Düğün Hazırlıkları- Takı

Açıkçası benim de aşağı yukarı böyle olacak. Burada yazılanları okuyunca ben de şaşırdım. Millete neler neler yapılmış. Tabii bazılarının yıllar öncesi şu an altın 1200 olacak nerdeyse o da etkili
Evet şimdi onları almak eskiye göre çok daha zor. Eşimin şu an bekar erkek kardeşi var. Abisi ve kendisine kaç gram altın aldılarsa en küçüğe de onu alacaklar adil olsun diye. Size alacakları o 4 bilezik kaç gram olacakmış? 😁

Evet şimdi onları almak eskiye göre çok daha zor. Eşimin şu an bekar erkek kardeşi var. Abisi ve kendisine kaç gram altın aldılarsa en küçüğe de onu alacaklar adil olsun diye. Size alacakları o 4 bilezik kaç gram olacakmış? 😁
Hepsi 20 gram olacak 22 ayardan. 1 tane kelepçe var o da 20 gram ama kelepçe 14 ayar sanırım

80 gram bilezik kelepçe ve kolye yeterli olur bence altın pahalı eskisi gibi değil ama kolye ve kelepçeyi kendiniz seçin kullanacaksınız sonuçta
Modelini beğenmediyseniz değiştirelim siye söyleyin
Ben onların hiçbirini günlük hayatta takmam, aslında yatırım amaçlı istiyordum. Set yerine kelepçe isteyen de bendim 20 gram bir kelepçe ve gerdanlık aldılar setin yerine

Herkes durumuna göre yapıyor canım bana 30 gr dan 10 tane uçlu burma bide 110 gr Trabzon set yapıldı eşimin ailede tüm gelinlere aynısı yapılıyor

X