- 13 Mart 2015
- 193
- 124
Kibar kibar yazıyorsunuz ama keşke nişanlısı da böyle kibar olsaydı da bizde sadece misafir nerde kalsına çözüm sunsaydık
Adam evi yaktırtma diyecek kadar kaba biri
Tatlı dilden anlayana tatlı dille yaklaşılır
Bu arkadaşa biraz gözünü açsın diye daha gerçekçi yorumlar yapılıyor
Yoksa bizde 'onlar misafir cnm bi yerde kalsınlar ama bu gelin evi olmamalı' der geçeriz, zor değil
Asıl iş misafir değil nişanlı, bu kadar net.
Kibar kibar yazıyorsunuz ama keşke nişanlısı da böyle kibar olsaydı da bizde sadece misafir nerde kalsına çözüm sunsaydık
Adam evi yaktırtma diyecek kadar kaba biri
Tatlı dilden anlayana tatlı dille yaklaşılır
Bu arkadaşa biraz gözünü açsın diye daha gerçekçi yorumlar yapılıyor
Yoksa bizde 'onlar misafir cnm bi yerde kalsınlar ama bu gelin evi olmamalı' der geçeriz, zor değil
Asıl iş misafir değil nişanlı, bu kadar net.
Siz karistiriyorsunuz, insanlara ileri geri konuşmak daha gerçekçi yorum yapmak olmuyor. İstediğinizi söyleyin adam hakkında kizin hislerini değiştirebilecek misiniz bu kız bu adamın bu yönlerini illaki bu zamana kadar farketmiştir evlilik arefesindeler kolay değil. E farketmesine rağmen devam etmek onun tercihi, demek bu sekilde kabullenmek istedi kaldı ki zaten bin kere de anlamasanız tekrar soyliycem burda bi yorumla insanların kişiliğini analiz edemezsiniz belki adamın da hakli yönleri olabilir ailesi zor durumda olabilir ama gurur yaptığı için kıza bu şekilde aktarıyor olabilir -gurur boyle durumlarda her ne kadar saçma olsa da erkekler ne yazık ki mantiklarini devreye sokamıyorlar bazen-bi ton olasılık çıkarabilirim bu konuyla alakalı size. O yüzden tepkimi ortaya koyuyorum bana gore dan diye laf söylemek atıp tutmak is değil burda eğer yardımcı olmak istiyorsak kıza ayrıl bu ne bu da adam mi ne biçim davranıyor annen de şöyle yapsaymış kv den de ne kadar huysuz gibi laflar söylemek yerine kıza daha yeni daha sağlıklı fikirler vermek. Çünkü kız bu sayilan yorumları zaten düşünmüştür kafasından sağlıklı şeyler geçmediği için burda yardim ariyor. Onun da düşünebileceği şeyleri tekrar söylemek is değil bunu demeye çalışıyorum. Bu kizin karşısındaki hayvanin teki de olsa o onun hayvanligi bu evliliği istiyorsa kişi kendisi nasılsa öyle davranicak, karsindaki kişiye gore sekil alirsan yazık ki karakterin oluşmamış derim ben. Uzun lafın kısası ben yine ayni şeyi savunuyorum ne olursa olsun kendinden ödün verme sen konu sahibi, bu öyle yaygara çıkarıp cazgirlasabilecegin bi konu değil ilk aklına geleni yapabileceğin kadar basit bi konu da değil. Sen çizgini bozma ılımlı yaklaş nisanlına, ailesiyle bu konuda muhattap olma mumkunse. Ha zaten ben kafamda bitirdim bu olay yüzünden bu ilişkiyi diyorsan o zaman da farklı acıdan yaklaşmak lazim konuya tabii o ayrı.