Düğün İçin Başka Şehirden Gelen Kaynımın Eltimin Benim Evimde Kalması.. !!

şimdi şöyle bir durum var
dayım evlendi ve tamamen çok uzak başka bir memlekette,buradan yakın aile olarak bi 20 kişi gidicektik.
Otel parası mümkün değildi 1 hafta kalınıcaktı çünkü.(dedemin maddi durumu yetersizdi)
işte dayı sen ayarla yatıcak yer dedik,tamam o iş bende dedi ve ayarlanmadı.
Bizdende kimse gidemedi,babası annesi bile.
Neden gelin yüzünden,gelin önemsetmedi :)
Bu tür şeyler normal çünkü düğününüz için geliyorlar.
Yok öyleyse davetiye göndermeyeydiniiz

atsınlar yer yatağı yatsınlar yaz günü nolcakmış ,ben kendi düğünümde bile babamın evinde son gecemde yer yatağında kıvrıldım yattım bi kenara hiç mi akraba kalmadı, komşu kalmadı, böyle saçma şey olamaz ,tutsunlar bir pansiyon kalsınlar ne diyim.

bizde de öyle bir düğünde bir ölümde akrabalar dışarıdan gelen misafiri paylaşırlar hem ayrıca yaz günü balkonda yatsalar ne olacak
üç kişiyi bir eve sığdıramamışlar
yeni gelinin evini misafire açılmaz

birde ben de n çok nişanlının tavırlarına takıldım
yaptım olacak gibi bir düşünceye takılmış bar bar bağırıp kadını pusturmaya çalışıyor bir köşeye bu bence onların evde kalmasından çok daha büyük bir problem
kadının başka fikirlerine önem bile vermiyor sen istemiyorsun başka bir çözüm yolu bulmaya çalışalım bile demiyor hatta biraz tatlı dille ikna bile etmeye çalışmıyor
demek ki evlenince de böyle ben dersem o bir adam olacak

offf zor iş o kadar akrabalarının otelin olmadı gelinin anne ve babasının evi dururken gidip yeni gelinin evini yatmaya göz dikenlere ne diyeyim bilemedim açıkçası

Acaba kayinvaliden onlari gözcü olarakmi yollamak istiyor? Yani bunu acik acik söylese günümüzde cok kinanir ve ayiplanir. KV den gözcü ayarlamis olabilir.
Hem nasil olur diger evlerde yer yok, salonda bile mobilyalari kenara koysunlar hepsi yere siralansin, gönlün sigdigi yere hersey sigar. Onca insana yer bulmuslar iki kisimi sorun, hemde bu iki kisi en yakinlari. Asil en yakinlara yer bulunur!

Boyle bir teklifle gelinmesine bile dayanamazdim ben. Otel diye bisey var. Otel pahali geliyorsa, ogretmen evi tarzi yerler var. O da olmadi, 1 hafta kalmak yerine dugune gelip giderler. Tabii ki evinde ilk sen kalmak istersin. Insanlar ne kadar dusuncesiz, saygisiz oldu yaa...

bende böyle gördüm hatta düğünün yapılacağı otelde şehir dışından gelenler için üç dört oda ayırtıyorlardı daha rahat olsun diye
ilk defa duyuyorum yeni gelin evinde kalınmak istediğini

Ayyyy aklıma benim durumum geldi ben de çok ağlamıştım, biz nişanlıyken ev aldık eşim kirada idi ev Alınca eve geçti işte biz de Düğüne kadar yerleştirdik evi görümcem kaynanam kayınbabam ki gayet durumları iyidir,1 hafta 10 gün evimizde kaldılar , o zaman çok önemsememiştim zaten eşim 6 aydır yaşıyordu evde eşyalar geliyor gidiyor felan ama görümcemin benim çeyizim olan eşyaları kullanması ve kaynanamın ankastremi bozup gitmesi beni delirtmişti, görgü meselesi ben kimsede kalmam böyle bir durumda ise asla asla kalmam

Aynen oyle, sadece kendi ailemde degil katildigim cok farkli sehirlerin dugunlerinde de hic boyle acayip bir talep oldugunu duymadim, millet bir geceligine 20 kisi bir eve dolusup uyur ama yeni ciftin evinde kalalim demezler.

