ise sizin duygu ve fikirlerinize önem vermemesi. Evlendiğinizde bu daha büyük bir sorun olmayacak mı ?

Tabi kalsınlar hatta gelinlik bornozunla görümcen kurulansın duş sonrası... Hatta ve hatta yatak odanızı kullansınlar öyle koltuk üstlerinde ziyan olmasınlar. Ha bi de söyleyin lütfen çekinmesinler kızartma falan ne isterlerse pişirsinler... Ya saçmalamasınlar nişanlınıza söyleyin asla olmaz diye üç kişiyi bir yere sığdıramamışlar mı

Bence bu fikir zaten nişanlınızdan değil büyük olasılık sevgili kv'nziden çıktı.

yoksa durduk yere neden yer olmazsa bizde kalacaklar desin nişanlın. Belli ki evde konuşulmuş.
Hayır anlamadığım hiç mi etrafta akrabaları yok. Bizde akrabalar alırlar dışarıdan gelen misafirleri o gün düğün evinde bile kalabalık gelen giden yorgunluk olur diye anne-babada az kişi kalır.

Resmen saçmalamışlar.

Kesinlikle nisanliniz ve ailesi cok dusuncesizler. Umarim evlendikten sonra degisirler ama biraz zor gibi gozukuyor.

Nisanliniza otelde kalmalarini teklif edin 2 gece bir otel ayarlamak cok mu kulfetli sanki. Ne munasebet yeni gelin evinde yatmak. Benim dugunumde de disardan gelenler oldu esim dugunun yapilacagi otelde 3 ayri oda tuttu misafirler kalsin diye. Bu ne dusuncesizlik.

aklıma geldi de, kuzenimin düğününde biz de bir akrabamızda kalmıştık, artık minder yorgan ne varsa hep beraber yatmıştık. zaten uyumamıştık bile. kına düğün ertesi sabah dönmüştük.

Benim gelin evimde kalindi ben sorun etmedim. Yer kalmadigi icin. Kayinvalidem gorumcemide gondermis ev dagilmasin kirlenmesin diye zaten bir aile gelmis gece 12 de gelmisler gorumcem yaninda getirdigi nevresimi salondaki koltuklara sermis uyumuslar sabahta kalkip erkenden dugun evine gitmisler ne salondan baska hicbir yere de girmemisler gelin evi kirlenmesin diye.

Ben hic sorun etmedim ilk gunde evde hicbir sorun yoktu. Sorun cikarmak aklima bile gelmedi.

Yer yoksa siz kendiniz bir otelde oda ayarlayın kendilerine orda kalsınlar . Sizin misafirler olduğu için eğer evde istemiyorsnıız

X