• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün Hikayemiz (02.06.2012)

çok tatlı olmussun Allah her daim mutlu etsin bukadar bende henuz başlıyorum hazırlıklara çok korkutucu gelıyor:) umarım benımde hersey bukadar guzel olur artık bana yardımcı olursunuz arkadaşlar değil mi ?

çok tatlı olmussun Allah her daim mutlu etsin bukadar bende henuz başlıyorum hazırlıklara çok korkutucu gelıyor:) umarım benımde hersey bukadar guzel olur artık bana yardımcı olursunuz arkadaşlar değil mi ?

Çok tesekkur ederım allah yardımcınız olsun ınsallah hersey ıstedıgınıuz gıbı olur.:nazar:Ne sormak istersen hazırım ben :)

Allah oncelıkle yardımcınız olsun telaslı guzel zamanlar bunlar hatta düğün sonrası o telas bıtınce ınsan kendını boşlukta hıssedıyor

çok beğendım Allah bir ömür boyu mutlu etssin çok guzel bır gelın olmuşsun

Back