Basligi okudugumda ay ne olacak sanki.misafir onlar diye daldim konuya ama icerik farkliymis sonuna kadar haklisin daha sen kalmamissin yeni gelin evi hic münasip degil.
Biz nisanliyken esyalari aldik evi hazirladik dugune 1 hafta vardi esime bile dedim evde kalma diye berabrr kalalim hep istedim
Otel diye bisey var gidip kaliversinler yeni gelin evinde kalinmazz

Hotel, otel, pansiyon.... Bunlar insanlar gelsin kalsın diye yok mu???
Not: Benim düğünümde ailem ağırladı yatılı misafirleri bizim evde yer kalmayınca akrabalar aldı misafirlerin devamını sağolsun, böyle bi imkanınız yok mu??

Nisanlin kafaya takmis orda kalmâlarini .erkekler bu konularda cok duyarsiz oluyorlar.sanki inada bindirmis isi .bazi arkadaslarin dedigi gibi yatak odani kilitle oturma odasin da kalsinlar korkma bisey olmaz.
Yoksa ilk gunden itibaren araniza bu konu girer gibi geldi.

Yok artık
İnsan kendi çocuğunun düğününe gitmez mi? Borç alırım gene giderim. Kusura bakmayın ama dedeniz ve anneanneniz de pek gamsızmış.

Bu arada gelin önemsetmedi yorumunuza tam olarak katılamıyorum. Sizin dayınızın aklı yok mu? Benim annem babam nerde kalacak diye düşünemedi mi? Üç beş defa ısrarla sorsaydı eminim kalacak yer ayarlanırdı. Dayınız önemsememiş gibi bence.

Sacmaliga bak ya uyuz oldum bence bu fikir o kadar giciklarsa eltinle gorumcenden cikmistir. Nedn baskasi degilde onlar aslaaaa izin verme...
Nisanlina cok sasirdm simdiden seni eziyo..

Bence kaynanani ara ve soyleee kotu olcaksan da ol herkesin isine geleni mi yapican..
Sen soyluyemiyosan da annene soyle yada disli bir teyzen meyzen varsa... Ah sen benim kardesim olcaktin gosterirdm ben onlara

ben sadece üstün körü yazdım iç yüzünü minnacık konuya sığdıracak değilim ve evet suç tamamen gelinindi,o yazımla ailemi yadırgayacak insan siz değilsiniz ben sadece konu sahibine yatılı misafirlerinin normal olduğunu anlatmaya çalıştım

En mutlu gununuzu boyle zehir etmekle hata ediyorsunuz. Ne olur ki gelip kalsalar. Zaten dugun icin bir suru masraf yapiliyor otelde kalsinlar demesi ne kolay. İki gun sende kaldilar diye ev esyalarinin yanip bitecek hali yok zaten 24saat evde de durmazlar onlarinda telasi olur. Daha evlenmeden boyle yuzgoz olmakla hata ediyorsunuz illa onlarda durumun farkindadir. Nisanlinin tavri yanlis ama dugu arefesi sinirler gergin ayrica kimsede kardesine evim kirlenmesin otele gidin diyemez. Herkes sizi sayip geliyor dugune takildiginiz konular cok sacma bana gore. Dunya mali icin boyle seylere hic luzum yok. Ne olur ki bi bardak bi yatak kullanilsa. Ozel kullanimin yatak odasi orayada girmezler. Ki bence heryeri zaten kirletmezler istenmeyecek bi durumlari yok. Ayrica bende bekarim gelin adayiyim asla bu tur seyleri sorun edemem. Sende boyle seylere takilip ne kendini ne es adayini ne de ailesini mutsiz etme. Dugunun keyfini cikar.. Simdiden hayirli olsun..

Bence Haklısın.
O ev dizilirken ne hayallerle diziliyor çeyizlerin falan.
Aman orası pis kalmasın burası pis kalmasın diye özeniyorsun.
Daha senin dahi kalmadığın taze gelin evinde başkası kalıyor.. Ben olsam bende sinirlenirim bence çok Haklısın.

ben olsam bende sinir olurdum valla gayette haklisin nisanlina söyle bence düzgün bi dille yuh yani bu kadar düşüncesiz insanlar olur mu ya ne işleri varmis daha gelin girmeden senin evinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…