cnmmm benim düğüne deilde tatilin son günlerine gelcek gibi görünüyorrr...gögsümde kist oldugundan dogum kontrol hapı kulanamıyorum..geciktiricide sonucta hormonları etkiliyor..onuda kullanmıycam..bide genelde bu tür ilaçları kullandıktan sonra agrı sancı adet düzensizligi oluyor diye biliyorummm..valla belki gögsümde kist olmasaydıı geciktirici kullanırmıydım bilmiyorumm...amannnnnnn ne zor iş yaaaaa ben artık hasta olmayı geçtim aşırı sancım oluyorrrr..inşşş düğün tarihlerine kendiligndn gelmezde kurtulursun:)düğünden sonra korunma işide erkek tarafına kaldı artık:)
Merhaba arkadaşlar
Deneyimli tecrübeli olan arkadaşların bilgilerine ihtiyacım var...Allah nasip ederse 19 -21 martta iki ayrı yerde düğünüm olacak...Ama adet dönemimi hesapladığımda tam o tarihe denk geliyor..Aralık 27 de başladı 30 unda bitti...Ocak 24 ünde başladı 27 sinde bitti...Şubat 21 ve sonrası da Mart 21 gibi denk geliyor..Tek derdim beyaz gelinliğin içinde rahatsız olmamak...Üstelik şubattaki de kuzenimin düğününe denk geliyor...
doğum kontrol hapı kullanmaya önceden başlanılması gerektiğini duydum..acaba dk hapıyla adet dönemi düzenlenebilir mi?...yoksa tek çarem geciktirmek mi?bilmiyorumkismile
askmesk çok teşekkürler...bikaç ay önce sancılı adet için kontrole gitmiştim ..herhangi bir sorunum çıkmamıştı...doktoruma yarın telefonla danışmaya çalışıcam...umarım yardımcı olabilir..çünkü kontrole gitmem çok zor bu ara...yaklaşık 180 km mesafedeyim çünkü...
katrem hangi doğum kontrol hapını kullandığını öğrenebilir miyim sakıncası yoksa...bir de ara kanamalar çok sık mı oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?